Избор на cd за кола
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Re: Избор на cd за кола
ако беше преди 2 месеца , продадох перфектен Pioneer DEH P7000UB за 200 леБа ..

- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
Kambe написа:ако беше преди 2 месеца , продадох перфектен Pioneer DEH P7000UB за 200 леБа ..
ти не го ли смени с Алпин точно ???
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
да, но защото исках червено осветление, инаъче не бих се разделил с такъв клас CD

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
don_gori написа:Купи си един Pioneer 350BT няма CD , но има bluetooth и флашка , има и вграден парот и е супер като си го свържеш с телефона , още повече ако имаш и мултиволан![]()
Цената беше някъде към 200лв в технополиса. Има 2 изхода за усилвател и доста настройки из менюто
Най-важната екстра е BLOOTOOTH и ВГРАДЕН PARROT! Това ти го казвам от опит! Аз съм с висок клас - MVH8200BT, но си заслужава всяко левче!

http://www.ebay.co.uk/itm/Pioneer-MVH-8 ... 232a1ebcad
90 GBP - Оферта си е

E аз затова си смених оригиналното радио
Особенно като се върже плеъра към мултиволана кефа става най-голям. Ясно е , че за сметка на звука се добавят такива екстри като блутут , цветове и т.н. , но пък мисля че разликата ще се усети само с качествени компоненти , като се почне от говорители , че чак до кабели. Иначе за едната каса в багажника всеки плеър ще свири добре

Особенно като се върже плеъра към мултиволана кефа става най-голям. Ясно е , че за сметка на звука се добавят такива екстри като блутут , цветове и т.н. , но пък мисля че разликата ще се усети само с качествени компоненти , като се почне от говорители , че чак до кабели. Иначе за едната каса в багажника всеки плеър ще свири добре

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Аз имам каса 10 ка + усилвател pioneer и всичко колони са ми pioneer общо 8 и да ви кажа със сонито пак си вадеше готин звук бас работи и имаше много настройки ниски високи среди настройки на буфера и така
- player123
- младши ентусиаст
-
http://www.aval-bg.com/car-audio/alpine ... e-ida-x313 предлагат ми този алпин за 250 като нов без следи от употреба и 6 месеца остатъчна гаранция мисля ,че е по добре от пайнера
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
player123 написа:http://www.aval-bg.com/car-audio/alpine/digitalni-mediini-priemnici/alpine-ida-x313 предлагат ми този алпин за 250 като нов без следи от употреба и 6 месеца остатъчна гаранция мисля ,че е по добре от пайнера
Взимай го без да се замисляш

- player123
- младши ентусиаст
-
http://www.youtube.com/watch?v=w_bzHt5TyRo и този много ми харесва 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
player123 написа:http://www.youtube.com/watch?v=w_bzHt5TyRo и този много ми харесва
Това ирония ли е? Защото аз ти го препоръчах. Имам същия и е уникален!
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Чудя се какво толкова ги обсъждате тези афтър маркет плеари. Всички са направени да привлекат вниманието на клиента с цел някой да се "излъже" да си купи. Това е стратегията на всички фирми. Обикновено, който предложи повече екстри на по-ниска цена, той печели. Тук е важно да се отбележи, че колкото повече неща има "натъпкани" в един плеар, толкова по-ниско е качеството. Това е така, защото всичко се реализира с интегрални схеми, които позволяват да се пести място иначе няма как да се побере всичко е кутия с размери 1DIN.
Аз лично съм заложил на BMW Traffic Pro. Има си абсолютно всичко - изходи за усилватела, отделни за предна и задна линия, изход за активен субуфър, AUX, навигация и управление от волана. Саундът е уникален и си е сток плеар.
Аз лично съм заложил на BMW Traffic Pro. Има си абсолютно всичко - изходи за усилватела, отделни за предна и задна линия, изход за активен субуфър, AUX, навигация и управление от волана. Саундът е уникален и си е сток плеар.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2