атентат в бостън?
Модератор: Общи модератори
Re: атентат в бостън?
zazomazo написа:alx написа:...
Когато стана атентата в Сарафово беше отразен на първа страница в медиите в америка.. Ем българия е общо взето неизвестна и никой не се интересува от нея в международното медийно пространство....
жокер:
пострадалите бяха евреи ...![]()
силно се съмнявам ако жертвите бяха БГ граждани да е било отразено толкова обстойно....
И в бали и в хотела в индия- и там ли бяха еврей? Или в метрото в лондон? Или командосите ксто изтровиха заложниците в театъра в москва? Това бяха атентати които със седмици не сляоха от първите страници на медията.
В Америка нещата от едно 20 години насам се наричат с истинските им имена. Един от най смъртоносните атентати в америка (оклахома сити) си беше американец. Също както и снайперисти от вашингтон. Каквото- такова

Последна промяна alx на 16 Апр 2013, 17:24, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
alx написа:..........
Както каза един мой приятел- "soon we will know who to kill".

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Все ми се струва, че са го направили, за да отвлекат вниманието на хората от нещо друго
И как пък стана така, че вчера гърмят бомби в Бостън, днес земетресение с магнитуд 7.8 между Иран и Пакистан
Нещо понамирисва на ХААРП 

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
http://www.boston.com/bigpicture/2013/04/terror_at_the_boston_marathon.html
*Да не се гледа от хора със слаби сърца.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
xela написа:http://www.boston.com/bigpicture/2013/04/terror_at_the_boston_marathon.html
Малко съм краен, но ако някой шибаняк причини такова нещо, как после да не ти се прииска да му унищожиш цялото котило заедно с джамиите и....то май друго няма там. Американците като цяло, или поне тия които познавам, са миролюбиви и наивни хорица, малко глупави и баламурници по балканските стандарти, но не са лоши. Ако някой мрази външната политика на Щатите, да ходи да взривява Белия дом, Капитолия и Пентагона, не мирни хора.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Те пък американците само по военни цели гърмят.
* да не се отваря от хора със слаби нерви
http://www.rawa.org/temp/runews/2008/03 ... istan.html
под снимката на детето има цяла галерия със снимки на жертвите на американските износители на демокрация.
Насилие чрез насилие не се потушава. Да не се чудят после защо им гърмят бомби по улиците.
* да не се отваря от хора със слаби нерви
http://www.rawa.org/temp/runews/2008/03 ... istan.html
под снимката на детето има цяла галерия със снимки на жертвите на американските износители на демокрация.
Насилие чрез насилие не се потушава. Да не се чудят после защо им гърмят бомби по улиците.
Последна промяна spacepl на 16 Апр 2013, 19:20, променена общо 2 пъти
ukelichko написа:xela написа:http://www.boston.com/bigpicture/2013/04/terror_at_the_boston_marathon.html
... Американците като цяло, или поне тия които познавам, са миролюбиви и наивни хорица, малко глупави и баламурници по балканските стандарти, но не са лоши...
Хората навсякъде са еднакви -системата ги прави различни,а там системата им е настроена да воюва и те трябва да се напънат да я променят,както и ние де, но в друга насока....

by ''kompleksa''
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Колега ukelichko, да, бе! "Со се джамиите", както казваш ти...Е, като тази:

Не знам за вас, ама аз личнно не виждам никакъв ислямски тероризъм в САЩ... Когато и да било... Наречето го откачена конспирационна теория, но така ми се струва просто...
Когато беше бума на отвличанията на самолети 70-те и 80 години, колко от тях бяха удряни в сгради? Колко атентатори самоубийци има ИЗОБЩО в историята на САЩ? От исмямисти? Защото не пускат отрепки в САЩ, ще кажете, вий! Да, ама не! 10 милиона нелегално преминали границата испаноси живеят в САЩ по данни на правителството... Общо 22 милиона нелегални имигранти! И, представи си, нито един!!! нито един...
За какъв ислямски тероризъм в САЩ говорите вие? Строят си джамии в САЩ, правят си общества и то немалки и това е...

