въпрос за хакери
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
въпрос за хакери
без да се смеете проблема е следният
жената си е забравила паролата за фейса а също така и паролата на пощата и под кое име се е регистрирала за абв става дума.В момента си влиза автоматично във фейса ама утре ще трябва да носа компа да сменям windows .та въпроса е следния има ли начин да се види в момента каква е паролата както е влезнала.мерси предварително 

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: въпрос за хакери
Привет , този който ще сменя Windos да копира отметките / предполагам , че имаш , от ляво една колона сьс сайтовете в които влизаш / след инсталацията да ти ги сложи отново , и си готов 

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Аз също я бях забравил, и след няколко опита с погрешни пароли фейса ми направи тест с имена и снимки на приятелите ми мисля 5 снимки една след друга ми пусна и имена на хора да посоча кои е на снимката.
Аз разбира се обърках първия път, изчаках около 2 часа и направих втори опит успешен
лошото е че паролата си остана непроменена и не си я спомням
.
п.п да си кажа не съм и опитвал да я сменя от тогава де
Аз разбира се обърках първия път, изчаках около 2 часа и направих втори опит успешен

п.п да си кажа не съм и опитвал да я сменя от тогава де

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
моя комп. е преинсталиран няколко пьти и всичко е правено така . Не е нужно след всяка инсталация да влизам вьв всеки сайт и да си вкарвам на ново паролитеliloff написа:Успех с отметките

Последна промяна krasi2bmw на 18 Апр 2013, 21:24, променена общо 1 път
Вие сте абсолютни класици - не си помните ФБ логин данните, не си помните тези на мейла, другият пък не знае как се казват приятелите му ... към това като добавим уиндоус отметките, нещата придобиват вид, който е по-трагичен и от србски филм 

- SteveSR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0D
- Детайли за колата: E70 4.0D '12
Колега пробваи с:
http://www.cpuid.com/softwares/pc-wizard.html
Упътване на англиски:
Install, run, go into the Configuration option at the left and select the keys icon for listing of website passwords.
Успех.
http://www.cpuid.com/softwares/pc-wizard.html
Упътване на англиски:
Install, run, go into the Configuration option at the left and select the keys icon for listing of website passwords.
Успех.
SteveSR

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В браузъра нали ги има записани някъде в секюрити сетингите след като са запазени за да влиза автоматично.
Примерно ако е с Мозила в настройки- секюрити-запазени пароли и долу в дясно "покажи паролите".
Примерно ако е с Мозила в настройки- секюрити-запазени пароли и долу в дясно "покажи паролите".

bum_bum написа:В браузъра нали ги има записани някъде в секюрити сетингите след като са запазени за да влиза автоматично.
точно, и в хром ги има
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
bum_bum написа:В браузъра нали ги има записани някъде в секюрити сетингите след като са запазени за да влиза автоматично.
мерси колега видях я паролата точно по начина по който си описал мерси много

bum_bum написа:Примерно ако е с Мозила в настройки- секюрити-запазени пароли и долу в дясно "покажи паролите".
+1

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
За да не отварям нова тема ще пиша тука...
Първо да уточня,че става дума за легален Widows 7 Professional.
Та не си бях включвал лаптопа от 4-5 дена и днес го пускам и имам чувството, че това не е моят лаптоп.
Подредба на десктопа, самата снимка на десктопа нямаха нищо общо. Липсват ми някои програми, като Google Chrome примерно. Програмите, които бяха в таскбар-а също не са там. Шрифта и цялата визия на прозорците е друга. Програмите, с които работя са си на място. Файловете също.
Първоначално не можех да отварям никави програми. Изкарваше ми това съобщение

Заграденото с червено също е ново за този лаптоп.
След кратка справка намерих, че като цяло е проблем с интернет опциите. След рестартиране при изключен wi-fi вече отварям програмите, но нещата не са както трябва.
Ако някой има идея от къде идват всичките тези магарии да дава идеи.
Че нещо е омазано е ясно и може би ще трябва преинсталация, no диска не е при мен.
Първо да уточня,че става дума за легален Widows 7 Professional.
Та не си бях включвал лаптопа от 4-5 дена и днес го пускам и имам чувството, че това не е моят лаптоп.
Подредба на десктопа, самата снимка на десктопа нямаха нищо общо. Липсват ми някои програми, като Google Chrome примерно. Програмите, които бяха в таскбар-а също не са там. Шрифта и цялата визия на прозорците е друга. Програмите, с които работя са си на място. Файловете също.
Първоначално не можех да отварям никави програми. Изкарваше ми това съобщение

Заграденото с червено също е ново за този лаптоп.
След кратка справка намерих, че като цяло е проблем с интернет опциите. След рестартиране при изключен wi-fi вече отварям програмите, но нещата не са както трябва.
Ако някой има идея от къде идват всичките тези магарии да дава идеи.
Че нещо е омазано е ясно и може би ще трябва преинсталация, no диска не е при мен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Най-вероятно колега, windows са ти е имал някакъв проблем и е върнал бекъп, където всичко ти е от времето когато е направил първоначалният бекъп, понякога може да е в самото начало на иснталацията.
Виж, влез в настройките на windows старт-all programs-Accessories-System tools-System restore и виж какви дати има за рестор, или виж дали е върнал наистина бекъп от windows logs
Виж, влез в настройките на windows старт-all programs-Accessories-System tools-System restore и виж какви дати има за рестор, или виж дали е върнал наистина бекъп от windows logs
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2