Гражданска отговорност за 1 месец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E36 Compact

Гражданска отговорност за 1 месец

Мнение от Wyand » 23 Апр 2013, 20:36

Здравейте колеги,

Не съм сигурен, че съм нацелил раздела, в който трябва да публикувам темата, но въпросът ми е следния:

Насочил съм се да купувам една кола от Пловдив, на която обаче й е изтекла гражданската отговорност. Колата ще я разглабям на части и този документ не ми е нужен - трябва ми само да я докарам от Пловдив до София, а мен имат навика да ме спират и не искам допълнителни неприятности. Най-евтиния вариант, за който се сещам е да си взема ГО на 4 вноски и да платя само първата, но предполагам, че има и по-интелигентно решение, което няма да ми струва 50-100 лв.

Споделете, как решавате проблеми от този вид :)

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Гражданска отговорност за 1 месец

Мнение от ivoo » 23 Апр 2013, 21:31

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 23 Апр 2013, 22:50

Застрахователна компания Левинс предлага ГО за 1 месец, набутвация е откъм срок/пари, но пак е по-евтино от която и да е тримесечна. Зависи от колата, но примерно ако тримесечната ти е 50 лева, едномесечната ще е до 30 лева.
BMW only!

Потребител
Аватар
Кара: E36 Compact

Мнение от Wyand » 24 Апр 2013, 0:20

krasi2bmw написа:Привет , твой приятел полицай да я кара от точка А до точка Б , и не ти трябва нищо . По евтин и сигурен вариант НЯМА ;)

Супер идея, но за жалост нямам такива приятели :)

amd написа:Застрахователна компания Левинс предлага ГО за 1 месец, набутвация е откъм срок/пари, но пак е по-евтино от която и да е тримесечна. Зависи от колата, но примерно ако тримесечната ти е 50 лева, едномесечната ще е до 30 лева.

Мерси за идеята, ще ги преслушам тези по телефона :)

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 24 Апр 2013, 8:19

И вариянт е да си направиш ГО на месечни вноски( възможно най-много като брой ) и да спреш да я плащаш след първия път..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 24 Апр 2013, 8:24

И тези 20 лева ли ще ти оправят ... Толкова е разликата м/у месец и 3 за ГО ?!
Толкова ли не може да се уговорите с продавача да и смъкне едни бързи 50 лева като е толкова проблем ...
Не че аз като купувах моята с изтекла ГО, и като давах на онзи тарикат парите и му викам - нали си брокер, спиши една ГО набързо ... И той ми взе 50-те кинта ... Дано си е оправил живота с тях ! :dunno: :banghead:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 24 Апр 2013, 8:54

Скоро правихме ГО за 1-месец.
35-лева с зелена карта.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Назад към Извън Темата