FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Младеж и девойка седят на пейка и гледат небето...
Той пита:
- Виждаш ли тази звезда горе?
Тя: - Виждам...
Той: - Това си ти. А онази виждаш ли я?
Той: - Това съм аз. А онези двете една до друга виждаш ли ги ?
Тя, усещайки накъде вървят нещата се сгушва в него и отговаря:
- Даааа, виждам, виждам.
Той замечтано въздъхнал:
- Това съм аз и е30ката ....

Той пита:
- Виждаш ли тази звезда горе?
Той: - Това си ти. А онази виждаш ли я?
Той: - Това съм аз. А онези двете една до друга виждаш ли ги ?
Тя, усещайки накъде вървят нещата се сгушва в него и отговаря:
- Даааа, виждам, виждам.
Той замечтано въздъхнал:
- Това съм аз и е30ката ....

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Магерето отишло при лъва и му вика:
- Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
- Ми как що, я гледай ква хубава грива имам.
- Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
- Е, да ама аз имам и много голям х*й. Гледай къв е…
- Ми и аз имам голям х*й – извадило го магарето.
Премерили си ги и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
- Е, да, ама аз е*а много яко и дълго!
- Ми и аз съм така!
Накрая лъва предложил:
- Дай да се боднем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните. Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да е пръв. Почнал той да шкури магарето, факал, факал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: “Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я е*а. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти торбите. Веднага го приложил на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си чупи таза на осморка. Речено-сторено. Започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно 4 секунди преди 30-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог.
- Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
- Ми как що, я гледай ква хубава грива имам.
- Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
- Е, да ама аз имам и много голям х*й. Гледай къв е…
- Ми и аз имам голям х*й – извадило го магарето.
Премерили си ги и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
- Е, да, ама аз е*а много яко и дълго!
- Ми и аз съм така!
Накрая лъва предложил:
- Дай да се боднем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните. Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да е пръв. Почнал той да шкури магарето, факал, факал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: “Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я е*а. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти торбите. Веднага го приложил на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си чупи таза на осморка. Речено-сторено. Започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно 4 секунди преди 30-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Студент влиза в женското общежитие. Портиерът го пита:
- При коя отивате?
- А вие коя ще ми препоръчате?

- При коя отивате?
- А вие коя ще ми препоръчате?

