атентат в бостън?
Модератор: Общи модератори
Re: атентат в бостън?
steeN написа:ivan. написа:...
Тактично пропусна часта за Русия и Китай. А за Франция (Расмусен знаеш кой е предполагам и че е датчанин)"Nato as such is not engaged in the Mali operation and I don't see a role for Nato as such in Mali," Rasmussen said during a brief visit to Lithuania's capital Vilnius.
http://www.english.rfi.fr/africa/201302 ... tervention
Някой по-горе каза за Швейцария, що нямало атентати... да много добре, ама те изпраха мръсните пари на света. Така, че не знам какво виждате от страни, ама явно страдате от "тунелна визия".
Не съм пропуснал нищо умишлено,просто не става дума за Русия и Китай в темата и само да не си помисли някой ,че съм привърженик на някой ''лагер'',напротив...просто за мен не е нормално в 21 век да се избиват хора като кучета.
Някой ,които си играят на богове си мислят,че света е техен и с много хора не искат да го делят.А ако се погледне нормално и хуманно на нещата и се вземе за пример населеността на Хонконг ,то цялото човечество може да живее много добре в щата Тексас...сега дъно ме разбираш на къде бия

Относно Швейцария миналият месец имаше атентат в едни завод един си изби няколко колеги...за пране на мръсни пари не знам,но не се свързват с убийства никъде по света...
А диагнозата ''тунелна визия'' май ти е правилна ....като чета темата и аз оставам с такова впечатление

п.п. и мерси за линка ,просто не му вярвам...няма как членка на нато да действа сама,без одобрението на главният,а какво пускат да изтече услужливо в пресата си е отделен въпрос

by ''kompleksa''
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
някой в америка страдаш от криза на националната идентичност..
И използваш такива смешни определения,че чак ми става .. жал
и Исландия ли изпраха мръсните пари на света,а? -опс ,сори-окрадоха геотермалните източници,нали
Ние ако страдаме от тунелна визия,то вие американците,пишещи на български пък се наслаждавате на късометрична (такава с носов предел)

И използваш такива смешни определения,че чак ми става .. жал

и Исландия ли изпраха мръсните пари на света,а? -опс ,сори-окрадоха геотермалните източници,нали

Ние ако страдаме от тунелна визия,то вие американците,пишещи на български пък се наслаждавате на късометрична (такава с носов предел)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Каква идентичност, поклонничество глупости... Защо не се върнеш в темата и МНОГО внимателно да ми прочетеш мненията. Разяснил съм някой неща, които няма как да се усетят с гледане на телевизия (ето днес републиканците в сената блокираха плана на обама за оръжията примерно, а някой твърдеше че атентата бил заговор с тази цел) и тук там съм отговорил на няколко лични нападки.
п.с.
Не изобщо не се перат пари в Швейцария...
http://www.zerohedge.com/contributed/20 ... wiss-style
Сега го виждам това. Аз определения никъде не съм давал, за сметка на това ти обаче изсипа един куп обиди. Истината винаги е някъде по средата. Никога не са черни и бели нещата. Аз точно като българин проблем с американците нямам. Не виждам нещо да са ни направили на нас като народ, за разлика от един куп други "добронамерени" и не толкова "добронамерени" страни, които са много по-близо до нас дори в днешно време, като сме част от европейски съюз. Тва е.
п.с.
http://www.zerohedge.com/contributed/20 ... wiss-style
zlatko_baretata написа:Тунелна визия, казваш, на тия "отвън"...
Сега го виждам това. Аз определения никъде не съм давал, за сметка на това ти обаче изсипа един куп обиди. Истината винаги е някъде по средата. Никога не са черни и бели нещата. Аз точно като българин проблем с американците нямам. Не виждам нещо да са ни направили на нас като народ, за разлика от един куп други "добронамерени" и не толкова "добронамерени" страни, които са много по-близо до нас дори в днешно време, като сме част от европейски съюз. Тва е.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
steeN написа:Каква идентичност, поклонничество глупости... Защо не се върнеш в темата и МНОГО внимателно да ми прочетеш мненията. Разяснил съм някой неща, които няма как да се усетят с гледане на телевизия (ето днес републиканците в сената блокираха плана на обама за оръжията примерно, а някой твърдеше че атентата бил заговор с тази цел) и тук там съм отговорил на няколко лични нападки.
п.с.
http://www.zerohedge.com/contributed/20 ... wiss-stylezlatko_baretata написа:Тунелна визия, казваш, на тия "отвън"...
Разбира се ,че няма смисъл от обиди-всеки си има виждане по въпроса и го споделя,а и едва ли имаме и малка представа от това,което действително се случва зад колисите,просто си обсъждаме тук....
На мен ми стига само това че като страна членка на НАТО плащаме за всяка кървава баня организирана от администрацията на щатите ,под предлози като измислени терористи ,с което голяма част от икономиката им каквато е военната им индустрия се захранва от почти всеки европейски данъкоплатец и техен редови гражданин,завъртайки нещата в тяхна полза от финансова гледна точка,а човешкият живот е просто статистика и всички трябва да сме финансови роби затова и страна като Швейцария им е трън в очите,защото там работи единствената в света демокрация и с финансови лостове няма как да я ''поробят'' янките.
Какво стана с фалита на на най-старата им банка например :привлякоха милиарди долари на американски граждани ,което нямаше как да се хареса на властите,като усетиха ,че нещата стават напечени раздробиха дружеството .Печелившата част я сляха с Райфайзен ,а с губещата отидоха на дело в сащ и веднага се признаха за виновни.Съда им наложи глоба ,която не се знае дали ще платят ,защото още преди делото е са докарали нещата до изкуствен фалит......сега ще се изтеглят и златото от САЩ ,с което ще забавят още световното финансове поробване,в което всички трябва да сме длъжници....разбира се ,че като става въпрос за много пари работите не чисти никога.
Но като оставим финансовата част това поробване на нефт и държави чрез смъртта на невинни хора е недопустимо,дори да са като брой жертвите на маратона(лека им пръст

