Шампионска лига 2012-2013
Модератор: Общи модератори
Re: Шампионска лига 2012-2013
@тнт, дори и до края на живота ти съдиите да свирят против барса (дай боже да живееш поне 100 години), няма да изкупят греховете си и подарените им титли.
мен ме дразнят, че много лесно падат. и им се свири (тая година по-малко от предишните). и се вижда как като се разтанцуват в наказателното поле защитниците ги е страх да посегнат. не само да посегнат, да ги доближат дори. ама айде стига и вие с тая избирателна памет. 1 година да е по-различно и вече черното стана бяло. браво
много силно желая да гледам мач барса - рединг (на петер чех майкъл хънт от рединг му счупи главата). да видят малко и те какво значи хубава балтия. пепе ще им се види като балеринка
отделно - ти ходиш ли да залагаш? ходиш! в такъв случай нямаш право да протестираш против нареденото съдийство и футболната мафия.
това е равносилно все едно да си купуваш крадени части и да мрънкаш що се крадяли части. еми
ако не съм прав, кажи. ще приема критиката. ама май съм прав.
на криво почнахме днеска. извинявам се, ама не се сдържах. хубав ден на всички
мен ме дразнят, че много лесно падат. и им се свири (тая година по-малко от предишните). и се вижда как като се разтанцуват в наказателното поле защитниците ги е страх да посегнат. не само да посегнат, да ги доближат дори. ама айде стига и вие с тая избирателна памет. 1 година да е по-различно и вече черното стана бяло. браво

много силно желая да гледам мач барса - рединг (на петер чех майкъл хънт от рединг му счупи главата). да видят малко и те какво значи хубава балтия. пепе ще им се види като балеринка

отделно - ти ходиш ли да залагаш? ходиш! в такъв случай нямаш право да протестираш против нареденото съдийство и футболната мафия.
това е равносилно все едно да си купуваш крадени части и да мрънкаш що се крадяли части. еми

на криво почнахме днеска. извинявам се, ама не се сдържах. хубав ден на всички

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Какво се карате за испански отбори, това лято купата ще си почива в Германия
Само остава да разберем в Бавария или Вестфалия

Само остава да разберем в Бавария или Вестфалия

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
M3 E92 написа:Convertible написа:добре, де много дразни вече тоя Меси.. Меси та Меси. аре да се намери някой да го вдигне във въздуха... като влезе и всички си гълтат езиците и наливат бетона...![]()
Дам, и мен ме дразни, особено и коментаторите като започнат "Най-добрият играч на света", бла-бла
О, какъв финт![]()
От такъв паляк като алекси сукачев какво друго да чуеш - половината време онанира на тема барса и меси (около 34 пъти всъщност не каза меси а - най-добрия играч на света) , другата половина от времето обяснява как това било късмет, оня нямал късмет , тоя имал късмет - ми да иде той и да го видим дали ще извади един път "късмет"

Последна промяна acho.rs на 11 Апр 2013, 21:09, променена общо 1 път
Пак да се повторя да кажеш че ги чака сигурен бой на финала е ... все едно да кажеш, че Милан е сигурен финалист
Тук силите са изравнени, всичко може да се случи в един мач. Несериозно е да обявиш за предварителен победител който и да е, дори и Байерн срещо Борусия ако се паднат.
Това, че Барса дразни някой е съвсем отделен въпрос
Тук силите са изравнени, всичко може да се случи в един мач. Несериозно е да обявиш за предварителен победител който и да е, дори и Байерн срещо Борусия ако се паднат.
Това, че Барса дразни някой е съвсем отделен въпрос

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Байерн в момента са толкова зла машина, че който и отбор да им се падне ще ги пометат с няколко на нула. Дано да е Барса, че да е по-интересно. Другите варианти можем да си ги гледаме и в първенството.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
да наистина най-добре , полуфиналите да са германски срещу испански отбори за по-интересно
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Aз съм за Дортмунд от останалите. Искам ги на финал с Реал.
Имах уважение към Байерн, ама като ги видях на Алианца ми паднаха в очите. Публиката им пък е от жалка, по-жалка.
Имах уважение към Байерн, ама като ги видях на Алианца ми паднаха в очите. Публиката им пък е от жалка, по-жалка.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Полуфиналите се получиха точно каквито всички очакваха (и толкова по-добре мен, ако питате). От тук насетне ни чакат мега двубои и всеки може да бие всеки, и няма да е изненада. За мен лично, четвъртфиналите протекоха по доста неочакван начин. Първо очаквах баварците да видят повече зор. Второ - барса да бие с лекота. Трето Борусия на реванша да бие с лекота. И четвърто Реал да не получат 3 гола за 15 мин от "турците"
Ама то това му е хубавото на футбола, всеки мач е сам за себе си и не знаеш какво ще стане.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Convertible написа:добре, де много дразни вече тоя Меси.. Меси та Меси. аре да се намери някой да го вдигне във въздуха... като влезе и всички си гълтат езиците и наливат бетона...![]()
Поредния хейтър на който явно Меси му е наказал отбора и сега започва да го кълне като циганен, гледай си там жалкото реалче и се кефи на Роналдо, защото и тази и следващата година ще сънувате за десетата.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Jorata написа:Aз съм за Дортмунд от останалите. Искам ги на финал с Реал.
и кое ми е жалкото

и какво си видял на алианц арена или просто ни подсказваш ,че си ходил

ехоооо
бъди си фен на дортмунд ама не подценявай истината колега

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Видях симулации, бавене на играта и смут, и чух тишина. Всъщност само ние я нарушихме и дори хора гледали по телевизията го потвърдиха. Освен "плякане" с едни сгънати картончета, нямаха нито една песен. Даже им пяхме "Shall we sing a song for you", "Your support is fucking shit" и "Where's you famous atmosphere".
П.П. Не знам как реши, че съм фен на Дортмунд, след кат толкова явно съм показал на кой съм привърженик.
П.П. Не знам как реши, че съм фен на Дортмунд, след кат толкова явно съм показал на кой съм привърженик.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
DiMIcha84 написа:Convertible написа:добре, де много дразни вече тоя Меси.. Меси та Меси. аре да се намери някой да го вдигне във въздуха... като влезе и всички си гълтат езиците и наливат бетона...![]()
Поредния хейтър на който явно Меси му е наказал отбора и сега започва да го кълне като циганен, гледай си там жалкото реалче и се кефи на Роналдо, защото и тази и следващата година ще сънувате за десетата.
ккикики
аз нито Роналдо аресвам мито Моуриньо, ма койли ме пита..
а за десетата не се тревожи...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
kulov написа:
отделно - ти ходиш ли да залагаш? ходиш!
Не си прав, не залагам на мачове

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
доволен съм 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Jorata написа:Видях симулации, бавене на играта и смут, и чух тишина. Всъщност само ние я нарушихме и дори хора гледали по телевизията го потвърдиха. Освен "плякане" с едни сгънати картончета, нямаха нито една песен. Даже им пяхме "Shall we sing a song for you", "Your support is fucking shit" и "Where's you famous atmosphere".
ти на 12 ли си?

ей ти 16 минути песнички на баварските агитки,да си ги слушаш със здраве

http://www.youtube.com/watch?v=TsecpBS7cwM
и още да видиш ,че съм професор в тая област
http://www.youtube.com/watch?v=oKxAHwLOakw
опаа имало и още

http://www.youtube.com/watch?v=s_c1wlPb4zE
ма много скучна публика

http://www.youtube.com/watch?v=9jSejH8JEEs
пълна скука
http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... BKJviQeXfU
ей тва ти е за последен пирон
http://www.youtube.com/watch?v=SsOTv-o0nu0
повярвай ми мързи ме,откажи се от тоя спор,
това,че си бил на един мач не е фактор...пък и не съм врачка за кой отбор си пък и грам не ми дреме

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.