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3

Попиках се

- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Прибира се един пънк всяка вечер по малките часове,сваля кубинките и ги мята една след друга в стената на панелката..
На съседа му писнало..
-Недей така,бе момче,аз ставам рано да ходя на работа..
Прибира се пак младежа следващата вечер по нощите,треска едната кубинка в стената и се сеща.."Ей,комшията" и оставя другата тихо на пода..
След 2 часа му звънят на пожар -
АРЕ МЕТАЙ И ДРУГАТА,БЕ КЕЛЕШ,не мога да заспя така!!
На съседа му писнало..
-Недей така,бе момче,аз ставам рано да ходя на работа..
Прибира се пак младежа следващата вечер по нощите,треска едната кубинка в стената и се сеща.."Ей,комшията" и оставя другата тихо на пода..
След 2 часа му звънят на пожар -
АРЕ МЕТАЙ И ДРУГАТА,БЕ КЕЛЕШ,не мога да заспя така!!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
“Тя (б.р. – топката) ми дойде малко дълга и докато си я наглася, ми избяга”
(Георги Христов коментира ситуация пред вратата на съперника след мача “Левски” – Виляреал (0:2) от груповата фаза на Лига Европа през декември 2009)
“Трябваше да я спре (б.р.- топката), да я нагласи и да го вкара!”
(Димитър Пенев критикува Мишел Платини за пропуска му в мача ЦСКА – Порто 0:1 от груповата фаза на Лига Европа през септември 2010)
“Цялата беше зейнала (б.р. – вратата), ама не можах да го мушна…”
(Спас Делев се ядосва на себе си след мача ЦСКА – Калиакра (0:0) през октомври 2010)
“Не можах да го вкарам (б.р. – попадението), щото много се въртеше (б.р. – топката)”
(Румен Христов-Ромарио като футболист на ЦСКА след мача с Беласица през есента на 1999)
“…И двамата ме пробваха отзад, ама не ставам”
(Красимир Чомаков като футболист на ЦСКА и националния отбор, след като Димитър Пенев (наставник на “червените”) и Стойчо Младенов (национален селекционер) са го поставили да играе на поста централен защитник в няколко мача)
“Тоя (б.р. – съдията) така свиреше, че ми се подгънаха коленете”
(Президентът на Славия Венцеслав Стефанов след загубата на неговия тим от “Ботев” (Пловдив) с 1:2 през есента на 2008)
“Как да вкара (б.р. – гол) Спас, като му е малка главичката? Клуж, Клуж, ама накрая – муш!”
(Димитър Пенев под адрес на Спас Делев след мача със Стяуа в Клуж тази есен)
“Цяла есен, като излезем навън, играем със свалени гащи и отпред ставаме за смях!”
(Асен Николов-Бебето прави умозаключение на представянето на Славия през есента на 2002)
“Че беше тънък, беше, но и много къс (б.р. – пасът) беше, Саше. Как да я докопам (б.р. – топката), та да влезе?!”
(Сашо Александров-Кривия реагира на въпрос на Сашо Диков по Канал 3 защо не се е възползвал от подаване на Гонзо след мач с Локомотив (София) през пролетта на 2000 година)
“Много се бяха надървили преди мача, ама после ги заклещихме отзад…”
( Георги Марков прави опити да анализира вечното дерби “Левски” – ЦСКА 2:1 през април 2001)
(Георги Христов коментира ситуация пред вратата на съперника след мача “Левски” – Виляреал (0:2) от груповата фаза на Лига Европа през декември 2009)
“Трябваше да я спре (б.р.- топката), да я нагласи и да го вкара!”
(Димитър Пенев критикува Мишел Платини за пропуска му в мача ЦСКА – Порто 0:1 от груповата фаза на Лига Европа през септември 2010)
“Цялата беше зейнала (б.р. – вратата), ама не можах да го мушна…”
(Спас Делев се ядосва на себе си след мача ЦСКА – Калиакра (0:0) през октомври 2010)
“Не можах да го вкарам (б.р. – попадението), щото много се въртеше (б.р. – топката)”
(Румен Христов-Ромарио като футболист на ЦСКА след мача с Беласица през есента на 1999)
“…И двамата ме пробваха отзад, ама не ставам”
(Красимир Чомаков като футболист на ЦСКА и националния отбор, след като Димитър Пенев (наставник на “червените”) и Стойчо Младенов (национален селекционер) са го поставили да играе на поста централен защитник в няколко мача)
“Тоя (б.р. – съдията) така свиреше, че ми се подгънаха коленете”
(Президентът на Славия Венцеслав Стефанов след загубата на неговия тим от “Ботев” (Пловдив) с 1:2 през есента на 2008)
“Как да вкара (б.р. – гол) Спас, като му е малка главичката? Клуж, Клуж, ама накрая – муш!”
(Димитър Пенев под адрес на Спас Делев след мача със Стяуа в Клуж тази есен)
“Цяла есен, като излезем навън, играем със свалени гащи и отпред ставаме за смях!”
(Асен Николов-Бебето прави умозаключение на представянето на Славия през есента на 2002)
“Че беше тънък, беше, но и много къс (б.р. – пасът) беше, Саше. Как да я докопам (б.р. – топката), та да влезе?!”
(Сашо Александров-Кривия реагира на въпрос на Сашо Диков по Канал 3 защо не се е възползвал от подаване на Гонзо след мач с Локомотив (София) през пролетта на 2000 година)
“Много се бяха надървили преди мача, ама после ги заклещихме отзад…”
( Георги Марков прави опити да анализира вечното дерби “Левски” – ЦСКА 2:1 през април 2001)
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- rockabilly
- Потребител
-
Две кокошки се срещат и едната пита другата:
- Какво ново?
- Остави ме, че с тоя новия петел такъв секс правихме, та цяла седмица снасям бъркани яйца! !
- Какво ново?
- Остави ме, че с тоя новия петел такъв секс правихме, та цяла седмица снасям бъркани яйца! !

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911