VIVACOM FiberNet
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
VIVACOM FiberNet
Някой ползвал ли е услугите на VIVACOM FiberNet и IPTV ? Нека сподели дали е доволен от тях?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: VIVACOM FiberNet
Не че не писах по припадък по тая тема, но интерната е скъп, сравнително бавен за цената си, но за сметка на това никога не можеш да спреш фактурите за него, дори да нямаш интернет. Дори да успееш, ще платиш поне 3 след като ти е спрян достъпа, защото си се отказал от този небесен дар. За да не ти е скучно, постоянно ще те атакуват с оферти за евтин домашен телефон с 14 лв. такса без никакви включени разговори. Иначе отговарят много любезно на мейлите, а на жалбите - с препоръчана поща, ово йе фирмени стандарт.
Never mistake motion for action...
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Аз съм с fiber net и iptv и честно казано съм доволен...
Поне успях да се махна от Мтел... 20лв на месец тв и нет и си гледам булсатком на другите тв
Интернета го ползвам за броузване и някой друг филм от време на време, не съм имал прекъсвания или проблеми за няколкото месеца в които го ползвам
Поне успях да се махна от Мтел... 20лв на месец тв и нет и си гледам булсатком на другите тв
Интернета го ползвам за броузване и някой друг филм от време на време, не съм имал прекъсвания или проблеми за няколкото месеца в които го ползвам
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Аз от IPTV съм много доволен - спираш, пускаш, превърташ реклами, гледаш предавания до 1 седмица след излъчването им и т.н. А и ползваш само 1 дистанционно 

Айде- поредните рекламни агенти
Да, писа- неща валидни за АДСЛ. Ти оптика май само по картинки си виждал
Скъп бил- да издирвам ли картинката с 32.10лв. такса за 30Мбит/с нет, ТВ 100+ канала + някой и друг ХД + общо 3 приемника
Бавен бил- да снимам клипче и да видим какво показва спийдтест искаш ли
Не, че е особен критерий, ама все е нещо.
http://www.speedtest.net/result/2654433128.png Плащам за 30даун/15ъп, това получавам.
Отказването- лесна работа. Както съм им клиент на Виваком от години и съм доволен, така и без грижи съм си спрял 2 сим карти, 1 стационарен номер и на 2 адреса смотания АДСЛ. Всичко по каналният ред- нищо сложно.

Leon написа:Не че не писах по припадък по тая тема, но интерната е скъп, сравнително бавен за цената си, но за сметка на това никога не можеш да спреш фактурите за него, дори да нямаш интернет. Дори да успееш, ще платиш поне 3 след като ти е спрян достъпа, защото си се отказал от този небесен дар. За да не ти е скучно, постоянно ще те атакуват с оферти за евтин домашен телефон с 14 лв. такса без никакви включени разговори. Иначе отговарят много любезно на мейлите, а на жалбите - с препоръчана поща, ово йе фирмени стандарт.
Да, писа- неща валидни за АДСЛ. Ти оптика май само по картинки си виждал

Скъп бил- да издирвам ли картинката с 32.10лв. такса за 30Мбит/с нет, ТВ 100+ канала + някой и друг ХД + общо 3 приемника

Бавен бил- да снимам клипче и да видим какво показва спийдтест искаш ли

http://www.speedtest.net/result/2654433128.png Плащам за 30даун/15ъп, това получавам.
Отказването- лесна работа. Както съм им клиент на Виваком от години и съм доволен, така и без грижи съм си спрял 2 сим карти, 1 стационарен номер и на 2 адреса смотания АДСЛ. Всичко по каналният ред- нищо сложно.
По-горното мнение, в което се казва, че интернетът бил бавен, скъп и т.н., са откровени глупости. Всеки може да види каква е цената на различните услуги при различните доставчици и да прецени за себе си. Оптичният интернет е точно толкова добър, колкото и на другите водещи доставчици - мегалан, нет 1 и т.н. Относно IPTV услугата - твърдя, че е най-добрата на пазара - и като качество, и като съотношение параметри/цена.
Напоследък се чудя какво точно означава "оптичен" интернет? 30 мегабита интернет? Аз съм с най-обикновен кабел и сега теста показва около 45 мегабита? (за 15лв)
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
Рутера е на 4-5м от мен
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Пичове, не знам дали знаете ама в София имате бахти скъпия и бавен за цената си интернет, нали, под секрет да ви кажа.

20 лева - оптика, цифрова телевизия, интернет
Фирмата няма да я кажа, да не правим реклама.

20 лева - оптика, цифрова телевизия, интернет
Фирмата няма да я кажа, да не правим реклама.
© написа:Напоследък се чудя какво точно означава "оптичен" интернет? 30 мегабита интернет? Аз съм с най-обикновен кабел и сега теста показва около 45 мегабита? (за 15лв)
Що свързваш "оптика" веднага с бесни скорости- аз и по меден кабел съм ползвал реални 70Мбит/с. Основната полза от оптиката за крайният клиент е стабилността- не зависиш от един куп устройства по трасето дето и едно да се прецака нямаш нет. Разбира се и няколкото услуги по 1 кабел. В общи линии ползата от оптиката е, че имаш ток- имаш нет. За да няма нет или има физическа повреда в трасето, или е гръмнало сериозно оборудване- и в двата случая потърпевшите са много и проблемът се решава максимално бързо. Общо взето при оптиката липсват локалните проблеми характерни за нормалната мрежа.
За 30-те мегабита- ако ми потрябват има и 100 мегабита скорост, ама не ми трябват и плащам за 30. Аз лично смисъл да плащам за 100 мегабита не виждам- дали ще сваля филма за 5 или 15 минути не ми е критерий.
Това което си написал е вярно, вече всеки плаща за това което му е нужно, а не за "бесни скорости". Колкото до стабилността вчера съвсем случайно се наложи да разкача една кутия с нормални кабели и на 15-мин. техниците вече бяха при мен, без да съм се обаждал на никого
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Аз плащам 30лв за 100мб само за нет.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
За спииди може ли да сподели мнение някой ?
Предложиха ми 50 мегабита за 20лв... с годишен договор. Това за юридически лица.
Не бих избрах точно тях за доставчик, но никой друг няма покритие там...
Предложиха ми 50 мегабита за 20лв... с годишен договор. Това за юридически лица.
Не бих избрах точно тях за доставчик, но никой друг няма покритие там...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
и аз отбивам атаките до момента основно с довода, че не искам кабел из апартамента...
в тази връзка някой ползва ли power line адаптор и да изрази мнение по този начин на свързване
в тази връзка някой ползва ли power line адаптор и да изрази мнение по този начин на свързване

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2