by ''kompleksa''
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
steeN написа:К:
Аз точно като българин проблем с американците нямам. Не виждам нещо да са ни направили на нас като народ, за разлика от един куп други "добронамерени" и не толкова "добронамерени" страни, които са много по-близо до нас дори в днешно време, като сме част от европейски съюз. Тва е.
E-e-e-e! E-e-e-e-e-e-e-e! E-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e!!!
M'че те 42 години се опитват да ни унищожат, както самите те казват "със всички налични средства"... А зверствата им към нашия народ и нашата държава датират отпреди това...
Но ми е странно защо alx се чуди на неподкрепящите САЩ мнения! Нима не знае, че САЩ са най-мразената държава в света?
Без страх, без спирачка!
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
steeN написа:...Аз точно като българин проблем с американците нямам. Не виждам нещо да са ни направили на нас като народ, за разлика от един куп други "добронамерени" и не толкова "добронамерени" страни, които са много по-близо до нас дори в днешно време, като сме част от европейски съюз. Тва е.
Да, те не са ни бомбардирали тука 43-44-та година.

Иначе сигурно сте чули по новините, че тази нощ пак в Щатите е имало няква експлозия, при която са загинали доста повече хора, а предполагам и ранените са повече. Ама за това не се вдигна толкова шум, защото е някаква обикновена авария, а не дело на онея лошите с чалмите (и петрола).

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ти наясно ли си, че България обявява война на Великобритания и САЩ в качеството си на съюзник на фашистка Германия в края на 41ва? Може би много се гордеете с този епизод от историята ни? И кога САЩ са искали да ни унищожат... имали сме идеални дипломатически отношения с тях до преди 2рата световна.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
steeN написа:Ти наясно ли си, че България обявява война на Великобритания и САЩ в качеството си на съюзник на фашистка Германия в края на 41ва? Може би много се гордеете с този епизод от историята ни? И кога САЩ са искали да ни унищожат... имали сме идеални дипломатически отношения с тях до преди 2рата световна.
Сега да се поровим малко и да видим кой и от къде е финансирал Хитлер

после логичният въпрос:защо ''моротворците'' са пазили дълго време неутралитет,а днес налитат и без реален повод ?

