атентат в бостън?
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: атентат в бостън?
след тези кадри по-добре да си замълчим......
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Binev_OuT написа:...
Ми аз съм спокоен, но просто ме дразни тоя двоен аршин, за който вече някой спомена в темата. Пък и аз не твърдя, че те сами са си го организирали, просто не го изключвам като възможност. Другото, което ме дразни още повече е, че използват човешката трагедия на невинно пострадалите хора (техни граждани), за да си постигат някви империалистки интереси.

sub_eleven написа:след тези кадри по-добре да си замълчим......
Прав си, колега.

Последна промяна CTORH на 16 Апр 2013, 13:02, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Zagy написа:Надявам се усещаш сарказма в поста ми... ако не - поста ми е саркастичен и чисто политически структуриран. Излишно е да реагираш толковеа емоционално.
Естествано е, че товакоето е станало е гадно - това е извън коментар. Идеята ми беше съвсем друга.
Заги, за мене това което по-горе твърдеше е също толкова вероятно , колкото ти да всъщност да си ислямски екстремист под прикритие и да настройваш една група хора срещу хамерика

Те американците си потопиха Лузитания за ПСВ, удариха си Пърл Харбър за ВСВ, Удариха си кулите за да започнат 10 годишна война с Афганистан/Ирак , сега си гърмят хората по паради ...
Трима загинали... У нас на денонощие повече загиват в катастрофи!
- а когато загинаха 6ма в Бургас ? А войниците ни ? Но все пак и на мен ми се струва малко в повече тази истерия , навярно защото е първия теорористичен акт в америка от 12 години и най-вече защото:
- публично място, парад , показва всъщност колко са уязвими гражданите ...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Zagy написа:Надявам се усещаш сарказма в поста ми... ако не - поста ми е саркастичен и чисто политически структуриран. Излишно е да реагираш толковеа емоционално.
Естествано е, че товакоето е станало е гадно - това е извън коментар. Идеята ми беше съвсем друга.
Извинявай, набързо прочетох всичко и не се замислих много.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Кефи ме обаче как сте се разделили на два лагера: първите са анти-американци, дето обясняват колко са тъпи американците и кво като умряли, а вторите са тея, дето обясняват колко тъпи били първите, че не скърбели за убитите...
Ей тва са българите. Дори и по време на трагедия ще намерят начин да се скарат...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Ей тва са българите. Дори и по време на трагедия ще намерят начин да се скарат...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Да и и аз виждам във всяка тема караница между определени хора. Истината е , че някой пак усра американците.. 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
ukelichko написа:Zagy написа:..
М'че руснаците водеха война 2008-ма година... 244 цивилни загинали...
А само от едната война водена от САЩ (и нас, за голям срам), ето колко:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ci ... %932006%29
(Има посочени източници извън википедия)...
А Ирак? А Пакистан?
Лека им пръст на жертвите. Но е факт, че САЩ водят човеконенавистна политика...Вътрешна и външна!
Без страх, без спирачка!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
acho.rs написа:Да попитам конспираторите ...
всъщност тук конспирацията е, че службите не знаят за 6 бомби, заложени на публично място, но когато започват да избухват през 20 секунди, все пка обезвреждат последните три.
и все пак не е редно да правим темата конспиративна, да. лека им пръст на починалите,
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Фокус нюз:
Силното земетресение с магнитуд 7,8 по Рихтер, което разтърси района на границата между Иран и Пакистан, е усетено в целия регион на Персийския залив и в Индия, предаде Си Ен Ен.
Агенция Ройтерс съобщава, че силни трусове са усетени в индийската столица Делхи. Очевидци съобщават, че хората панически са избягали на улиците.
Силното земетресение с магнитуд 7,8 по Рихтер, което разтърси района на границата между Иран и Пакистан, е усетено в целия регион на Персийския залив и в Индия, предаде Си Ен Ен.
Агенция Ройтерс съобщава, че силни трусове са усетени в индийската столица Делхи. Очевидци съобщават, че хората панически са избягали на улиците.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
поредната война на миротворците ...за това кристална топка не трябва,само жалко,че хората за тях сме просто статистика 

by ''kompleksa''
Аз двоен аршин не виждам. Както казах- новините гръмват когато се случи нещо/ някъде където/ което обикновено не се случва. Когато стана атентата в Сарафово беше отразен на първа страница в медиите в америка.. Ем българия е общо взето неизвестна и никой не се интересува от нея в международното медийно пространство. "Помага" и факта когато събитието е добре документирано- медиите обичат да публикуват такива материали защото качва рейтингите.
А между другото за сега общото преобладаващо мнение е че атентата е работа на американци.
Случайна мисъл- мислех вчера да водя децата да гледат как финишират маратонците , но по разни случайни причини не отидохме. И така.
Както каза един мой приятел- "soon we will know who to kill".
А между другото за сега общото преобладаващо мнение е че атентата е работа на американци.
Случайна мисъл- мислех вчера да водя децата да гледат как финишират маратонците , но по разни случайни причини не отидохме. И така.
Както каза един мой приятел- "soon we will know who to kill".
Последна промяна alx на 16 Апр 2013, 16:03, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
САЩ e държавата на неограничените възможности.Аз пък уважавам Американците (което по никакъв начин не пречи да обичам Pодината ),прочетох доста тъпи неща (както имаше и интелигентни мнения ) до тук не робувайтe на общото xopcкo мнение,такива неща не бива да се случват никъде по света!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Beamerdriver написа:САЩ e държавата на неограничените възможности.Аз пък уважавам Американците (което по никакъв начин не пречи да обичам Pодината ),прочетох доста тъпи неща (както имаше и интелигентни мнения ) до тук не робувайтe на общото xopcкo мнение,такива неща не бива да се случват никъде по света!
Повечето хора не правят разлика между американците като народ, и американците като политика...
За американците като народ нищо лошо не мога да кажа. Бил съм там няколко пъти и пак бих отишъл. На обикновените хора им липсват доста от негативните качества като завист, злоба, лошо възпитание и др. които са много добре развити в повечето българи примерно...
Като говорим за политиката им и аз ставам хейтър и анти американец... Няма по-голям агресор от комбината САЩ/Израел

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
alx написа:...
Когато стана атентата в Сарафово беше отразен на първа страница в медиите в америка.. Ем българия е общо взето неизвестна и никой не се интересува от нея в международното медийно пространство....
жокер:
пострадалите бяха евреи ...

силно се съмнявам ако жертвите бяха БГ граждани да е било отразено толкова обстойно....

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
drago_pavlov написа:Beamerdriver написа:САЩ e държавата на неограничените възможности.Аз пък уважавам Американците (което по никакъв начин не пречи да обичам Pодината ),прочетох доста тъпи неща (както имаше и интелигентни мнения ) до тук не робувайтe на общото xopcкo мнение,такива неща не бива да се случват никъде по света!
Повечето хора не правят разлика между американците като народ, и американците като политика...
А, баш

Колкото и извратено да ви звучи, ми се иска един такъв атентат в Сената,Белия дом или на събрание на УС на Локхийд Мартин или някоя друга оръжейна /нефтена корпорация, която управлява политиката на Америка.влияеки на целия свят..
Тези хора, които страдат там ,нямат никаква вина за управленския си "елит"
Все ми е чудно,като толкова лесно ги палят тези войни и бомбардират наляво надясно, защо Буш/Клинтън/Обама не са на първа линия или на пост някъде по горещите точки да не знаят дали ще осъмнат и ако да -дали ще са цели

Ама от офисчето със всички глезотийки и охрани сигурно лесно се вземат решения за съсипването на цели държави..

Не че нещо- ама някой скоро да е чул за атентат в Швейцария??
НЕ подкрепям разбира се-никой нормален човек не го прави..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"