VIVACOM FiberNet

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: VIVACOM FiberNet

Мнение от Leon » 22 Апр 2013, 12:48

F3P написа:Айде- поредните рекламни агенти :mhihi:

Leon написа:Не че не писах по припадък по тая тема, но интерната е скъп, сравнително бавен за цената си, но за сметка на това никога не можеш да спреш фактурите за него, дори да нямаш интернет. Дори да успееш, ще платиш поне 3 след като ти е спрян достъпа, защото си се отказал от този небесен дар. За да не ти е скучно, постоянно ще те атакуват с оферти за евтин домашен телефон с 14 лв. такса без никакви включени разговори. Иначе отговарят много любезно на мейлите, а на жалбите - с препоръчана поща, ово йе фирмени стандарт.

Да, писа- неща валидни за АДСЛ. Ти оптика май само по картинки си виждал :winky:

Скъп бил- да издирвам ли картинката с 32.10лв. такса за 30Мбит/с нет, ТВ 100+ канала + някой и друг ХД + общо 3 приемника :?:
Бавен бил- да снимам клипче и да видим какво показва спийдтест искаш ли :?: Не, че е особен критерий, ама все е нещо.
http://www.speedtest.net/result/2654433128.png Плащам за 30даун/15ъп, това получавам.

Отказването- лесна работа. Както съм им клиент на Виваком от години и съм доволен, така и без грижи съм си спрял 2 сим карти, 1 стационарен номер и на 2 адреса смотания АДСЛ. Всичко по каналният ред- нищо сложно.

Първо държа да не ползваш повече такъв тон по мой адрес, а и във форума като цяло. Понеже е ясно кой е рекламен агент, пак ще пиша... ADSL през живота си не съм ползвал, Виваком купиха НетИсСат, чиито абонат бях, свалиха скоростта и за сметка на това вдигнаха таксата с 5 лв. Когато се опитах да се откажа, започна одисеята и в крайна сметка докато чаках отговори на жалбите, продължаваха да излизат фактури, въпреки, че интернета беше спрян. За да се откажа, трябваше да платя натрупаните фактури за услуга, която е била спряна! Коректни отвсякъде и всичко става лесно. Като им ставаш абонат обаче.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sivkotarak » 22 Апр 2013, 15:18

Leon написа:
F3P написа:Айде- поредните рекламни агенти :mhihi:

Leon написа:Не че не писах по припадък по тая тема, но интерната е скъп, сравнително бавен за цената си, но за сметка на това никога не можеш да спреш фактурите за него, дори да нямаш интернет. Дори да успееш, ще платиш поне 3 след като ти е спрян достъпа, защото си се отказал от този небесен дар. За да не ти е скучно, постоянно ще те атакуват с оферти за евтин домашен телефон с 14 лв. такса без никакви включени разговори. Иначе отговарят много любезно на мейлите, а на жалбите - с препоръчана поща, ово йе фирмени стандарт.

Да, писа- неща валидни за АДСЛ. Ти оптика май само по картинки си виждал :winky:

Скъп бил- да издирвам ли картинката с 32.10лв. такса за 30Мбит/с нет, ТВ 100+ канала + някой и друг ХД + общо 3 приемника :?:
Бавен бил- да снимам клипче и да видим какво показва спийдтест искаш ли :?: Не, че е особен критерий, ама все е нещо.
http://www.speedtest.net/result/2654433128.png Плащам за 30даун/15ъп, това получавам.

Отказването- лесна работа. Както съм им клиент на Виваком от години и съм доволен, така и без грижи съм си спрял 2 сим карти, 1 стационарен номер и на 2 адреса смотания АДСЛ. Всичко по каналният ред- нищо сложно.

