Търся медия отразяваща авто събития

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Търся медия отразяваща авто събития

Мнение от randity » 16 Апр 2013, 12:51

Здравейте !
Търся медия, която отразява авто събития. Искам да се присъединя към някоя медия, да снимам за тях. Писах на SpeedNinjas, но те са full. Писах също така на TrackStar, но от тях нямам отговор. Някой ако се сеща медия, която търси фотографи нека пише :yes:

Поздрави, Велизар !
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Търся медия отразяваща авто събития

Мнение от Владо » 16 Апр 2013, 13:50

Колега, не зная как кандидатстваш, но най-малкото е необходимо да подготвиш едно портфолио с твои творби, и да го изпратиш.
Друго което си мисля е, че 550д с китак и онази фотосесия на 46-цата няма да са ти от полза, и ако 550-то се преглъща, то другите неща няма как... Необходимо ще е да покажеш съвсем друго ниво.

Въпреки забележките ти пожелавам успех, и на фокус :!:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 21 Апр 2013, 15:23

:oops:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 22 Апр 2013, 10:17

Здрасти пак Колега :mhihi:
Май само аз, без да съм медия :mhihi: , ще ти отговарям по малко...
Пиша ти, защото вчера имаше уникалния шанс в рамките на 50-на км едно от друго да се посетят 2 спортни автомобилни мероприятия... Ходи ли някъде?
Между другото, на едното от тях можеше да се види как НЕ ТРЯБВА да се снима :!: :!: :!: ... Хора със стативи, рамки, и всякакви хитроумни изобретения щъкат между прелитащи с голяма скорост автомобили :shock: ... И всичко това за да замести липсата на 200 или 300мм обективи, с които няма да има нужда да се завираш под колелата на колите :!:
Не занм адаша и организаторите как я мислят в следващите кръгове, но... Само един нелеп инцидент е достатъчен да погребе това състезание за дълги години...

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 22 Апр 2013, 10:29

Здравей отново. Не успях да отида на събитието за мое голямо съжаление. Още ме е яд, че не успях да отида ... :banghead:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 22 Апр 2013, 11:04

Не се ядосвай... Ще има и други :yes:
Дали си изпуснал нещо... не знам. Но нещо такова със сигурност /предварително да кажа, момчето не пострада по никакъв начин :!: ... но смятам кадрите за показателни за "другото" състезание :!: /:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Както казах, всичко беше ок накрая :yes:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 23 Апр 2013, 7:42

Когато има такива мероприятия, ходи и снимай. После качваш снимките напред назад и ако им се харесаш, те сами ще те намерят. След последния събор, бях получил предложение от една медия да снимам за тях. Но нещо не ме изкефи и отказах.. Пък направи си сметка, аз колко зле снимам... не е трудно, но се иска постоянство :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 23 Апр 2013, 11:16

Просто се иска много практика, практика, практика. Снимаш по много. И навсякъде :mhihi: И да познаваш устройството на фотоапарата много добре, да знаеш функциите и възможностите му. Просто като видиш един обект да знаеш какво трябва да направиш, за да го заснемеш така, както ти искаш. Разбира се, за целта се иска много снимане, много пробване и изучаване на самата машина. ;) Хубаво, че вече не се снима с ленти, поне ти излиза без пари :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз лично на 100 снимки я има 5, които да харесам, я не.

И с по-прост фотоапарат можеш да направиш хубави снимки и да направиш впечатление, важното е как ще снимаш обекта ;)

Успех в начинанието!
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Назад към Извън Темата