zamunda.net открадната!
Модератор: Общи модератори
- joffri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d 2002g
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: zamunda.net открадната!
Незнам за вас,но на мен ми направи впечатление че рекламните банери в сайта на "замунда.нет" не се зареждат, докато на "замунда.се" си работят нормално.Това ме навежда на мисълта че "замунда.се" е истинския след като рекламодателите са ги последвали...И все пак не съм на 100% сигурен кой лъже и кой не 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
http://cv3.info/zamunda-net-хакването-част-1-160/
Тук един момък прави резюме на събитията.
П.П. Копирайте си адреса, че енджинът на форума продължава да отказва да научи български
Тук един момък прави резюме на събитията.
П.П. Копирайте си адреса, че енджинът на форума продължава да отказва да научи български
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
bum_bum написа:Е аз имам Замундата от 1000 години и с бая трафик (Рейтинг: 3.018 Качено: 12.70 TB Свалено: 4.21 TB (обновява се на 24ч.) )
Адреса е http://zamunda.net така ми е в букмарка. Как така изведнъж се оказва, че не е легитимния един вид?
"На 11.04 администратор break имайки достъп до email – а с който се управлява домейна Zamunda.net го прехвърля на друг собственик. Администраторът разполага също с достъп от най-високо ниво до сървърите на Zamunda и копира цялата ни база данни на свои машини."
ИЗТОЧНИК
Тук може да проверите, че наистина е така.

Ей така стават нещата. Не са могли да разделят едни пари явно.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М

Знам че не е това темата,но все пак да попитам - как става работата с тегленето от някоя от замундите

А иначе,коя е истинската може и да не се разбере.
Явно са се разцепили,не са се разбрали за некви пари и ... единия обрал другия.

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Между другото проблема явно е назрял не тези дни,а преди около 10-на-12,защото една вечер,както всичко си беще наред изведнъж ми се прекъсна всякакъв достъп до замунда,не само на мен,ами и на доста познати с които разговарях,в следващите часове и дни(ден-два) логването беше някъв голям зор-ту зарежда,ту дава че такъв сайт не съществува,абе чудо,после резко се оправи,обаче започна да ми прави впечатление огромния брой торенти които изчезнаха и намаляват със всеки изминал ден-за замунда.НЕТ става въпрос в писанията ми? Кой крив-кой прав-явно няма значениое,защото народа ще отиде там където има информация и прилично обслужване така че няма нужда да го умуваме къде е истинското-къде е блъф-а!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
абе самия факт че в .нет в черно е написал Този сайт беше жертва на ръководството си....След вътрешен преврат, тези нечестиви хора бяха отстранени от ръководството на сайта и правомощията им върху цялата система вече не им принадлежат....Te за нас са "група хакери", които ни заливат с ддос атаки, спам и пробват всевъзможни техники в опитите си да пробият обратно.
Нашата мисия е да не го позволим. Ваше пък е решението кого ще подкрепите.
Дефактно си признава, това което е написано в .se че е изтрил останалите админи и е сменил собствеността на домейна. Жалка картинка от родната действителност.
Явно поговорката е вярна 1 българин - юнак, 2-ма българи дружина, 3 българи- чета, 4 българи - чета с предател.
Нашата мисия е да не го позволим. Ваше пък е решението кого ще подкрепите.
Дефактно си признава, това което е написано в .se че е изтрил останалите админи и е сменил собствеността на домейна. Жалка картинка от родната действителност.
Явно поговорката е вярна 1 българин - юнак, 2-ма българи дружина, 3 българи- чета, 4 българи - чета с предател.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
При такива случки се чувствам като на война
А сега като един верен вестоносец отивам да разглася на моя народ коя е истинската Замунда
п.с. http://www.zamunda.se

п.с. http://www.zamunda.se
Комично. Бунт и преврат на пиратския кораб и после някой нямал морал а друг бил ощипана госпожица.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Бунт или преврат - въобще не ме интересува, колкото повече замунди толкова по-добре
Лошото е че se има някакви проблеми с логването

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
© написа:Бунт или преврат - въобще не ме интересува, колкото повече замунди толкова по-добре![]()
Нямат, пишеш си абсолютно същите username и password от NET-a

голяма драма ... помните ли навремето като се разцепи IRC мрежата на две ... носталгия, братче 

virtue and tranquillity
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Сега какво излиза че старата Замунда е хакната
аз си влизам в .net нормално, влезнах и в тая новата .se сега да видим ще има ли разлика.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Орташка работа...
Мен единствено ме интересува безопасно ли е да си ползвам паролата и в новия сайт?
Мен единствено ме интересува безопасно ли е да си ползвам паролата и в новия сайт?