Cobra XRS9730
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Cobra XRS9730
След като за една семица ми написаха 3 акта, като единият път даже ме излъгаха,че са засекли мен и съм карал с толкова висока скорост,реших да си купя радар детектор!Отидох при един търговец и който ми предложи най различни модели, но този който най ме заинтригува беше Кобра ХРС9730.Човекът в магазина ми каза,че този модел имал функция,която когато те засекът с Инстант ОН ( Пистолет ) им връщал половината от реалната скорост с която се движи колата.Демек , ако караш със 100 те получават сигнал,че караш с 50.На мен ми прозвуча малко нереално и прочетох няколко ревюта в интернет, където никъде не се споменава за такава функция...
Ако някой има опит с такъв антирадар, или има по експертно мнение, нека сподели.
Ако някой има опит с такъв антирадар, или има по експертно мнение, нека сподели.
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Aз лично незнам, но можеш да попиташ на линка който съм ти дал по-долу и после да ни кажеш.
http://www.radar-express.com/forum/sear ... 225cdd84a3
http://www.radar-express.com/forum/sear ... 225cdd84a3
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Нищо не разбирам от радари и т.н. ама тоя радар не смята ли времето, за което сигнала идва до теб и се връща и точно как ще му изпратиш 50 км. Скоро да не измислят такива дето пращат на куките тескт "Ебете си майките ушави копелета"
Някой дето разбира да вземе да обясни

Някой дето разбира да вземе да обясни

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Рекламен трик според мен ,за пръв път чувам такова нещо.
Един съвет не се набивай за скъп радардетектор,защото може да ти го вземат
Вземи си един руски за 30-40лв. същата работа върши.
от 5 пъти 3 пъти няма да изпищи
Един съвет не се набивай за скъп радардетектор,защото може да ти го вземат

Вземи си един руски за 30-40лв. същата работа върши.
от 5 пъти 3 пъти няма да изпищи

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
На мой приятел му чупиха предното стъкло на Мерцедеса, за да му гепат радар-детектора, така че ги крийте тия щуротии. А иначе, доколкото знам, е противозаконно да караш с анти-радар (който, за разлика от радар-детектора, смущава апаратурата на куките). Та поради тая причина си мисля, че таз фунция или е измишльотина, или на продавача нещо не му е ясно. Ама всичките ми колеги карат с радар-детектори и не е като да нямат пари да си купят и анти-радари, но щом не са го направили, съм склонен да приема, че наистина тука става въпрос за рекламен трик.
It's not who You are, it's who You know...
5 мнения
• Страница 1 от 1