ЗАВЪРШЕНА: Клубни тениски- сини, бели....
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
- 

аз пък казвам БРАВО на ЧЛЕНОВЕТЕ НА КЛУБА!!! ЕВАЛА!!!   Да бяхте казали като си получим тениските, че не може. Просто това е най-бързата поръчка - за месец и половина ще има фланелки. А да не припомняме, че има такива, които чакат месеци... голяма пример давате - секнете всичко и всички които искат да има развитие. Все пак съгласете, че не всеки е от София и тя не е център на света. Аз лично нямам такава възможност да стана член на клуба засега, както и много други, но това не означава,че не ме прави ентусиаст. Но ако е така заключете форума само за членовете и така... другите да се спасяват. Що се отнася до дребната сума, еми явно Вие не сте прочели тази тема от 6 страници, в която има написано от организатора на масовата покупка следното :
 Да бяхте казали като си получим тениските, че не може. Просто това е най-бързата поръчка - за месец и половина ще има фланелки. А да не припомняме, че има такива, които чакат месеци... голяма пример давате - секнете всичко и всички които искат да има развитие. Все пак съгласете, че не всеки е от София и тя не е център на света. Аз лично нямам такава възможност да стана член на клуба засега, както и много други, но това не означава,че не ме прави ентусиаст. Но ако е така заключете форума само за членовете и така... другите да се спасяват. Що се отнася до дребната сума, еми явно Вие не сте прочели тази тема от 6 страници, в която има написано от организатора на масовата покупка следното :
... просто да бяхте писали едно лично на ms да му кажете какъв е реда на действие за една масова покупка. Защото така просто съсипвате едномесечен труд ей така. А да не говорим за тези, които сме си платили. Просто за мене по тази начин стана голяма излагация...както от ваша страна на шефовете на форума и клуба - поради мълчанието, така и от наша страна, за лекото невежество. Лично се надявам и Ви призовавам за компромис, та дано получим и ние по една тениска да се гордеем, че сме от семейството на българските БМВ ентусиасти.
СЪС ЗДРАВЕ!!!

Да бяхте казали като си получим тениските, че не може. Просто това е най-бързата поръчка - за месец и половина ще има фланелки. А да не припомняме, че има такива, които чакат месеци... голяма пример давате - секнете всичко и всички които искат да има развитие. Все пак съгласете, че не всеки е от София и тя не е център на света. Аз лично нямам такава възможност да стана член на клуба засега, както и много други, но това не означава,че не ме прави ентусиаст. Но ако е така заключете форума само за членовете и така... другите да се спасяват. Що се отнася до дребната сума, еми явно Вие не сте прочели тази тема от 6 страници, в която има написано от организатора на масовата покупка следното :
ms написа:И така- тениските се вързват по принцип на 10лв., но както знаете трябва да дадем и по 1(един) лев за всяка бройка в касата на клуба, така че цената става 11лв./бр.
... просто да бяхте писали едно лично на ms да му кажете какъв е реда на действие за една масова покупка. Защото така просто съсипвате едномесечен труд ей така. А да не говорим за тези, които сме си платили. Просто за мене по тази начин стана голяма излагация...както от ваша страна на шефовете на форума и клуба - поради мълчанието, така и от наша страна, за лекото невежество. Лично се надявам и Ви призовавам за компромис, та дано получим и ние по една тениска да се гордеем, че сме от семейството на българските БМВ ентусиасти.
СЪС ЗДРАВЕ!!!

- Veson
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Изобщо не ме интересува, че не е съгласувано !  Би трябвало до сега да се обърне внимание на хората, организиращи печатането на тениските ! Това най-малкото е задължение на т. наречените членове на клуба, които би трябвало да влизат най-често в този форум...
Да не говорим, че и до сега никой не знае кои са тези членове... поне аз не ги знам , може и да съм ги пропуснал.
Така че в случая може би е добре някакво компромисно решение. Както е писано да има за касата на клуба. Иначе ние редовите юзери ще си препращаме пари напред назад, ще пълним форума с поръчки, а т. наречените членове на клуба ще ни гледат сеира, и като се стигне до финалната фаза ще размахват назидателно пръст...
Иначе - ОК нямаме нищо против подобни полезни начинания, но поне да минава щом е нужно през ръководството на клуба ! И освен Александър Стойков, Константин Попов и Любо Мегов кой друг е в ръководството на клуба, и е натоварен да взима решения от подобен род ??? Щото аз лично не знам...

Да не говорим, че и до сега никой не знае кои са тези членове... поне аз не ги знам , може и да съм ги пропуснал.
Така че в случая може би е добре някакво компромисно решение. Както е писано да има за касата на клуба. Иначе ние редовите юзери ще си препращаме пари напред назад, ще пълним форума с поръчки, а т. наречените членове на клуба ще ни гледат сеира, и като се стигне до финалната фаза ще размахват назидателно пръст...
Иначе - ОК нямаме нищо против подобни полезни начинания, но поне да минава щом е нужно през ръководството на клуба ! И освен Александър Стойков, Константин Попов и Любо Мегов кой друг е в ръководството на клуба, и е натоварен да взима решения от подобен род ??? Щото аз лично не знам...
Последна промяна Veson на 05 Сеп 2006, 18:40, променена общо 2 пъти

stay tuned

не пращам въпроса на ЛС, дано да ми отговорят повече хора:
законно ли е тогава, ако сам си направя щампа с името и знака на форума
и отида в най-близкото фото където печатат тениски и си направя такава?
уф, не знам какво да кажа, за мен месец септември е лош месец всяка година , явно и във форума има някаква поличба.....
 , явно и във форума има някаква поличба.....  

още веднъж благодарско на МS за ентусиазма, и на всички които дадоха пари за тези тениски...
Дори и да няма тениски аз искам 1-ния лев от моите 11 да отиде в касата на клуба, ако и това не стане заради правилата на форума, то тогава MS има една бира от мен..........
благодаря за вниманието

законно ли е тогава, ако сам си направя щампа с името и знака на форума
и отида в най-близкото фото където печатат тениски и си направя такава?
уф, не знам какво да кажа, за мен месец септември е лош месец всяка година

още веднъж благодарско на МS за ентусиазма, и на всички които дадоха пари за тези тениски...
Дори и да няма тениски аз искам 1-ния лев от моите 11 да отиде в касата на клуба, ако и това не стане заради правилата на форума, то тогава MS има една бира от мен..........
благодаря за вниманието
- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ентусиазма по марката БМВ расте всеки изминал ден, но ентусиазма по БМВ клуб България бавно замира в мен  Как няма да замре, като се правят на чешити? Не си от София - не си човек. Пращам си пари като ПОП и получавам дърдонки! Е евала за труда на организаторите, ама евалата трябва да е от тия които са си получили тениските. Аз не съм за 50-те лева дето дадох за двете поръчки на тениските, нито пък да нямам тениски - имам си достатъчно, но исках такава с БМВ клуб България... Сигурно ще ги получа - някога. Хора - стетгнете се! В България всичко ни е не както трябва за съжаление
  Как няма да замре, като се правят на чешити? Не си от София - не си човек. Пращам си пари като ПОП и получавам дърдонки! Е евала за труда на организаторите, ама евалата трябва да е от тия които са си получили тениските. Аз не съм за 50-те лева дето дадох за двете поръчки на тениските, нито пък да нямам тениски - имам си достатъчно, но исках такава с БМВ клуб България... Сигурно ще ги получа - някога. Хора - стетгнете се! В България всичко ни е не както трябва за съжаление  Толкова добре тръгнал клуб, постепенно ставаме несериозни и всичко пропада...сега разбирам защо някои от старите членове на клуба спряха да пишат тук - дошло им е до гуша от просташки изяви и слаба организация. То не е лесно да се организира масова покупка или цял БМВ събор, всеки нормален човек си има проблеми на главата - работа, семейство и други, но като че ли все нещо ни спъва - някой по веригата е несериозен. Ту юзерите, ту организаторите се шеметосват. Хайде няма да критикувам събор 2005 (грешките при неговата организация), защото ми е неприятно, но дано не прецакате втората поръчка на тениски, че тогава ще си заслужите яката псувня!
  Толкова добре тръгнал клуб, постепенно ставаме несериозни и всичко пропада...сега разбирам защо някои от старите членове на клуба спряха да пишат тук - дошло им е до гуша от просташки изяви и слаба организация. То не е лесно да се организира масова покупка или цял БМВ събор, всеки нормален човек си има проблеми на главата - работа, семейство и други, но като че ли все нещо ни спъва - някой по веригата е несериозен. Ту юзерите, ту организаторите се шеметосват. Хайде няма да критикувам събор 2005 (грешките при неговата организация), защото ми е неприятно, но дано не прецакате втората поръчка на тениски, че тогава ще си заслужите яката псувня!
едит: 666-то мнение с този пост - дано не е фатално за клуба
			 Как няма да замре, като се правят на чешити? Не си от София - не си човек. Пращам си пари като ПОП и получавам дърдонки! Е евала за труда на организаторите, ама евалата трябва да е от тия които са си получили тениските. Аз не съм за 50-те лева дето дадох за двете поръчки на тениските, нито пък да нямам тениски - имам си достатъчно, но исках такава с БМВ клуб България... Сигурно ще ги получа - някога. Хора - стетгнете се! В България всичко ни е не както трябва за съжаление
  Как няма да замре, като се правят на чешити? Не си от София - не си човек. Пращам си пари като ПОП и получавам дърдонки! Е евала за труда на организаторите, ама евалата трябва да е от тия които са си получили тениските. Аз не съм за 50-те лева дето дадох за двете поръчки на тениските, нито пък да нямам тениски - имам си достатъчно, но исках такава с БМВ клуб България... Сигурно ще ги получа - някога. Хора - стетгнете се! В България всичко ни е не както трябва за съжаление  Толкова добре тръгнал клуб, постепенно ставаме несериозни и всичко пропада...сега разбирам защо някои от старите членове на клуба спряха да пишат тук - дошло им е до гуша от просташки изяви и слаба организация. То не е лесно да се организира масова покупка или цял БМВ събор, всеки нормален човек си има проблеми на главата - работа, семейство и други, но като че ли все нещо ни спъва - някой по веригата е несериозен. Ту юзерите, ту организаторите се шеметосват. Хайде няма да критикувам събор 2005 (грешките при неговата организация), защото ми е неприятно, но дано не прецакате втората поръчка на тениски, че тогава ще си заслужите яката псувня!
  Толкова добре тръгнал клуб, постепенно ставаме несериозни и всичко пропада...сега разбирам защо някои от старите членове на клуба спряха да пишат тук - дошло им е до гуша от просташки изяви и слаба организация. То не е лесно да се организира масова покупка или цял БМВ събор, всеки нормален човек си има проблеми на главата - работа, семейство и други, но като че ли все нещо ни спъва - някой по веригата е несериозен. Ту юзерите, ту организаторите се шеметосват. Хайде няма да критикувам събор 2005 (грешките при неговата организация), защото ми е неприятно, но дано не прецакате втората поръчка на тениски, че тогава ще си заслужите яката псувня!
едит: 666-то мнение с този пост - дано не е фатално за клуба

BMW only!
		- Veson
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Сори, че темата се отплесна, но ми се ще и някой друг от членовете на клуба ( които са около 50 човека май ) да си каже мнението ! И изобщо да разясни на всички каква е системата с поръчка на клубни артикули. 

stay tuned

- Van
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Всеки е поръчал тениска за лична употреба и ms не ги поръчва с цел печалба. Освен това е включил в стойността им и обявеният при предишни поръчки 1 лв. за касата на клуба. Какъв е проблемът?

- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Van написа:Всеки е поръчал тениска за лична употреба и ms не ги поръчва с цел печалба. Освен това е включил в стойността им и обявеният при предишни поръчки 1 лв. за касата на клуба. Какъв е проблемът?
 Точно казано и това и това което написа amd !
 Точно казано и това и това което написа amd !
Та разберете се с организаторите, едните казват всичко е наред, другите нищо не знаем няма да стане, уточнете кой крив и прав и напишете да се знае какво става.

- ms
- 

- 

- Кара: Кенеф от Инголщат
Leon имаш ЛС. И моля за разрешение да оповестя впоследствие питането ми и  отговора ти на всички заинтересовани...

- ms
- 

- 

Veson написа:Сори, че темата се отплесна, но ми се ще и някой друг от членовете на клуба ( които са около 50 човека май ) да си каже мнението ! И изобщо да разясни на всички каква е системата с поръчка на клубни артикули.
Да ти кажа каква е процедурата- искаш разрешение, обсъждат и решават
 това е с няколко думи...
  това е с няколко думи...
Аз лично не смятах за нужно да питам- вече са правени такива артикули, парите които се дават за клуба са ясни и съм ги включил... Но както виждате имат против

Ще ви помоля да спрете с коментарите по въпроса докато не получа някакъв отговор от УС на БМВ Клуб България. Просто ще е безполезно да коментираме...
- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
БМВ клуб България пък можеше веднага да реагира ако е извършено действие в разрез с правилата а не да чака и да  навлича гнева на хората,къде върху клуба ,къде върху хората,които са се нахванали с нелеката задача   

Изписаха се 6 страници и за всичкото време никой от управата не каза нищо,никой не е направил контакт с хората ,които се занимават с проекта (аз вече не съм член - като се прибера ще си предам членската карта и ще си платя дължимото дотук) ...
Нещата около всичката тази "БМВ дъндания" се разводяват до такава степен,че вече нищо неможе да се постигне в масови мероприятия.Много хора вече започнаха самосиндикално да си търсят начини и да се оправят кой как намери,убедил съм се лично,от срещите ми с хора от цялата страна по време на многобройните си пътувания 

И вкрайна сметка всички тук сме фенове на марката BMW а не на някакъв клуб.Щом като клуба като такъв не следва желанията на многобройните фенове те постепенно си тръгват по някакъв спасителен път за съжаление
  за съжаление   

Георги Пенчев

Изписаха се 6 страници и за всичкото време никой от управата не каза нищо,никой не е направил контакт с хората ,които се занимават с проекта (аз вече не съм член - като се прибера ще си предам членската карта и ще си платя дължимото дотук) ...
Нещата около всичката тази "БМВ дъндания" се разводяват до такава степен,че вече нищо неможе да се постигне в масови мероприятия.Много хора вече започнаха самосиндикално да си търсят начини и да се оправят кой как намери,убедил съм се лично,от срещите ми с хора от цялата страна по време на многобройните си пътувания

И вкрайна сметка всички тук сме фенове на марката BMW а не на някакъв клуб.Щом като клуба като такъв не следва желанията на многобройните фенове те постепенно си тръгват по някакъв спасителен път
 за съжаление
  за съжаление   

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 07 Сеп 2006, 13:20, променена общо 1 път

- t_andonov
- ентусиаст
- 

- Кара: Е 30
- ms
- 

- 

Penchev написа:....аз вече не съм член - като се прибера ще си предам членската карта и ще си платя дължимото дотук ...
Георги Пенчев
Само едно нещо мога да кажа
 щом се е стигнало до там Жоро да не е член нещата са сериозни
  щом се е стигнало до там Жоро да не е член нещата са сериозни  

Не знам къде точно им е проблема на УС и с нетърпение очаквам Leon или някой друг да благоволи да ми разясни положението... Изобщо не го вярвам това, че е само понеже не съм ги питал - има и нещо друго отстрани, което не ми е ясно...
Тази цялата работа става наистина смешна - лично мнение. От скоро време съм тук и сигурно нямам право и на такова мнение, но все пак някой се хваща, изразходва доста време и лични средства, иска да 'вкара' някакви пари в клубната каса и накрая такъв сейр....
Чудя се утре, ако някой инвестира 500 лева в тениски, БЕЗ логото на 'клуба', просто да пише BMW POWER (много се съмнявам да е запазена марка) да ги разпродаде без стотинка за касата, дали клуба ще е доволен.
Пак казвам, лично мнение, на човек, който обича марката и е от скоро тук.

Чудя се утре, ако някой инвестира 500 лева в тениски, БЕЗ логото на 'клуба', просто да пише BMW POWER (много се съмнявам да е запазена марка) да ги разпродаде без стотинка за касата, дали клуба ще е доволен.
Пак казвам, лично мнение, на човек, който обича марката и е от скоро тук.

Мисля че Милен ( MS ) е напълно прав . Леон написа един смехотворен и недомислен поуст , който според мен имаше за единствена цел чисто и просто заяждане с " обикновените " фенове на марката , които решихме най - после да направим нещо , с което да покажем че не сме просто някви готованковци дет само изискват .  И сега заслужаваме най - малкото едно разумно обяснение защото на мен самия не ми се искаше да повярвам че това е просто едно заяждане , но щом досега не получаваме отговор , май е точно такова .

И не знам дали този пост преля чашата или не , но шом човек като Георги Пенчев решава да напусне , нещо не е наред .
П.С. :
сигурно 10 пъти трих цели абзаци докато стигна до този много смален и омекотен вид на изказването си , защото ставаше прекалено нападателно и заядливо , а аз не искам да постигам този ефект , явно за разлика от Леон.

И не знам дали този пост преля чашата или не , но шом човек като Георги Пенчев решава да напусне , нещо не е наред .
П.С. :
сигурно 10 пъти трих цели абзаци докато стигна до този много смален и омекотен вид на изказването си , защото ставаше прекалено нападателно и заядливо , а аз не искам да постигам този ефект , явно за разлика от Леон.
- Leon
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 328i
Мислех да не се обяснявам повече, ама...  Това за София/неСофия не знам откъде го измъкнахте, но такова нещо никога не ми е минавало през ума и ме обиждат упреците. Условията за членство ги има написани във форума  Изчаках да рабера на някой пука ли му, че прави нещо от името на БМВ клуб България, без да е член на клуба или да се е допитал до клуба, както направиха хората при предишни мероприятия? Ми ако не ви пука за клуба, защо правите тениски с неговото лого? Направете си само с БМВ и това е.  Поста ми беше остър, така е, но все пак си изпълни предназначението. Приветствам всякакви инициативи в полза на клуба, но моля да не бъркате печатането на фланелки с БМВ ентусиазма - не са взаимозависими и заменяеми! Няма нужда от драматизации и изблици, просто го направете като хората - това беше смисъла на поста ми. Аз поне така бих направил. Оправданието "кои са тия членове" е смехотворно - можете да питате за какви ли не глупости в безумни теми, а не можете да попитате нещо важно. И за финал - отидете в Камор и кажете - ето тука сме направили едни фланелки, дайте да ги пуснем във вашия магазин, пък да видим каква ще им е реакцията
  Изчаках да рабера на някой пука ли му, че прави нещо от името на БМВ клуб България, без да е член на клуба или да се е допитал до клуба, както направиха хората при предишни мероприятия? Ми ако не ви пука за клуба, защо правите тениски с неговото лого? Направете си само с БМВ и това е.  Поста ми беше остър, така е, но все пак си изпълни предназначението. Приветствам всякакви инициативи в полза на клуба, но моля да не бъркате печатането на фланелки с БМВ ентусиазма - не са взаимозависими и заменяеми! Няма нужда от драматизации и изблици, просто го направете като хората - това беше смисъла на поста ми. Аз поне така бих направил. Оправданието "кои са тия членове" е смехотворно - можете да питате за какви ли не глупости в безумни теми, а не можете да попитате нещо важно. И за финал - отидете в Камор и кажете - ето тука сме направили едни фланелки, дайте да ги пуснем във вашия магазин, пък да видим каква ще им е реакцията  
			 Изчаках да рабера на някой пука ли му, че прави нещо от името на БМВ клуб България, без да е член на клуба или да се е допитал до клуба, както направиха хората при предишни мероприятия? Ми ако не ви пука за клуба, защо правите тениски с неговото лого? Направете си само с БМВ и това е.  Поста ми беше остър, така е, но все пак си изпълни предназначението. Приветствам всякакви инициативи в полза на клуба, но моля да не бъркате печатането на фланелки с БМВ ентусиазма - не са взаимозависими и заменяеми! Няма нужда от драматизации и изблици, просто го направете като хората - това беше смисъла на поста ми. Аз поне така бих направил. Оправданието "кои са тия членове" е смехотворно - можете да питате за какви ли не глупости в безумни теми, а не можете да попитате нещо важно. И за финал - отидете в Камор и кажете - ето тука сме направили едни фланелки, дайте да ги пуснем във вашия магазин, пък да видим каква ще им е реакцията
Never mistake motion for action...