by ''kompleksa''
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
ivan. написа:steeN написа:Ти наясно ли си, че България обявява война на Великобритания и САЩ в качеството си на съюзник на фашистка Германия в края на 41ва? Може би много се гордеете с този епизод от историята ни? И кога САЩ са искали да ни унищожат... имали сме идеални дипломатически отношения с тях до преди 2рата световна.
Сега да се поровим малко и да видим кой и от къде е финансирал Хитлер![]()
после логичният въпрос:защо ''моротворците'' са пазили дълго време неутралитет,а днес налитат и без реален повод ?
Колега не знам за какво говориш,не че ще защитавам някой,но САЩ са пазили неутралитет до Японското нападение.Някъде казват,че е породено заради замразените японски авоари във Форт Нокс.
Кой е финансирал Хитлер?Ами главно Русия,са изпращали по 30 влакови композиции дневно от Сталин Град към Берлин и Дрезден със суровини за оръжейните заводи на Хитлер.Може и да звучи смешно,но доставките са продължавали и след нападението на Германия към Русия(е тва наистина не го разбирам).
Хитлер е вкарал разузнаване в Белия дом още преди началото на войната,за да им вземат военните кодове,които години по-късно са използвани от Ромел в Африка.
А и Щатите дълго време си водят тяхна си битка в Тихия океан в близките австралийски и японски острови.Стъпват в Европа мисля година преди края,след десант в Сицлия(малко преди обесването на Мусулини) и влизат заедно с Канада,Австралия,останалите Френски войски и Англия.
Поне от Историята не се вижда логика да са финансирали Хитлер,може би да са въртели бизнес с петрол или суровини но .... кой да ти знае оня какво мисли да прави.
Колкото до нас - имали сме избор,или влизаме на страната на Германия или следваме съдбата на Полша и Франция.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
steeN написа:Ти наясно ли си, че България обявява война на Великобритания и САЩ в качеството си на съюзник на фашистка Германия в края на 41ва? Може би много се гордеете с този епизод от историята ни? И кога САЩ са искали да ни унищожат... имали сме идеални дипломатически отношения с тях до преди 2рата световна.
не знам той дали е наясно, ама ти очеизвадно не си. България обявява символична война на Сащ и Великобритания в качеството си на съюзник на райха, както сме били и в символична война и със СССР по същото време. На всичкото отгоре, бонбандировките са концентриран върху мирни обекти и обществени сгради, а не военни (Театъра, Синагогата и т.н прочети си в уикипедия).
Една бомбандировка може да бъде приета по законите на войната ако е съсредоточена върху военни обекти каквито в софия не са бомбандирани. Тези събития са си чиста форма на военен тероризъм, който се е очаквало да бъде забравен и замазан от предлога "война" и по-големите трагедии от онова време.
Същия военен тероризъм упражнява и СССР от 9 септ 1944 до малко след края на войната, целящ избиване на интелигенцията и антиболшевишкия елит и узурпиране на властта от терористите на БКП т.нар партизани
С 2 думи както всеки път през 20 век сме останали м/у чука и наковалнята.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Придържайте се към темата. Има си заглавие. Иначе върви към ключ.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Сондьора написа:Може и да си е чисто американска работа....
Така как е -
Просто ако ще 16541 документа и паспорта да ми изкарат - пак се о*каха

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

От новините:
Цяла нощ са се гонили. Единия е мъртъв след престрелка в масачузетския институт по технологии и преследване с коли а другия го търсят и са блокирали бостън и околията.
Двама братя- или от турция или от Чечня.
BREAKING NEWS: One of two suspects in the Boston Marathon bombing is dead, the other on the loose and large parts of the city are on virtual lockdown after a chaotic night of mayhem that included the murder of a Massachusetts Institute of Technology police officer and a shootout with police, authorities said early Friday.
Police believe the two men, believed to be the suspects from Monday's terror attack, are brothers, possibly from Chechnya or Turkey, according to sources who spoke to Fox News. The man on the loose was identified as Dzhokhar A. Tsarnaev, 19, of Cambridge, Mass. They are believed to have been here for 'several years,' sources said.
Цяла нощ са се гонили. Единия е мъртъв след престрелка в масачузетския институт по технологии и преследване с коли а другия го търсят и са блокирали бостън и околията.
Двама братя- или от турция или от Чечня.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Добре де, толкова ли не можаха да ги хванат живи? Сега и втория да очистят и перфектно - нищо няма и да се разбере от цялата работа... 
Да, прави се с мръсна и подмолна война за ресурси. После следват разхищения на тези ресурси, докато в някои точки на земята цари мизерия. Ма иначе се правят на много хуманитарни и човечни. Образно казано това ми напомня как като бях малък в Борисовата градина ме обраха едни батковци, но в крайна сметка ми дадоха обратно там малък % от парите, да си купя нещо за ядене... та така.

alx написа:Мисълта ми беше, че с гледане на телевизия и лапане на пуканки държава като американската не се прави.
Да, прави се с мръсна и подмолна война за ресурси. После следват разхищения на тези ресурси, докато в някои точки на земята цари мизерия. Ма иначе се правят на много хуманитарни и човечни. Образно казано това ми напомня как като бях малък в Борисовата градина ме обраха едни батковци, но в крайна сметка ми дадоха обратно там малък % от парите, да си купя нещо за ядене... та така.