Спешно търся човек, разбиращ Microsoft Access

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Спешно търся човек, разбиращ Microsoft Access

Мнение от Kroki » 24 Апр 2013, 8:36

Трябва ми за една услуга този петък( нищо сложно ) , ще си заплатя съответно.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Re: Спешно търся човек, разбиращ Microsoft Access

Мнение от ilia1984 » 24 Апр 2013, 9:20

Kroki написа:Трябва ми за една услуга този петък( нищо сложно ) , ще си заплатя съответно.

Вместо да плащаш сядай да четеш! :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Апр 2013, 9:26

ilia1984 написа:
Kroki написа:Трябва ми за една услуга този петък( нищо сложно ) , ще си заплатя съответно.

Вместо да плащаш сядай да четеш! :banghead:

:OT:
Ти колега ако ти трябва водопроводчик-сядаш да четеш ли или си плащаш на водопроводчик,ами фаянсаджия...Понеже тука сме се разбирачи и няма да платим на някой,ама сами ще си го направим сме на това положение :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 24 Апр 2013, 9:40

Все пак колегата е написал че е нищо сложно , да седиш да четеш ей :mhihi:
39470

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 24 Апр 2013, 11:40

И аз го мразех тоя Microsoft Access, нещо не ми вървеше с него, напук на другите приложения :mrgreen:
Иначе очаквай в тази тема да ти кажат колко си тъп :mhihi:
п.с. Пиши на ЛС за какво става въпрос и какво ти трябва :D

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 24 Апр 2013, 12:30

Накратко ще ми изпратят задачата в 19:00 часа в Петък на мейла, да се направят некви форми и да се предаде до 21:00. С удоволствие бих си я направил сам, но ми се налага да пътувам точно тогава и нямам да имам възможност да бъда пред компютър.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Апр 2013, 13:27

Kroki написа:Накратко ще ми изпратят задачата в 19:00 часа в Петък на мейла, да се направят некви форми и да се предаде до 21:00. С удоволствие бих си я направил сам, но ми се налага да пътувам точно тогава и нямам да имам възможност да бъда пред компютър.

А братчет,искаш да кажеш че това ти е някакво домашно в училище ли?
Аз помислих че искаш някаква програмка да си спретнеш която да ти трябва в ежедневието...
Връщам си думите дето упрекнах колегата по-горе :mhihi: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 24 Апр 2013, 14:23

Е.Димитров написа:Връщам си думите дето упрекнах колегата по-горе :mhihi: :bchug:

Еми бързаш колега веднага щом видях темата ми беше ясно за какво става въпрос то не бяха задачи по математика и т.н ! Kroki е зает човек няма и 5 минути да прочете три неща та белким му влезе нещо в главата :lol: Има по важни задачи кафенца, разходки с кифлянки няма време за "такива" работи като Microsoft Access по лесно е някой да му реши задачата и да не занимава с "глупости"
Kroki за твое добро е да почнеш поне малко да научиш нещо....повярвай ми от опит ти казвам после ще съжаляваш че ни си залягал над учебниците !

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 24 Апр 2013, 14:40

Леле колко заблудени индивиди има... Тъжна е картинката колеги. Обичате да храните хората, които не познавате. Не съм длъжен да ви се обеснявам, къде ще ходя, но ще го направя, защото няма какво да крия. От понеделник до петък съм на работа, ходя редовно по лекции и упражнения. Тази година, съм в един екип, който е нает от БФКС( Българска Федерация Картинг Спорт ) и Тайм Атак ( мероприятие с коли )организаторите. Този месец, всичките уикенди съм бил на работа допълнително ( може да проверите в календарите), без почивен ден, като работното ми време е от 6:30 сутринта до 18:00 следобед. За съжаление, не решавам аз кога ще пътувам за работа и тази седмица ми се налага да тръгна точно в 19:00 от София за картинг писта Хасково. Така се получи, че ангажиментите съвпаднаха и търся вариянт, в който да мога да свърша всичко.. Но благодаря за храната :yes:

Назад към Извън Темата