zamunda.net открадната!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: E34

Re: zamunda.net открадната!

Мнение от ivan. » 17 Апр 2013, 23:00

'' ВНИМАНИЕ!

Собственикът на zamunda.net си присвои сайта и банна всички останали администратори. Сега този човек е в Сърбия и се опитва да продаде сайта на някакви Турци и дава информация на ГДБОП. Опитва се да замаже положението като казва, че имало хакерска атака, но това не е вярно. Като бонус, освен каталог музика вече има и турско знаме (език) и възможност да свържете акаунта си с facebook (Не го правете, ГДБОП тва чакат). Старият екип на замунда използваха запазен backup и направиха нов сайт (все още не функционира правилно) - zamunda.se ( zelka.org ). Препоръчвам ви да се махнете от zamunda.net, използвайте новият (когато го оправят)/ arenabg.com / thepiratebay.se и др. Разпространете посланието, кажете на приятелите си, zamunda вече не е сигурно място.
''
това е написано в една сериозна(за мен) страница във фейса...
Изображение
by ''kompleksa''

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 17 Апр 2013, 23:02

ryan83 написа:Сега какво излиза че старата Замунда е хакната :mhihi: :mhihi: аз си влизам в .net нормално, влезнах и в тая новата .se сега да видим ще има ли разлика.

Не прочете ли назад в темата? .НЕТ не е хакната, просто всички от управата ги баннаха .SE си е старата - стария екип, старите ъплоудери, стария собственик ако щеш - скоро всичко ще си функционира по старо му, само трябва да се 'пренастроите' да влизате в другия сайт.
Съмнявам се, че тоя ще успее да се справи самичък с тая работа..рекламодатели и потребители го напускат, скоро няма да е активен сайта според мен..
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 17 Апр 2013, 23:10

DriftoMania написа:
ryan83 написа:Сега какво излиза че старата Замунда е хакната :mhihi: :mhihi: аз си влизам в .net нормално, влезнах и в тая новата .se сега да видим ще има ли разлика.

Не прочете ли назад в темата? .НЕТ не е хакната, просто всички от управата ги баннаха .SE си е старата - стария екип, старите ъплоудери, стария собственик ако щеш - скоро всичко ще си функционира по старо му, само трябва да се 'пренастроите' да влизате в другия сайт.
Съмнявам се, че тоя ще успее да се справи самичък с тая работа..рекламодатели и потребители го напускат, скоро няма да е активен сайта според мен..

така де прочетох и ми стана ясно значи да влизам вече в новата..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Апр 2013, 23:30

ivan. написа:'' ВНИМАНИЕ!

Собственикът на zamunda.net си присвои сайта и банна всички останали администратори. Сега този човек е в Сърбия и се опитва да продаде сайта на някакви Турци и дава информация на ГДБОП. Опитва се да замаже положението като казва, че имало хакерска атака, но това не е вярно. Като бонус, освен каталог музика вече има и турско знаме (език) и възможност да свържете акаунта си с facebook (Не го правете, ГДБОП тва чакат). Старият екип на замунда използваха запазен backup и направиха нов сайт (все още не функционира правилно) - zamunda.se ( zelka.org ). Препоръчвам ви да се махнете от zamunda.net, използвайте новият (когато го оправят)/ arenabg.com / thepiratebay.se и др. Разпространете посланието, кажете на приятелите си, zamunda вече не е сигурно място.
''
това е написано в една сериозна(за мен) страница във фейса...

За мен вече не е сериозна след като нито знаме виждам, нито свързване с Фейсбук акаунта.
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 17 Апр 2013, 23:40

Турски език си има, но заради протест на потребителите, в момента знаменцето не се вижда. Каталог музика и преди си го имаше, стига да знаеш как се влиза в него. Това от facebook е 10% истина.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 18 Апр 2013, 0:14

Нямам идея колко е истина,не ползвам замунда или замундите и нямаше как да го проверя преди да го постна тук,което е моя грешка....това е един от коментарите :''До вчера имаше свързване с фейсбук, а турския език го махнаха в неделя ако не се лъжа, защото потребителите занедоволстваха'' - хайде стига съм спамил в тая тема вече...
Изображение
by ''kompleksa''

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 18 Апр 2013, 0:34

bum_bum написа:Орташка работа...

Мен единствено ме интересува безопасно ли е да си ползвам паролата и в новия сайт?

Паролите са крипнати, никой не може да ти ги пипа.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 18 Апр 2013, 0:36

http://arenabg.ch/ - абсолютно безопасно е да влизате в http://zamunda.se, паролите са криптирани и не могат да ги разкрият, също така целият екип на Zamunda напусна NET тракера заради дезертиралия админ и се премести там :yes:
П.С. В Zamunda.NET продължават да заливат потребителите с лъжливи съобщения :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is '97 M44B19
Мечтае да кара: Е30

Мнение от Missing » 18 Апр 2013, 0:48

При мен пък замунда.се изобще не иска да зареди... :conf:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 18 Апр 2013, 0:54

Теглете от thepiratebay докато се успокоят нещата... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is '97 M44B19
Мечтае да кара: Е30

Мнение от Missing » 18 Апр 2013, 1:10

Е то има от къде да се тегли. Алтернативи са и арена, алеин и т.н. Замунда.се сега тръгна. Логвам си се нормално със стария акаунт и старата парола. :yes:
Почвам и аз да проповядвам сред приятелите за новата/стара замунда.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 18 Апр 2013, 9:52

Много шум за нищо. Alx добре го е казал.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Апр 2013, 10:15

Интересно,опитвам се да се логна в ".Se" и не става,в старата замунда си стоя с същото потребителско име,наложи се да се пререгистрирам със същото потребителско име в "новата" "Замунда" но пък само за имейла ми посочи че вече го има в новата и се наложи да сложа друг имей,рейтинга отиде по дяволите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 18 Апр 2013, 11:20

логнах се в новата без проблем... всичко си ми е както преди... обаче още не функционира както трябва, бави, даже някои торенти ги дава грешка :roll:
са в старата да ходя ли... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 18 Апр 2013, 12:47

излезна един линк тук: http://zamunda.se/forums.php?action=viewtopic&topicid=170720
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата