Австралия гони пoклoнниците на шериата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Австралия гони пoклoнниците на шериата

Мнение от BMW_POWER » 08 Сеп 2006, 10:25

Мразя политиката, но попаднах на страхотен документ. Ето какво прави австралийското правителство в борбата с тероризма: В резюме:

1. На лидерите на мосюлманите в страната им е заявено, че всички радикални ислямисти ще бъдат помолени да напуснат страната, в противен случай ще ги изгонят при най-малкото провинение.

2. Заявили са им, че ако не искат да живеят в светска държава, а в такава, където шериата е основен закон, никой няма да им пречи да напуснат. Тези с двойно гражданство също ще бъдат помолени да си ходят.

3. Тези, които не желаят да приемат местните ценности, също ще бъдат изгонени.

4. Намекнато им е, че имигрантите трябва да се приспособят към Авствалия, а не обратно.

5. Заявено им е, че официалният език е английския и ако искат да останат - да го научат.

6. Болшинството австралийци вярват в Бог и страната им е създадена от христяни. Това е пречена символът на христянството - св. Кръст да се намира на стената на училищата. Христянството е част от културата и който се чувства обиден - може да си ходи.

7. Ние приемаме въшите убеждения, но и вие ще приемета нашите.

8. Ако Южният кръст ви обижда - преместете се в другото полукълбо.

9. Ние сме доволни от културата си и нямаме желание да се променяме.

10. Ако не ви харесва нашия флаг, нашата вяра, нашия начин на живот, нашите граждански права и свободи - имате право да си тръгнете.

11. Ако не сте щастливи тук - имате право да си тръгнете.

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 08 Сеп 2006, 10:33

за жалост е само в Австралия :(

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 08 Сеп 2006, 10:54

Леле ле л , дайте да мислиме как да си прибираме Динко и Сашо от там че работата сериозна бе ....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Сеп 2006, 10:58

Иска ми се поне веднъж да видя толкова твърда позиция от български политик...
Never mistake motion for action...

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 08 Сеп 2006, 11:11

Leon написа:Иска ми се поне веднъж да видя толкова твърда позиция от български политик...

Да, а на мен ми се иска да видя поне един истински политик в Бъгария.... :help:

Sooooo many times
Аватар

Re: Австралия гони пoклoнниците на шериата

Мнение от pAbLo » 08 Сеп 2006, 11:11

BMW_POWER написа:5. Заявено им е, че официалният език е английския и ако искат да останат - да го научат.

А новини на майчин език що не им пуснат :evil: :evil: :evil:
Това което е при нас никъде другаде то няма :paranoid: :maad: :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

РЕ:

Мнение от turboto » 08 Сеп 2006, 11:37

Leon написа:Иска ми се поне веднъж да видя толкова твърда позиция от български политик...

К'ва твърда позиция кат на 'сички са им меки китките :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Сеп 2006, 11:41

АТАКА!

Сидеров, колкото и кретенски да го показва, такава му е позицията, не е това начина да се покажат нещата, по който той го прави, но такава е НЕГОВАТА ПОЗИЦИЯ! :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 08 Сеп 2006, 12:03

Значи пропускате нещо тука. Доколкото на мен ми стана ясно, става въпрос за имигранти, а не за местно население. Да, за имигрантите тия правила могат да важат с пълна сила - никой не ги е насилвал да отиват в държава, в която ценностите на хората не съвпадат с техните. Обаче това е неприложимо за БГ и за турците. Повечето турци в БГ са заселени насилствено. И това тук им е дом от повече от век (а на някои и от доста повече). Те са си местни, нищо че етносът им не е като нашия. За циганите важи същото. Айде да не разпалваме междуетнически вражди точно в тоя форум, защото ни е под достойнството, мисля.

П.С. А АТАКА, скъпи съфорумци, е сформирана с благословията на недоброжелателни личности, притежаващи куп мръсни пари. Публична тайна просто. За мене те са лъжепатриоти. Това обаче не променя факта, че останалите пък са дупедавци. Но така е. Големите сили никога не са искали съществуването на силна България. И не само че са го постигнали, ами и продължават да поддържат този статут.
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Сеп 2006, 12:34

:roll: :roll: :roll:
Изглеждаш прав, ама за циганите няма да стане! Просто никога няма да приема, че от тея става нещо. Каквито искат да са, да си плямпат на мангалски и т.н., ама да бачкат, ще бачкат като мен, като теб и като всички в държавата, а не само да седят и да чакат на помощите, които се вземат от старите хора, които са бачкали по 30-40 години, кой на полето, кой в канцеларията, а сега с пенсии по 100-150 лв. (75 евро). Желанието ми е да се вземат всички помощи от циганите и да се дават на пенсионерите, да им станат пенсиите по 400-500 кинта, бас хващам, че ще се подобри статута, не само на тях, а и на цялата държава. А циганите ще бачкат. Кой каквото може, не вярвам здрав прав мангал да не може да носи тугли и цигли, вместо да лежи и да чака 10-те чавета да му носят парите, които са изпросили.

НЯМА ДА СТАНЕ!!! Поне аз не искам, и не само аз де. (ама то си става) :(

последно, за забрадките, дето туркините искат да носят в университетите, като не им изнася, да се махат ве, еееееее! БАХТИ НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО! :evil: :evil: :evil: :evil:

Думи нямам. Много ме е ЯД! А ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЕ Е ЯД, че нищо немога (или не искам) да направя. :evil: :evil: :evil: :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 08 Сеп 2006, 13:26

logout написа:...
П.С. А АТАКА, скъпи съфорумци, е сформирана с благословията на недоброжелателни личности, притежаващи куп мръсни пари. Публична тайна просто. За мене те са лъжепатриоти. Това обаче не променя факта, че останалите пък са дупедавци. Но така е. Големите сили никога не са искали съществуването на силна България. И не само че са го постигнали, ами и продължават да поддържат този статут.

Първо, позицията на австралийското правителство е абсолютно правилна.
Второ, За Атака и аз мисля, че нямат кой знае колко общо с истинския патриотизъм. Но колега като пишеш за личностите с мръсните пари, е добре да си подкрепиш думите с факти, а не да става "приятелят на един мой приятел му казал..."

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 09 Сеп 2006, 8:58

Не седат точно така нещата тука . . . тръгвайте си тръгвайте си, но междувременно търсят чуджи кадъри и подобни защото тука науката и хората са светлинни години зад Америка, Япония и Европа.

Тва дет го приказват не го слушайте много много. . . Австралийците не са много обективни като се само-определят. ;)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

баси колко разумно звучи това защо и в бг не е така ...

Мнение от 535 » 09 Сеп 2006, 13:24

баси колко разумно звучи това защо и в бг не е така ...

а вече не се учи за турско робство кланета и как турците са изнасилвали и убивали ... а за турско присъствие ... били наминали само ... и тия турски общности села градове и турски министри ... еби му маиката ще стана терорист бе ... министерства и уволняват и околна среда и водите ... ии ...

и не триабвало сеещу тях да се говори че ще сринат етническия мир ... еби го у мира ако ние ще им слугуваме ... скапани политици ...

да направят като австралииците ниама проблеми ние сме толерантни, но и вие се съобразчваите а не обратното ние сме толерантни затова вие правете каквото искате ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Сеп 2006, 8:49

Не омешвайте етническия въпрос с имигрантския! Ние с турците нямаме проблем (те америаканци и англичани също са се клали, пък сега не им пречи), имаме проблем с един дето им се е самоопределил за водач и се изживява като бей (в оригиналния смисъл на думата). Този човек навежда всички политици, завзел е почти всички министерства, важните ги е завзел всички (що се чудиш за учебниците?), всички евро-проектиминават през него с поне 30% комисионна и т.н. Така че не е хубаво нещата да се слагат под общ знаменател :!:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 10 Сеп 2006, 21:20

PGV написа:...Но колега като пишеш за личностите с мръсните пари, е добре да си подкрепиш думите с факти, а не да става "приятелят на един мой приятел му казал..."

Съгласен, но то това е идеята на публичната тайна - всички знаят, но доказателства няма. ;) Като по телевизията - съобщават за разните му там престъпни босове, но те иначе са "бизнесмени" и никога не са били осъждани. Иди докажи, че са престъпници. Иначе всички знаят, че са такива.
А и нали идеята при създаването на такава "партия" е да има анонимност - някой обикновено стои в сянка и дърпа конците. Освен това Сидеров трябва да почне да посещавава определени доктори, докато не се е самозабравил. И ако не знаете, вече го осъдиха да не прави, меко казано, "остри" изказвания.

Преди 10-ина години имах един колега, участвал в някогашните студентски стачки. Е няма да ти казвам за какви сделки под масите е ставало въпрос - идеалите потъват мигновено, когато се намесят парите. Само не ми казвай, че тия от "Атака" живеят от членски внос. :mhihi:

Иначе за мнението на Вичо за циганите - подкрепям на 100% :yes:
It's not who You are, it's who You know...

Назад към Извън Темата