Мъки и неволи по морето ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 06 Сеп 2006, 12:24

Съболезнования от още един ограбен в Несебър преди 2 седмици; само че в квартирата бяха влизали чикиджиите... В районното-както го описа, лудница; само дето дежурният беше леко на черешата и всичко му беше забавно. Идва един швед притеснен и вика:
- Five guys kicked me in the balls and took my necklace
На което нашия му вика
- Are you have balls? и се хили, доволен от шегата

После дойде един сърбин - изгорял с 1000евро на плажа
Нашия го успокои като му каза, че много мрази сърбите, щото имали най-шибаните катаджии и той самия колко пари е изръсил...

Та през 5 минути ограбени хора идваха. Бум ли има тва лято не знам..

В заключение ми каза, че така става (крадат ме) щом почивам в новия град. Трябвало да отида в неговата къща на Влас, и той по толкова пари давал квартирита, ма било по-готино и сигурно... Даде ми и телефон за догодина да знам...
No comment :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 06 Сеп 2006, 12:26

E-31 написа:В заключение ми каза, че така става (крадат ме) щом почивам в новия град. Трябвало да отида в неговата къща на Влас, и той по толкова пари давал квартирита, ма било по-готино и сигурно... Даде ми и телефон за догодина да знам...
No comment :help:

вече знаеш къде да отидеш догодина ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 06 Сеп 2006, 23:37

E-31 написа: Идва един швед притеснен и вика:
- Five guys kicked me in the balls and took my necklace
На което нашия му вика
- Are you have balls? и се хили, доволен от шегата

После дойде един сърбин - изгорял с 1000евро на плажа
Нашия го успокои като му каза, че много мрази сърбите, щото имали най-шибаните катаджии и той самия колко пари е изръсил...

:shock: :shock: :help: :help: :help:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 07 Сеп 2006, 3:42

E-31 написа:...

Боже, до къде стигнахме! :shock: :confused:

Жоро, съжалявам за случилото се. Ако не можеш да се оправиш с багажа или прибирането ми звънни един телефон. Ще си взема отпуска 1-2 дни и ще дойда до Несебър да те прибера с ис-ката ;)
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Сеп 2006, 4:29

X-citer написа:Жоро, съжалявам за случилото се. Ако не можеш да се оправиш с багажа или прибирането ми звънни един телефон. Ще си взема отпуска 1-2 дни и ще дойда до Несебър да те прибера с ис-ката ;)

И аз го мислех тоя вариант обаче видях че е писал, че е с доста багаж, а нещастната Е30-ка е със зимните грамадни гуми и опира в калниците :evil: А в твоето купе не ми се мисли как ще се натика всичко... Треа ни някакво комби или поне нещо с четири врати...

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 07 Сеп 2006, 4:29

Ей Жоре лоша история :( аз да ти кажа от неколко седмици съм в пустата Америка и първото нещо дето ми направи впечатление беше това, отивам в книжарницата да си купа учебници и една лелка на вратата ми вика: "не може да влезеш с раницата" и аз и викам е къде да я оставя, и тя ми сочи пода пред книжарницата и аз гледам е така :shock: викам и как ше си остава тука раницата нали нема да я намеря като се върна ама лелка ме убеди оставих я, и като се огледах то по пода раница до раница. Та тва ми е мисълта може да са секакви американците ама поне тука сигурност има братче, брат ми вечерно време гаража не си закюлучва а вътре колата и скутера седят, в колата касетофона и тя отключена на никой не му дреме щото знае че никой няма да посмее да влезе, та мисълта ми е че квото и да правиме винаги ще си останеме циганска държава и затова ми е много болно :(
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 07 Сеп 2006, 8:11

много ужасни работи са ти се случили приятел, много съжалявам че живеем в такава абсурдна държава и всеки прави каквото си иска :evil: , на шибаните наркоманчета и една дума не могат да им кажат и вършат всякакви мизерии направо ужас :evil: :evil:
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 07 Сеп 2006, 8:34

Направо понякога просто не е 4естно това което се слу4ва, последните 2 месеца са ми най-4ерните в живота :confused: , по калпави работи не можеше да ми се слу4ат :( , сега за капак на вси4ко ме уволниха от работа за6ади един пед**ас, а преди малко ми се с4упи колата и не знам какво и е, а ми трябваше много спешно, тока и из4езна и не може да запали, ве4е ми се реве :!:
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 07 Сеп 2006, 9:22

Сергей Станишев към чуждите журналисти в Брюксел: Негативните ви репортажи за страната ни са преувеличени

no comment :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 07 Сеп 2006, 9:31

Penchev написа:...За едно съм категоричен - на черноморието ще идвам само по работа :!: ...

Никога не съм харесвал Слънчев бряг. Не мисля, че трябва да си правиш лоши изводи от престоя си в един курорт , за цялото черноморие.
Много от нас знаем, че на Слънчев бряг се ходи нощем и денем от други курорти, само и само за купона. Изметта която е там е на 100% . Вярвам че ако има крадци, измамници и подобни изруди, те ще отидат на най-скъпия курорт.
Повече от месец изкарах на Созопол/Черноморец, и мога да кажа, че проблем няма.

Съжалявам за случилото ти се, но мисля, че може да се ходи на нащо черноморие за почивка, да си оставяш спокойно вещите на плажа и нощем колата ти да седи на открит паркинг, а ти да спиш спокойно :!:
btw, от София съм, не правя реклама на мрето ни.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 07 Сеп 2006, 9:47

Абе на морето (нашето) е отвратително - и цени, и обстановка, и обслужване, и това, че като си от София те гледат като ходеща касичка, и отношението на повечето местни, включително полицаи. Гледам да ходя там колкото се може по-рядко, със скапана кола външно в период на полуразпад, и си отварям очите на 4. А на Слънчев бряг специално не съм ходил, но минах покрай него през месец май и ме отврати обстановката до вдън душа.
Една идея - ако си знаеш IMEI-номерата на GSM-ите, от полицията могат да ги засекат - на двама мои приятели вече намериха така телефоните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 07 Сеп 2006, 9:52

Kristopher написа:Направо понякога просто не е 4естно това което се слу4ва, последните 2 месеца са ми най-4ерните в живота :confused: , по калпави работи не можеше да ми се слу4ат :( , сега за капак на вси4ко ме уволниха от работа за6ади един пед**ас, а преди малко ми се с4упи колата и не знам какво и е, а ми трябваше много спешно, тока и из4езна и не може да запали, ве4е ми се реве :!:

леле кво става тия дни.. половинате ми приятели също ги уволниха в последните 10 дни..

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 07 Сеп 2006, 10:01

Kristopher написа:тока и из4езна и не може да запали, ве4е ми се реве :!:

Може да е бушонче :?:

А по темата няма какво да добавя... трябва много бой...

бих искал да помогна, ама не знам дали ще стане... но много бой за тия... много :!:

а за стъклото дали няма нещо общо с лепенката с адрес на форума? винаги съм се замислял :idea: и за това винаги на платем паркинг- 50-60лв. да е докато трае една почивка, ама спестяваш куп разправии :idea:

а иначе слънчев бряг е като ескейп едно време- ако ти трябва някой, който ти дължи пари или знаеш, че дърпа яко- там може да го намериш...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Сеп 2006, 13:03

Ами честно казано, едва ли някъде по черноморието ни човек може да си остави спокойно нещата на плажа без да се притеснява :roll:
Наистина тоя "сбирщайн" тук по Сл.Бряг и Несебър няма равен с нищо :evil: В полицията си оставих IMEI на комуникатора и честно казано нямам капчица надежда да ми го открият и върнат - аз пък на телефоните не използвам функциите "Пин код" и "секюрити код" та сега някой вече си го ползва :confused:

Кажете ми според вас ако сега се разходя по курорта и си видя телефона на някоя маса сложен и го взема,може ли настоящия собственик да предяви претенции към мен в полицията(имам жалба в полицията с пълно описание и сериен номер на апарата) :?: Има ли такова нещо ,че той е доброжелателен собственик и телефона е вече негова собственост в правно отношение :?:

п.с. Аз си пратих вчера част от багажа по Ангел :arrow: MaxMan и мога да се прибера с един куфар обратно :idea:

Георги Пенчев

Георги Пенчев
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Сеп 2006, 13:06

Едва ли ще го видиш. Нали уж с повече връзки ги намираха по новите телефони? А това, че не ползваш пин код не е хубаво, защото можеше и някой да ти навърти сметка. а phone code-a ако не друго ще го забави. Иначе има голяма вероятност да е метнат в някоя заложна къща.
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата