Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling

Мнение от ръб » 11 Апр 2013, 8:31

Колеги, много ми е странно като ви чета постовете :| аз такива проблеми с мултитаскинг нямам общо взето :paranoid: в повечето време през деня ми се налага да върша от 2 до 3 неща едновременно и някак си не ми е проблем, а евентуално ако нещо ми дойде в повече (примерно ако ми кажат нещо) и не мога да се справя, го запомням и след това го изпълнявам (или отговарям)

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 11 Апр 2013, 10:11

Тази теория за мъжете, жените и мултитаскинга е малко относителна. Сега се сетих за един колега от предната работа, който не може да прави две неща едновременно. Буквално. Зачел се е нещо в компютъра и като се обърна към него ми отговаря след 10 секунди и ме пита я кажи пак, че не те слушах.... :mhihi:

Може да има нещо заложено при голяма част от хората, но все пак си е индивидуално според мен..
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 11 Апр 2013, 11:58

© написа:Най-често ми се случва да чета форума, през това време жена ми ме разпитва нещо АЗ: "да", "не" ...и не само, че не чувам какво ми говори, ами въобще не мисля какво и отговарям, но тя е свикнала вече :mhihi:

Е това е много коварен момент! :paranoid:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 11 Апр 2013, 16:24

Те жените са свикнали да ги отсвирваме докато четем форума или шофираме.
Важното е после да има правилна компенсация, а това вече се определя от самата жена.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 11 Апр 2013, 17:10

:mhihi: Яка тема :) Много от нещата са ми се случвали, други са напълно изперкали :lol: Аз съм адски неадекватен рано сутрин, просто през първия половин час не трябва да контактувам с никого, че е страшно..такова смотано и раздразнително същество, което се спъва в чехлите си, опитвайки се да си навлече главата и ръцете през едната от дупките на потника няма :confused: Онази сутрин пък леко така пропуснах две пресечки по обичайния ми маршрут, просто блеех, колата на самотек все едно, радиото бучи нещо и аз се сещам чак 200 метра по-надолу, че съм пропуснал един ляв завой :oops: Миналата седмица пък си бях оставил таблета, портфейла, часовника и още някви ценни неща в жабката, че не ми се мъкнеха точно тогава и после като се прибрах си ги взех. Слизам след няколко часа в колата, жабката широко отворена, взел съм си квото ми трябва и съм я оставил със всичката бъркотия вътре наяве :roll: Да не говорим за другото редовно нещо, че като излизам от вкъщи обикновено или бързам супер много, или говоря по телефона или съм умислен нещо и после като сляза долу почва великото чудене "аджеба дали заключих" :mhihi: Досега винаги е било заключено като съм се прибирал де, ама съм се и връщал бая пъти :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Апр 2013, 18:09

А, има ли хора дето като пляскат по задачи и си мислят за 100 неща и .... "eee тука не тряяше ил да завия наляво/надясно, бе, мааааааам.... :mhihi: "
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 12 Апр 2013, 14:15

ogata написа:А, има ли хора дето като пляскат по задачи и си мислят за 100 неща и .... "eee тука не тряяше ил да завия наляво/надясно, бе, мааааааам.... :mhihi: "

Постоянно! Ако някой се вози с мен в това време, ще ме препоръча на специализирани заведения за ментални отклонения. А най-честия ми номер е, след като сляза от колата и си пусна алармата, минавам 20-тина метра и почвам да мисля "Абе пуснах ли алармата на колата?!?" и айде пак обратно да проверя...правя го почти 9 от 10 пъти. Голям шит :banghead:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Апр 2013, 23:22

Изображение
Myth busted :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от jekich » 14 Апр 2013, 0:46

^
Най-вероятно и управлява автобува с краката..тва са 5 мултитаска :)

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 14 Апр 2013, 21:41

Редовния ми номер е да тръгна да върша нещо, при което докато го върша нещото решавам помеждругото и друго да свърша и така няколко неща, и разбира се основното и най-важното не съм го свършил и съм го забравил...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 14 Апр 2013, 22:30

Много ме дразни че докато карам най-често и говоря по телефона , приятелката ми ме подсеща какво да кажа на човека с който говоря и аз не мога да ги слушам и нея и тоя в слушалката...

иначе много често докато карам и си мисля за други неща в един момент се усещам как нямам никаква идея точно от къде съм минал и как съм стигнал дотук пълен автопилот...

Иначе други примери нямам някакси ми се отдава мултитаскинг-а даже ме мотивира и се чувствам удовлетворен като върша няколко неща наведнъж и всички се получат!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 15 Апр 2013, 1:19

Аз пък понякога като седна да ям - слагам си манджата на масата и сядам да ям. След 5 секунди ставам да си взема вилица или лъжица от кухнята и сядам отново. Пак след около 5 секунди ставам да взема хляба и пак сядам. След още пет секунди ставам да взема нож, за да отрежа хляба... :mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата