боядисване на лайсните в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Diedarling
- Потребител
-
- Кара: E46/136/2000
Re: боядисване на лайсните в купето
Kолеги,колко е нормалната цена за пре-боядисване на всички лайсни при бояджия???
Kолата е E46.Цвета - сив.
Kолата е E46.Цвета - сив.
- Рейсъра
- Потребител
-
- Кара: COUPE
- Мечтае да кара: на две гуми
Здравейте аз незнам защо в българия държите пове4е на боядисване на лайсните
не ви ли излиза по скъпо така а защо и боя
Защо не винил карбон сив или тъмен или някакъв друг цвят можете да си го направите сами мн е лесно е малко е игра4ка ама за ценители не е проблем http://www.youtube.com/watch?v=vkX6VkTYLZE

- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
и аз съм ''за'' нещо такова като на клипчето, това не може да се постигне с боядисване. между другото, много интересни приставки за говорители на вратите от клипчето.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Рейсъра написа:Здравейте аз незнам защо в българия държите пове4е на боядисване на лайснитене ви ли излиза по скъпо така а защо и боя
Защо не винил карбон сив или тъмен или някакъв друг цвят можете да си го направите сами мн е лесно е малко е игра4ка ама за ценители не е проблем http://www.youtube.com/watch?v=vkX6VkTYLZE
Това от клипчето си е истински карбон,не е фолио!

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Рейсъра написа:Здравейте аз незнам защо в българия държите пове4е на боядисване на лайснитене ви ли излиза по скъпо така а защо и боя
Това НЕ е фолио или ако е ,то е с някаква смола - но е далече от чисто облепяне с фолио - което седи отвратително.
Ето какво предлага колега от форума - карбонови лайстни - не фолио!Разликата е до небето,и пак няма да седи като фабричния black cube :

A ето и форумните:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Рейсъра
- Потребител
-
колеги аз ли4но гарантирам че е фолио М3 даже сам лепил на праятели . за да стане като на клипчето мн важно е да се използва пистолет за топъл въздох в противен слу4ай не става . ето ви една идея http://www.youtube.com/watch?v=MACyXJ7j ... 0&index=11
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Рейсъра написа:колеги аз ли4но гарантирам че е фолио М3 даже сам лепил на праятели . за да стане като на клипчето мн важно е да се използва пистолет за топъл въздох в противен слу4ай не става . ето ви една идея http://www.youtube.com/watch?v=MACyXJ7j ... 0&index=11
Tова на клипа ,който пусна преди това - няма шанс да е фолио - не се заблуждавай ,много добре знаем какво е и как изглежда 3М фолио,а и как се монтира

Oтделно явно или не виждаш или незнам - то е гладко бе човек,шарката е различна -остави отражения на светлината - ама как да ти го обясня - ти си на repeat .Незнам защо си мислиш,че щото сме в българия видиш ли очите са ни като на кон с капаци

А сега ето ти малко тема за размисъл - хуабво си пусни клипа и гледай внимателно.А за да ме разбереш ето ти сравнение как е 3М до карбонов детайл!Сам виж как фолито издъхва пред карбона и е възможно най-евтиния мунинг

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
все съм си мисли че по желание карбона може да се направи с гланц. не че няма фолио което имитира дори ''матостта'' на карбона
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- Рейсъра
- Потребител
-
Gqbriel написа:Рейсъра написа:колеги аз ли4но гарантирам че е фолио М3 даже сам лепил на праятели . за да стане като на клипчето мн важно е да се използва пистолет за топъл въздох в противен слу4ай не става . ето ви една идея http://www.youtube.com/watch?v=MACyXJ7j ... 0&index=11
Tова на клипа ,който пусна преди това - няма шанс да е фолио - не се заблуждавай ,много добре знаем какво е и как изглежда 3М фолио,а и как се монтира- имам 2 метра пред мен в момента и това на клипа,ако няма покривен слой отгоре ,абсурд да изглежда така.
Oтделно явно или не виждаш или незнам - то е гладко бе човек,шарката е различна -остави отражения на светлината - ама как да ти го обясня - ти си на repeat .Незнам защо си мислиш,че щото сме в българия видиш ли очите са ни като на кон с капации незнаем кое какво е и как се монтира,че и разлика не правим.
А сега ето ти малко тема за размисъл - хуабво си пусни клипа и гледай внимателно.А за да ме разбереш ето ти сравнение как е 3М до карбонов детайл!Сам виж как фолито издъхва пред карбона и е възможно най-евтиния мунинг
Само да отбележа това в българия ли ша си или къде няма нищо общо с темата така че нямах нищо в предвид с това разбирате ли или не аз дори нищо неразбирам от такива работи тепърва се уча на нещо и ако смятах че вие в българия неразбирахте нямаше да съм тук в тоя форум та да си дойдем на думата първо поразгледай различните видове фолио и най вече фолио 3Д. Извинявай ако съм те засегнал с нещо
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Рейсъра написа:Само да отбележа това в българия ли ша си или къде няма нищо общо с темата така че нямах нищо в предвид с това разбирате ли или не аз дори нищо неразбирам от такива работи тепърва се уча на нещо и ако смятах че вие в българия неразбирахте нямаше да съм тук в тоя форум та да си дойдем на думата първо поразгледай различните видове фолио и най вече фолио 3Д. Извинявай ако съм те засегнал с нещо
С какво да си ме засегнал

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Gqbriel написа:С какво да си ме засегнал..идеята е че с фолио - едва ли се докарва вида на този от клипа...незнам дали с плата може да се получи,но седи изключително реално
Няколко пъти гледах клипа и все повече ми заприличва на т.нар. "hydropaint"
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
dido0o``` написа:Gqbriel написа:С какво да си ме засегнал..идеята е че с фолио - едва ли се докарва вида на този от клипа...незнам дали с плата може да се получи,но седи изключително реално
Няколко пъти гледах клипа и все повече ми заприличва на т.нар. "hydropaint"
Екстра си е #hydroPaint, но дали е издръжлива и качествена технологията се пита в задачата?
https://www.facebook.com/Gworkshop?fref=ts

Здравейте,
Някой може ли да ме посъветва къде могат да ми поправят махагоновата лайсна над навигацията в Е46 ? При опит за кражба на навигацията са спукали лайсната в долната част и не знам дали подлежи на ремонт. По-късно ще приложа и снимки. Евентуално ако някой знае и къде мога да я купя нова тази лайсна освен оригинал ?
Някой може ли да ме посъветва къде могат да ми поправят махагоновата лайсна над навигацията в Е46 ? При опит за кражба на навигацията са спукали лайсната в долната част и не знам дали подлежи на ремонт. По-късно ще приложа и снимки. Евентуално ако някой знае и къде мога да я купя нова тази лайсна освен оригинал ?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
tihich написа:Здравейте,
На каско не минава ли?Ако да изтърси ги с един комплект и некви скромни суми,другия вариянт е търсиш от кола с десен волан и махаш махагона на всичките
Сигурно ще ги платят , но понеже ще бъде по фактурна стойност не знам от къде да ги купя. Оригинални са много скъпи към 150лв бройката и не знам дали ще ми изплатят такава сума за махагонова лайстна...От десен волан повечето ги продават все на комплект или пък с цялото табло.