ГТП в неделя.
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
ГТП в неделя.
Добър вечер колеги.Тъй като мисля утре да минавам прегледа,дали знаете някой сервиз който да работи(утре е неделя) Става дума за София.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: ГТП в неделя.
То и в понеделник едва ли ще работи пункт за ГТП.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
bmw520i5063 написа:Добър вечер колеги.Тъй като мисля утре да минавам прегледа,дали знаете някой сервиз който да работи(утре е неделя) Става дума за София.
Няма

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Има едни до ПЖИ...по спомен бачкаха всеки ден.
Намират се в първата пряка(в дясно) посока Дружба, след като се мине ПЖИ-то. На 20метра преди линиите.
Намират се в първата пряка(в дясно) посока Дружба, след като се мине ПЖИ-то. На 20метра преди линиите.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
аз вчета минах на моториста на младост ма незнам за неделя дали работи, събота бачкат неделя не съм сигурен.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
smg написа:Има едни до ПЖИ...по спомен бачкаха всеки ден.
Много благодаря колега,найстина работи без почивен ден.Много печени и точни хора.Давам 6 на този сервиз като оценка.

А някой контакти да може да даде, че съм извън страната и само в неделя мога да се класирам за ГТП и аз?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Извинявам се, че ползвам темата на колегата, но да питам колко време е гратисния период след изтичане на прегледа ?

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
In_Memoriam написа:Извинявам се, че ползвам темата на колегата, но да питам колко време е гратисния период след изтичане на прегледа ?
Днес минах преглед, старият изтичаше утре. Поразговорих се с инспекторите точно по този въпрос - какво става ако колата не може да мине до датата на изтичането, да кажем е блъсната и е в сервиза.
Такова понятие като гратисен период за ГТП няма. Но за минаване на преглед няма проблем дори да е изтекъл срока. Естествено с някои уточнения.
1) Няма проблем в пунка за прегледи, щом си стигнал до там, те ти преглеждат колата и казват минава, не минава. Чувал съм някакви легенди за автоматично спиране от движение - няма такова нещо.
2) Ако колата има проблем могат да дадат срок от 14 дни за отстраняването му и повторно минаване, но само ако колата е закарана поне 2 седмици преди изтичане на стария преглед. Иначе би трябвало да я спрат от движение.
3) Ако те спрат за проверка от КАТ дори само ден след изтичане на срока на прегледа би трябвало да спрат колата от движение.
4) При ПТП с изтекъл преглед най-вероятно няма да ти признаят каското.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Мерси за информацията. За каско четох полицата и не видях нищо за технически, но ГО-то гори със сигурност.
11 мнения
• Страница 1 от 1