Шампионска лига 2012-2013

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Шампионска лига 2012-2013

Мнение от kulov » 11 Апр 2013, 10:12

@тнт, дори и до края на живота ти съдиите да свирят против барса (дай боже да живееш поне 100 години), няма да изкупят греховете си и подарените им титли.

мен ме дразнят, че много лесно падат. и им се свири (тая година по-малко от предишните). и се вижда как като се разтанцуват в наказателното поле защитниците ги е страх да посегнат. не само да посегнат, да ги доближат дори. ама айде стига и вие с тая избирателна памет. 1 година да е по-различно и вече черното стана бяло. браво :clap:

много силно желая да гледам мач барса - рединг (на петер чех майкъл хънт от рединг му счупи главата). да видят малко и те какво значи хубава балтия. пепе ще им се види като балеринка :mhihi:

отделно - ти ходиш ли да залагаш? ходиш! в такъв случай нямаш право да протестираш против нареденото съдийство и футболната мафия.
това е равносилно все едно да си купуваш крадени части и да мрънкаш що се крадяли части. еми :dunno:

ако не съм прав, кажи. ще приема критиката. ама май съм прав.

на криво почнахме днеска. извинявам се, ама не се сдържах. хубав ден на всички :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 11 Апр 2013, 10:41

Какво се карате за испански отбори, това лято купата ще си почива в Германия :mhihi:
Само остава да разберем в Бавария или Вестфалия 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Апр 2013, 10:50

M3 E92 написа:
Convertible написа:добре, де много дразни вече тоя Меси.. Меси та Меси. аре да се намери някой да го вдигне във въздуха... като влезе и всички си гълтат езиците и наливат бетона... :ranting: :ranting:

Дам, и мен ме дразни, особено и коментаторите като започнат "Най-добрият играч на света", бла-бла :lol:
О, какъв финт :angel: :mrgreen:

От такъв паляк като алекси сукачев какво друго да чуеш - половината време онанира на тема барса и меси (около 34 пъти всъщност не каза меси а - най-добрия играч на света) , другата половина от времето обяснява как това било късмет, оня нямал късмет , тоя имал късмет - ми да иде той и да го видим дали ще извади един път "късмет" :kuku: Иначе аз съм по-скоро за Барсалона ама не показаха нищо стойностно - с два равни мача продължават . Очаква ги голям бой на полуфинала , от който и да е .
Последна промяна acho.rs на 11 Апр 2013, 21:09, променена общо 1 път

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Апр 2013, 12:19

Пак да се повторя да кажеш че ги чака сигурен бой на финала е ... все едно да кажеш, че Милан е сигурен финалист
Тук силите са изравнени, всичко може да се случи в един мач. Несериозно е да обявиш за предварителен победител който и да е, дори и Байерн срещо Борусия ако се паднат.
Това, че Барса дразни някой е съвсем отделен въпрос :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Апр 2013, 14:10

Байерн в момента са толкова зла машина, че който и отбор да им се падне ще ги пометат с няколко на нула. Дано да е Барса, че да е по-интересно. Другите варианти можем да си ги гледаме и в първенството.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 11 Апр 2013, 14:50

да наистина най-добре , полуфиналите да са германски срещу испански отбори за по-интересно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 11 Апр 2013, 17:02

Aз съм за Дортмунд от останалите. Искам ги на финал с Реал.

Имах уважение към Байерн, ама като ги видях на Алианца ми паднаха в очите. Публиката им пък е от жалка, по-жалка. :banghead:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 11 Апр 2013, 17:22

Полуфиналите се получиха точно каквито всички очакваха (и толкова по-добре мен, ако питате). От тук насетне ни чакат мега двубои и всеки може да бие всеки, и няма да е изненада. За мен лично, четвъртфиналите протекоха по доста неочакван начин. Първо очаквах баварците да видят повече зор. Второ - барса да бие с лекота. Трето Борусия на реванша да бие с лекота. И четвърто Реал да не получат 3 гола за 15 мин от "турците" :kuku: Ама то това му е хубавото на футбола, всеки мач е сам за себе си и не знаеш какво ще стане.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 11 Апр 2013, 18:12

Convertible написа:добре, де много дразни вече тоя Меси.. Меси та Меси. аре да се намери някой да го вдигне във въздуха... като влезе и всички си гълтат езиците и наливат бетона... :ranting: :ranting:

Поредния хейтър на който явно Меси му е наказал отбора и сега започва да го кълне като циганен, гледай си там жалкото реалче и се кефи на Роналдо, защото и тази и следващата година ще сънувате за десетата.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 11 Апр 2013, 18:21

Jorata написа:Aз съм за Дортмунд от останалите. Искам ги на финал с Реал.

Имах уважение към Байерн, ама като ги видях на Алианца ми паднаха в очите. Публиката им пък е от жалка, по-жалка. :banghead:

и кое ми е жалкото :kuku: щото не един път съм бил част от публиката им.
и какво си видял на алианц арена или просто ни подсказваш ,че си ходил :wave:
ехоооо
бъди си фен на дортмунд ама не подценявай истината колега
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 11 Апр 2013, 18:26

Видях симулации, бавене на играта и смут, и чух тишина. Всъщност само ние я нарушихме и дори хора гледали по телевизията го потвърдиха. Освен "плякане" с едни сгънати картончета, нямаха нито една песен. Даже им пяхме "Shall we sing a song for you", "Your support is fucking shit" и "Where's you famous atmosphere".

П.П. Не знам как реши, че съм фен на Дортмунд, след кат толкова явно съм показал на кой съм привърженик.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 11 Апр 2013, 18:59

DiMIcha84 написа:

Поредния хейтър на който явно Меси му е наказал отбора и сега започва да го кълне като циганен, гледай си там жалкото реалче и се кефи на Роналдо, защото и тази и следващата година ще сънувате за десетата.

ккикики
аз нито Роналдо аресвам мито Моуриньо, ма койли ме пита..
а за десетата не се тревожи... :lol:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Апр 2013, 19:14

kulov написа:
отделно - ти ходиш ли да залагаш? ходиш!
ако не съм прав, кажи. ще приема критиката. ама май съм прав.

Не си прав, не залагам на мачове :mhihi:
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 11 Апр 2013, 20:49

доволен съм ;)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 12 Апр 2013, 0:12

Jorata написа:Видях симулации, бавене на играта и смут, и чух тишина. Всъщност само ние я нарушихме и дори хора гледали по телевизията го потвърдиха. Освен "плякане" с едни сгънати картончета, нямаха нито една песен. Даже им пяхме "Shall we sing a song for you", "Your support is fucking shit" и "Where's you famous atmosphere".

П.П. Не знам как реши, че съм фен на Дортмунд, след кат толкова явно съм показал на кой съм привърженик.

ти на 12 ли си? :kuku:
ей ти 16 минути песнички на баварските агитки,да си ги слушаш със здраве :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?v=TsecpBS7cwM
и още да видиш ,че съм професор в тая област
http://www.youtube.com/watch?v=oKxAHwLOakw
опаа имало и още :wave:
http://www.youtube.com/watch?v=s_c1wlPb4zE
ма много скучна публика :smoke: ...тука и мен може да ме видиш
http://www.youtube.com/watch?v=9jSejH8JEEs
пълна скука
http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... BKJviQeXfU
ей тва ти е за последен пирон
http://www.youtube.com/watch?v=SsOTv-o0nu0

повярвай ми мързи ме,откажи се от тоя спор,
това,че си бил на един мач не е фактор...пък и не съм врачка за кой отбор си пък и грам не ми дреме :roll:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата