Търси / предлага работа.
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: Търси / предлага работа.
Търся работник за автоморга от понеделник до събота с работно време от 09:00 до 19:00 ч.с
трудов договор + осигуровки.
0877793443-Тодор
0877793443-Тодор
- blackrider
- младши ентусиаст
-
За триене!
Последна промяна blackrider на 22 Фев 2013, 11:18, променена общо 1 път
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Колеги търся си работа. На 19 години съм, в момента работя на автокъща но искам да се махна. Имам книжка Б категория, също така опит в карането на пътна помощ, регистрации на коли в кат, добри познания за автомобили и др. Работил съм още много други неща и доста бързо се уча ! Единствено ми условие е да има нормално работно време, може и на смени, осигуровки и договор !
0884 68 89 89 - Боби. От София съм !
0884 68 89 89 - Боби. От София съм !

bavareca_86 написа:Търся работник за автоморга от понеделник до събота с работно време от 09:00 до 19:00 ч.с
0877793443-Тодор
ако още си търсиш човек аз търся работа имам опит със колите 0887160619 Ицо от София съм
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Търся дизайнер за предпечат и web design. За повече инфо ЛС. Времето е лимитирано.
- rangel_9g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 да се върти
Колеги ако някой знае да се предлага работа в Пловдив или региона (по добре около град Хисар) . За момиче на 22г става въпрос . Нека пише на лични .
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Колеги,търся си постоянна работа за Варненския регион
Висше образование(Технически Университет Варна)
Имам пет годишен опит в търговията,като Търговски представител(познавам всички райони на града и около него),активен шофьор категория Б,не ми е проблем да шофирам и бусове.Бих могъл да работя и като шофьор,складов работник или нещо подобно.
За контакти:
0896/080-030
Светослав Димов
Висше образование(Технически Университет Варна)
Имам пет годишен опит в търговията,като Търговски представител(познавам всички райони на града и около него),активен шофьор категория Б,не ми е проблем да шофирам и бусове.Бих могъл да работя и като шофьор,складов работник или нещо подобно.
За контакти:
0896/080-030
Светослав Димов

- BobiMinev
- Потребител
-
- Кара: e30 320i 89`; е36 316i 95`
- Мечтае да кара: e30 cabrio v10
Здравейте колеги,
Търся работа във Варна в сферата на селското стопанство / дистрибуция, документация ,... без значение /
Тази година завършвам Аграрна икономика В Икономически университет - Варна.
На 21 години съм, имам опит като пицар ама мисля, че е време да сменя професията.
Много ще се радвам ако попадна на представител на фирма БГ Агро
( защото съм подал документи за работа там и чакам отговор в момента
)
Търся работа във Варна в сферата на селското стопанство / дистрибуция, документация ,... без значение /
Тази година завършвам Аграрна икономика В Икономически университет - Варна.
На 21 години съм, имам опит като пицар ама мисля, че е време да сменя професията.
Много ще се радвам ако попадна на представител на фирма БГ Агро

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Търся работа в София. Студент съм в УНСС "Икономика и бизнес". Завършил съм и икономическа гимназия със специалност "Търговия". Уча редовно, но тъй като повечето предмети съм ги учил вече и знам материята, ходя само 2 дни в университета. Работил съм като общ работник на тепавица за пране на килими, имам опит и в магазин за алкохол, кафе, цигари, захарни изделия. Имам прилично ниво на английски език и книжка "Б" категория. Търся постоянна работа, на която да се съобразяват с двата дни в университета седмично и да получавам адекватно възнаграждение (целта ми е да живея самостоятелно, а не просто допълнителни пари за студентството). Мога да работя както в екип, така и самостоятелно. Справям се с работа под напрежение, смени по 10-12 часа не ме притесняват, работил съм по толкова. Уча се бързо. Нямам против да работя до късно, но без нощни смени.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Търся, ДИЗАЙНЕР, задължително да има опит и да е на ТИ с фото шоп, корел дрол, илюстратор, индизайн, Порт фолио ми изпращайте на ЛС
Хора който са любители в областта да не ми пишат моля.
Може да е студент, да работи дистанционно, и т,н
Хора който са любители в областта да не ми пишат моля.
Може да е студент, да работи дистанционно, и т,н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колеги,
търся си работа за София, каквото и да е, сръчен съм, имам познания по автомобилите /не идеални/, шоф. книжка кат.В. Ученик съм все още в 12 клас, но това няма да ми пречи.
Оферти тук на ЛС или на тел.: 0886 606 035 - Велизар /по всяко време/ !!!
търся си работа за София, каквото и да е, сръчен съм, имам познания по автомобилите /не идеални/, шоф. книжка кат.В. Ученик съм все още в 12 клас, но това няма да ми пречи.
Оферти тук на ЛС или на тел.: 0886 606 035 - Велизар /по всяко време/ !!!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Отново без работа
Търся оферти за София,на смени.Цветомир 0893939377
Без претенции,каква е работата !

Без претенции,каква е работата !
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- forevrrrr
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 316i
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
Здравейте колеги!
Търся си работа във Варна и областта. На 22 години съм, студент 3-ти курс задочно обучение в ТУ Варна, специалност - "Транспортна Техника и Технологии" (бившето ДВГ). Работил съм няколко години като готвач по курортите, имам доста добри познания по устройството на автомобилите (ремонтите сам си ги правя
). Имам шофьорска книжка Кат. В и М, стаж - 4 години. Може и работа на смени!
Оферти на ЛС или на тел: 0878/74 99 68 - Георги
Търся си работа във Варна и областта. На 22 години съм, студент 3-ти курс задочно обучение в ТУ Варна, специалност - "Транспортна Техника и Технологии" (бившето ДВГ). Работил съм няколко години като готвач по курортите, имам доста добри познания по устройството на автомобилите (ремонтите сам си ги правя

Оферти на ЛС или на тел: 0878/74 99 68 - Георги
- sedd
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Детайли за колата: М52B20TU
Здравейте,студент 1-ви курс съм.Уча електроника в ТУ-Варна и търся работа за лятото(юли-септември) във Варна или Стара Загора,имам шофьорска книжка кат.В,но нямам личен автомобил.Работил съм за кратко в една фабрика за производство на кетчуп,лютеница,консервирани зеленчукови продукти.Нямам проблем с работата в екип и на смени,Отворен съм към всякакви оферти.Програмата ми този семестър не позволява да работя докато уча,затова търся нещо само за летния сезон,за сега.
За връзка с мен-на ЛС или 0888450109-Стоян.
За връзка с мен-на ЛС или 0888450109-Стоян.
търси монтиор ,минимум 5 години стаж в областа с бмв и мерцедес знаещ какво прави
хора които не са сигурни в способностите си по добре да не си губиме взаимно времето си
процент , договаряне на Л.С