Подписване на петиция за двигателите N47/57.
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Подписване на петиция за двигателите N47/57.
Колеги, не знам колко от вас са запознати, но аз за една бройка да се наиграя с N47, който в последствие установих, че къса верига в следствие на не добре конструиран колянов вал, чийто зъбци реално износват веригата.
Информацията я почерпих от тук: BABYBMW.NET
Но като напишете в google излизат доста теми, в които се обсъжда този проблем.
Аз успях да откажа сделката, но за да не оставим така нещата, има петиция, която ще бъде изпратена до CEO-то на BMW, и да се надявам, че ще признаят грешката си и ще пуснат сервизна акция. По информация в чуждите форуми проблема е адресиран в така наречената PUMA система на BMW, като през 2009г. е направен сравнително неуспешен опит за справянето с проблема и чак през 2011, уж, проблема е отстранен. Макар и да твърдят така, има случай на скъсани вериги на коли на по 20к км.
ЛИНК КЪМ ПЕТИЦИЯТА!!! -> Моля подпишете, не е необходима регистрация, само вкарвате мейла и имената си.
P.S. Моля модераторите, да закачат темата, така че да се вижда във всички раздели и максимален брой фенове да я подпишат
Информацията я почерпих от тук: BABYBMW.NET
Но като напишете в google излизат доста теми, в които се обсъжда този проблем.
Аз успях да откажа сделката, но за да не оставим така нещата, има петиция, която ще бъде изпратена до CEO-то на BMW, и да се надявам, че ще признаят грешката си и ще пуснат сервизна акция. По информация в чуждите форуми проблема е адресиран в така наречената PUMA система на BMW, като през 2009г. е направен сравнително неуспешен опит за справянето с проблема и чак през 2011, уж, проблема е отстранен. Макар и да твърдят така, има случай на скъсани вериги на коли на по 20к км.
ЛИНК КЪМ ПЕТИЦИЯТА!!! -> Моля подпишете, не е необходима регистрация, само вкарвате мейла и имената си.
P.S. Моля модераторите, да закачат темата, така че да се вижда във всички раздели и максимален брой фенове да я подпишат

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Подписване на петиция за двигателите N47/57.
Тези като ги гледам с какво темпо са събирали доскоро подписите, то нашия форум за една нощ може фа събере повече.
Ти не купи ли в крайна сметка кола с този мотор?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N47
Подписвайте, подписвайте, че аз съм с такава 

BMW Power ACM написа:Тези като ги гледам с какво темпо са събирали доскоро подписите, то нашия форум за една нощ може фа събере повече.![]()
Купих, но вчера я отказах и сега си чакам паричките

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Как да разбера дали Х3ката ми е със същия мотор?
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
В големия талон или по рамата на този сайт
http://www.rubmw.ru/vincode/eng/
Ако е 177/245 коня, честито

- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: MPPSK
Не искам да казвам силни думи, защото и аз съм с N47, но ми се струва преувеличена тази информация. На пазара има сигурно над 100к такива коли и едва ли на всяка е прецакана и проблема е глобален 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
iceblast написа:В големия талон или по рамата на този сайтhttp://www.rubmw.ru/vincode/eng/
Еми честито и на мене. Знае ли се горе долу на какви КМ се проявява тоя дефект? Старата ми Х3ка само дето не се разпадна на милион парчета от дефекти, но от сегашната съм си страшно доволен и си ми върши работа и хич не ме кефи тая информация.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Ами колега, различно. Някой пишат, че около 20к мили им се е случило, други стигат до 120-130к мили без проблем. Зависи как е карана колата, колкото по-душмански, толкова по-рано се скапва, но поне от това, което четох е само въпрос на време, просто зъбците на вала са прекалено остри и разположението не им е перфектно, поради което веригата се износва и къса в един момент 
Затръгвала верига звучи по следният начин: http://www.youtube.com/watch?v=aDkh3zD-4Xc
Проблема е, че някой хора, твърдят, че до последно мотора е бил тих и всичко е било наред и след това се скапва. Т.е. горният шум ти подсказва на 100%, че веригата е тръгнала, но дори и да не шуми, пак има шанс да стане фал
Нещо събирането на подписи не върви, както очаквах. Има няма 10-15 човека са се разписали, а над 200 са гледали темата
Колеги, отнема 1 минута, отделете я, за да можем да се опитаме да помогнем на хората, които им предстои евентуален ремонт 

Затръгвала верига звучи по следният начин: http://www.youtube.com/watch?v=aDkh3zD-4Xc
Проблема е, че някой хора, твърдят, че до последно мотора е бил тих и всичко е било наред и след това се скапва. Т.е. горният шум ти подсказва на 100%, че веригата е тръгнала, но дори и да не шуми, пак има шанс да стане фал

Нещо събирането на подписи не върви, както очаквах. Има няма 10-15 човека са се разписали, а над 200 са гледали темата

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Срамно е нашите да се скатават така, а десетки хиляди собственици да скубят коси и да плащат скъпо и прескъпо за чужди грешки.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
И от мен един подпис. Само да вметна, ако темата я премести модератор в "Извън темата" ще се радва на много по-голяма популярност 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
един глас и от мен. Успех!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
И от мен един подпис, но.. не съм много оптимистично настроен... само 3000 гласа едвали ще имат някакъв успех онлайн... но дано 

Сега аз се подписах но имам въпрос. Това само за facelift diesels ли е? Гледам си написал 177/245 коня но 520d facelift и 525d pre-face са по 177 коня. Кое от двете?
Tool - Fear Inoculum
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
iceblast написа:Нещо събирането на подписи не върви, както очаквах. Има няма 10-15 човека са се разписали, а над 200 са гледали тематаКолеги, отнема 1 минута, отделете я, за да можем да се опитаме да помогнем на хората, които им предстои евентуален ремонт
Да не ме разбереш погрешно, аз също се подписах с имена, мейл, държава и пощенски код. Обаче много гледат и не се разписват СПОРЕД МЕН защото не са убедени в тезата ти/ви. Гледай само как звучи, че при някои изкарала 20, а при други 200 хил. като зависело от душманското каране.

In God we trust, all others we track.

56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4