Не знам за вас, ама аз личнно не виждам никакъв ислямски тероризъм в САЩ... Когато и да било... Наречето го откачена конспирационна теория, но така ми се струва просто...
Когато беше бума на отвличанията на самолети 70-те и 80 години, колко от тях бяха удряни в сгради? Колко атентатори самоубийци има ИЗОБЩО в историята на САЩ? От исмямисти? Защото не пускат отрепки в САЩ, ще кажете, вий! Да, ама не! 10 милиона нелегално преминали границата испаноси живеят в САЩ по данни на правителството... Общо 22 милиона нелегални имигранти! И, представи си, нито един!!! нито един...
За какъв ислямски тероризъм в САЩ говорите вие? Строят си джамии в САЩ, правят си общества и то немалки и това е...
Без страх, без спирачка!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ukelichko написа:xela написа:http://www.boston.com/bigpicture/2013/04/terror_at_the_boston_marathon.html
Малко съм краен, но ако някой шибаняк причини такова нещо, как после да не ти се прииска да му унищожиш цялото котило заедно с джамиите и....то май друго няма там. Американците като цяло, или поне тия които познавам, са миролюбиви и наивни хорица, малко глупави и баламурници по балканските стандарти, но не са лоши. Ако някой мрази външната политика на Щатите, да ходи да взривява Белия дом, Капитолия и Пентагона, не мирни хора.
така е, не са тия на улицата които трябва да страдат, но те са най-достъпните мишени. А и нека първо да видим кой е отговорен, щото може и американци да са. Ония в училището или в киното да не би да бяха чалми?
Факт е че сами си го навличат с външната си политика. Онези в пустинята нямат самолетоносачи или невидими самолети и си отмъщават както могат...
Бомбите са били направени от тенджери под налягане (автоклав) закачени за дъска на която от другата страна има закачена бутилка със съчми, пирони и други такива.
Най- вероятно са били взривени с мобилни телефони.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zxsport
-
alx написа:Бомбите са били направени от тенджери под налягане (автоклав) закачени за дъска на която от другата страна има закачена бутилка със съчми, пирони и други такива.
Ужас ... батя, ти не бягаше ли и ти на бостънския маратон или се бъркам?
При положение, че е малко вероятно аз да бъркам, се радвам, че си пропуснал тази година ...
Може би по стар БГ обичай тряа да правиш курбан на тази дата оттук нататък ...
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
drago_pavlov написа:Beamerdriver написа:САЩ e държавата на неограничените възможности.Аз пък уважавам Американците (което по никакъв начин не пречи да обичам Pодината ),прочетох доста тъпи неща (както имаше и интелигентни мнения ) до тук не робувайтe на общото xopcкo мнение,такива неща не бива да се случват никъде по света!
Повечето хора не правят разлика между американците като народ, и американците като политика...
За американците като народ нищо лошо не мога да кажа. Бил съм там няколко пъти и пак бих отишъл. На обикновените хора им липсват доста от негативните качества като завист, злоба, лошо възпитание и др. които са много добре развити в повечето българи примерно...
Като говорим за политиката им и аз ставам хейтър и анти американец... Няма по-голям агресор от комбината САЩ/Израел
Така, така, ама същите тези миролюбиви хАмерикански граждани ходят да гласуват... и къде изчезна спомена за събитията, поради които Никсън подаде оставка?
Американския империализъм оттогава си даде сметка, че такива събития не трябва да му се случват и затова сега методично и безкомпромисно промива мозъците на собствената си нация. По най-различни начини.
Те хАмериканските българчета в УСА, пишейки в темата, го демонстрират безгрешно това. Разликата е, че преди време беха модераторчета във форума и никой не смееше да им оспорва възгледите от УСА, сега гледам че народа се е поотпуснал, което е добре.

- zxsport
-
zlatko_baretata написа:drago_pavlov написа:Beamerdriver написа:САЩ e държавата на неограничените възможности.Аз пък уважавам Американците (което по никакъв начин не пречи да обичам Pодината ),прочетох доста тъпи неща (както имаше и интелигентни мнения ) до тук не робувайтe на общото xopcкo мнение,такива неща не бива да се случват никъде по света!
Повечето хора не правят разлика между американците като народ, и американците като политика...
За американците като народ нищо лошо не мога да кажа. Бил съм там няколко пъти и пак бих отишъл. На обикновените хора им липсват доста от негативните качества като завист, злоба, лошо възпитание и др. които са много добре развити в повечето българи примерно...
Като говорим за политиката им и аз ставам хейтър и анти американец... Няма по-голям агресор от комбината САЩ/Израел
Те хАмериканските българчета в УСА, пишейки в темата, го демонстрират безгрешно това. Разликата е, че преди време беха модераторчета във форума и никой не смееше да им оспорва възгледите от УСА, сега гледам че народа се е поотпуснал, което е добре.
Едното няма общо с другото ...
zlatko_baretata написа:drago_pavlov написа:Те хАмериканските българчета в УСА, пишейки в темата, го демонстрират безгрешно това.
Разликата е там, че аз съм живял 20 години в тая държава и знам как функционира, как мислят хората и т.н. Живял съм и 20 и повече години в бг и знам и там как стават нещата. Обиколил съм света и имам и някаква идея и той как е устроен. И не съм от глупавите на всичкото отгоре.
А Ти... Какви са ти директните (твоите лични) наблюдения и какво си видял със собствените си очи? И какво си постигнал житейски че мнението ти за "империята" да е меродавно?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Колко трябва да си постигнал житейски за да сложиш раница с тротил на гърба си след като си видял жена си и детето си на кайма ?!?!?
Осамата беше милиардер доколкото знаем. Убиха го без съд и присъда - командоси, а не безпилотни предатори. Колко ли щеше да се разбере ако беше проговорил ?
Осамата беше милиардер доколкото знаем. Убиха го без съд и присъда - командоси, а не безпилотни предатори. Колко ли щеше да се разбере ако беше проговорил ?