Банален казус с мобилен оператор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Re: Банален казус с мобилен оператор

Мнение от AmW » 09 Апр 2013, 20:12

Да споделя и аз мнение понеже имах подобни главоблъсканици...
Историята накратко... брат ми отива да плати нета (мегалан) и се връща с двугодишен договор за нет и тв към Мтел...
Решавам аз да се възползвам от 7 дневният срок но много яка греда.
Договорите на Мтел (може би и на други) са формулирани по доста подъл и долен начин.
Значи освен полето за подпис на клиент (на което аз като клиент трябва да се подпиша) има още едно поле за подпис( в случая точка 6.4 от договора) в която се казва, че ако желая да се възползвам от 7 дневният срок трябва да се подпиша задължително... разбира се не беше подписано и минах на калния ред - молба/жалба или каквото е там и чакане 1 месец за отговор....
Та почти да се откажа и взех, че се ядосах и побърках всичките комисии за защита от тия изедници а в същото време събрах и всичките видове регионални не регионални и тн мениджъри и управители... абе стана пълен цирк.
Та съвета който мога да дам е писане на агресивни жалби/молби и притискане до стената (до колкото е възможно)

п.п. Колегата е прав... не се плашат от КЗП а от КРС

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 09 Апр 2013, 21:41

пичове, становища по телефона :nono:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 09 Апр 2013, 22:14

AmW написа:Да споделя и аз мнение понеже имах подобни главоблъсканици...
Историята накратко... брат ми отива да плати нета (мегалан) и се връща с двугодишен договор за нет и тв към Мтел...
Решавам аз да се възползвам от 7 дневният срок но много яка греда.
Договорите на Мтел (може би и на други) са формулирани по доста подъл и долен начин.
Значи освен полето за подпис на клиент (на което аз като клиент трябва да се подпиша) има още едно поле за подпис( в случая точка 6.4 от договора) в която се казва, че ако желая да се възползвам от 7 дневният срок трябва да се подпиша задължително... разбира се не беше подписано и минах на калния ред - молба/жалба или каквото е там и чакане 1 месец за отговор....
Та почти да се откажа и взех, че се ядосах и побърках всичките комисии за защита от тия изедници а в същото време събрах и всичките видове регионални не регионални и тн мениджъри и управители... абе стана пълен цирк.
Та съвета който мога да дам е писане на агресивни жалби/молби и притискане до стената (до колкото е възможно)

п.п. Колегата е прав... не се плашат от КЗП а от КРС

и какъв беше резултата, защото аз имах същия случай и от кзп и от крс ми обясняваха съвсем спокойно, че нищо не може да се направи след като имало "устройство"...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AmW » 10 Апр 2013, 0:55

При мен нямаше устройство...
Въпреки съмненията ми, че няма да имам успех в борбата се оказа, че се отървах от договора и в момента съм клиент на друг оператор.

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 10 Апр 2013, 9:10

AmW написа:При мен нямаше устройство...
Въпреки съмненията ми, че няма да имам успех в борбата се оказа, че се отървах от договора и в момента съм клиент на друг оператор.

Има устройство, нали ти дават с нета приемник/рутер ...декодер ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AmW » 10 Апр 2013, 10:23

Имах предвид, че не го бях получил още.
Така и не разбрах нищо за рутер/приемник... като стане въпрос за мтел и ми става черно пред очите. С години се боря да не съм им клиент и накрая успях

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Апр 2013, 16:42

Няколко човека писахме за приключенията си с този оператор преди време (с интернет достъп), но всички си мислят, че на тях няма да им се случи. Като цяло въртят магураджийски номера и винаги намират начин да ти вземат някакви пари, за да се отървеш от тях. Колегата, който ги е осъдил явно е с някакъв много ясен случай, какъвто рядко допускат. Обикновено те замотават в прехвърляне между звена и хора, протакане, мотане, жалби, а през това време ти вървят фактури, които трябва да платиш, за да не си им абонат, въпреки, че услугата е спряна. Не знам как е след смяната на собствеността там, но аз лично заобикалям магазините им по другия тротоар. Даже имаха наглостта да ми звъннат да ме питат наскоро защо съм се отказал от услугите им и да ми предложат "много изгодна" оферта, за да им стана пак абонат и много се смях.
Never mistake motion for action...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Апр 2013, 19:15

^ това ми напомни ,че ми откраднаха тел с манафтелска сим.
И без това ми беше свършил договора, отивах да си скъсам взаимоотношенията с тях.
В офиса ми казват-10 лв за преиздаване СИМ карта-
Е ,аз ще се отказвам, не ви искам СИМ-а ,нито номера вече :dunno:
Не можело, трябва да се преиздаде и само тогава можело да се спре :lol: :lol:
Ако трябва на пощенски гълъби и димни сигнали ще мина, тези повече никога :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Извън Темата