DDE проbлем E83
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
DDE проbлем E83
Здравейте колеги,
надявам се някой да има идея за следния проблем- имам Х3 3D, ръчни скорости. Днес стана следното- при подаване рязко на газ, след 3000-3200 оборота, на таблото светна DDE и колата изгасна. След това си пали и всичко е ОК. При нормално каране го няма този проблем.
Какво може да е?
Мерси!
надявам се някой да има идея за следния проблем- имам Х3 3D, ръчни скорости. Днес стана следното- при подаване рязко на газ, след 3000-3200 оборота, на таблото светна DDE и колата изгасна. След това си пали и всичко е ОК. При нормално каране го няма този проблем.
Какво може да е?
Мерси!
Re: DDE проbлем E83
boby_sel написа:Здравейте колеги,
Какво може да е?
Мерси!
Здравей boby_sel .За да разбереш каква точно е била причината трябва някой с помоща на подходящ софт и кабел да прочете каква/и грешка/и са записани.Причините може да са различни. А дали имаше достатъчно гориво в резервоара по това време спомняш ли си?
проблема без да се направи диагностика трудно може да се определи , мога да помогна с вещ диагностик като дам кординатите му на л,с да не става като реклама
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Мога да изразя само мнение без да твърдя че съм прав...колегите са прави че без диагностика няма да си 100% сигурен ,напоследък на 3-4 ма мои познати им се получи подобно нещо и на всички излезе датчик на рейла...успех 

5 мнения
• Страница 1 от 1