Първо държа да не ползваш повече такъв тон по мой адрес, а и във форума като цяло. Понеже е ясно кой е рекламен агент, пак ще пиша... ADSL през живота си не съм ползвал, Виваком купиха НетИсСат, чиито абонат бях, свалиха скоростта и за сметка на това вдигнаха таксата с 5 лв. Когато се опитах да се откажа, започна одисеята и в крайна сметка докато чаках отговори на жалбите, продължаваха да излизат фактури, въпреки, че интернета беше спрян. За да се откажа, трябваше да платя натрупаните фактури за услуга, която е била спряна! Коректни отвсякъде и всичко става лесно. Като им ставаш абонат обаче.

Точно!! Това с плащането на всички фактури докато нета е спрян ми го искаха и на мене ама изядоха дръвцето, защото адвоката ми е приятел. Ай сиктир, група кръвожадни използвачи, КЗП се намират в състояние на дезинформиран транс, и тия копелета се възползват максимално от това! Който се опитва да ми ги рекламира такива....ще си мълча-друго освен гнусни словосъчетания и епитети по техен адрес нямам. Ай със здраве

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Апр 2013, 20:20

Стига с тая цифрова телевизия , то друга няма . Въпроса е какво е качеството на телевизията . Има разлика между това сигнала да ти е с SD 320i , 576i , 720i иli HD 1080i h264 DD5 .
Аз съм с 20 HD канала (различни, не +1,+2,+3 :mhihi: ) и още 120ина СДта , скоростта малко ми я изрязаха от 80 мегабита на около 40-50 , но се ядва ... като за 29лв без такси за приемник ... с подарък рутер Линксис и тн :lol:

Ф3п

Изображение
тва от телефон ли е :mhihi:

Аватар

Мнение от F3P » 22 Апр 2013, 20:34

acho.rs написа:...

Автора питаше за Виваком-ската услуга, не кой какво ползва- по-добри оферти има ВИНАГИ. Тя и твоята да не е от най-добрите оферти ;)

И картинката е от лаптопа, през Wi-Fi, вероятно (не съм поглеждал) и с някой торент пуснат. Не е много, но изрично казах- такава ми е тарифата просто. Ама за спорта си спрях торентите и пробвах пак:
Изображение

Като пак ще кажа изрично- плащам за 30 сваляне, 15 качване, повече от добре е :winky:

ПС: За да не кажете- тестваш си вивакомския сървър гледате долу вдясно на картинката:

Clipboard01.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна F3P на 22 Апр 2013, 20:41, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 22 Апр 2013, 20:38

Аз съм Нет и ТВ от Виваком и за сега / 5месеца/ съм много доволен.
Плащам 24 лв/месец
Скоростта на нета е от рутер на 4 метра.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Апр 2013, 20:40

Тя и твоята да не е от най-добрите оферти

Ами дай по-добра оферта, без обвързване за 4 години . Това сериозно , оглеждам се за доставчик, но с тия 20 ХД канала, моя оператор ме разубеждава .

Аватар

Мнение от F3P » 22 Апр 2013, 20:43

acho.rs написа:Ами дай по-добра оферта, без обвързване за 4 години...

Ами огледай се и си избери доставчик- вероятно има поне 5 около теб.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Апр 2013, 20:46

F3P написа:
acho.rs написа:Ами дай по-добра оферта, без обвързване за 4 години...

Ами огледай се и си избери доставчик- вероятно има поне 5 около теб.

Е аз съм се оглеждал и не съм видял по-добро , та понеже ти каза за по-добра оферта и бих искал да я споделиш за да се възползваме евентуално .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 23 Апр 2013, 14:05

acho.rs написа:Ами дай по-добра оферта, без обвързване за 4 години . Това сериозно , оглеждам се за доставчик, но с тия 20 ХД канала, моя оператор ме разубеждава .

Колеги нека не се караме излишно и то за глупости ! Благодаря на колегите за мнението им хубаво е да се каже и добро и лошо :yes: Аз съм от Пловдив и тук избора не е толкова голям за оптичен нет колкото в София .

acho.rs стига писа и разводнява всяка тема ако има какво да пишеш по темата и си бил абонат на VIVACOM FiberNet пиши ако ли не недей!

Предишна

Назад към Извън Темата