любов.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Re: любов.....

Мнение от zlatko_baretata » 05 Май 2013, 22:36

Абе според мен, каквото и да му пишете останалите играчори, нашия пак ще си циври по неговата си "любов"... :mhihi:
Убеждавам се с всяка тема в този раздел, че требва да се върне Татовата казарма, щото вече станаха твърде много ранимите метросексуални душички, а мъжете (такива каквито трябва да са, а не бетер махленски клюкарки, дето си споделят любовните терзания пред цел свет, вместо да стиснат зъби и да продължат нататък), са отдавна застрашен вид.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d 2003

Мнение от siso616 » 05 Май 2013, 22:55

Пич,много хубави съвети са ти дали колегите иска ми се да се бях регистрирал по-рано тука за да не ги изпитвам на гърба си,но както и да е ... Просто си поживей малко по-леко и ще видиш че нещата ще се наредят от самосебеси. Най-важното е още в началото да си помислиш на трезво,рано сутрин,как точно да процедираш с нея и да следваш на 100% плана за да не се мъчиш всеки ден и час какво да правиш,защото повярвай ми това е 100 пъти по-страшното от това,което ти предстои :yes: Просто бъди хладнокръвен и ще си намериш човека :) аз лично гледам само от положителната страна вече и сам благодарен,че ми се е случило щото няма друг начин да ги разбереш тези неща,а и къде къде по-зле можеше да бъде ..... Напред и малко повече самоуважение никога не е е излишно,а и в крайна сметка ако караш БМВ много по-лесно може да излезеш от тая дупка . Горе главите и да не ти пука :bchug:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 05 Май 2013, 23:01

Бе, верно каквото и да ти се каже, лесно е отстрани. Времето и някоя друга мома ще оправят нещата, ама ще си мине време, отначало няма как да е лесно и дори да те потърси за в бъдеще, по-добре недей... Ама излизаш ли да пиеш, телефона задълже да не е в тебе! Че на пияна глава какви съм ги вършил срам ме хваща :mhihi:
С оглед случките ми, колкото пъти съм бил искрен и добър съм ял дървото, колкото пъти съм бил обратното съм бил "добре" донякъде... Ама все пак не е истинско и сега от време на време се пробвам да си слагам главата в торбата с надеждата тоя път да е читава, да я е'а... :mhihi:
'Ма греда... Или ако е читава не е "моята" май сам си ги избирам д'еа :mhihi: :mhihi:
Последна промяна justboy на 05 Май 2013, 23:06, променена общо 1 път
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е34 - Сребриста стрела
Мечтае да кара: BMW Е34

Мнение от krustev » 05 Май 2013, 23:06

zlatko_baretata написа:Да й се обади тогава непременно и да й каже колко много я обича и че не може без нея и че ще изпълни всяко едно нейно желание и че е готов да я дели с още 1-2-3-мa, само и само да не го напуска... :mhihi:

Това е жалко.....
BMW, не е марка или бранд, ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ!!!

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 05 Май 2013, 23:08

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 05 Май 2013, 23:13

rado_e30m40b16 написа:Здравейте, колeги. Момичето, с което сме от 4 години и половина реши да се разделим. Аз я обичам страшно много.... а тя ми казва че всичко се е изтъркало и няма смисъл от нищо :( Дайте съвети

Колега, само едно ще ти кажа - след време ще се радваш,че си се отървал от нея . Щом сте се разделили, значи тя не те е заслужавала -затова смело напред .Това само може да те радва! По-хубаво ли щеше да ти е след време като обзаведеш всичко и т.н. и т.н. и в един момент просто да предяви претенции към половината къща и апартамент и ... нямаш си на представа в какви филми ще се вкараш и колко енергия ще изхабиш на вятъра. А, сега -супер тъкмо преди сезона - какво по-хубаво от това да съсредоточиш като за начало цялата си енергия на първо време примерно в работата си - да се издигнеш и т.н. Пък може и някоя нова мацка да се завърти около теб след като се издигнеш в службата. Никога не забравяй,че жените обичат тези ,които са на върха ! Затова използвай това отхвърляне на мацката като стимул за да станеш достатъчно добър в работата си, да се изстреляш към върха ! А иначе съдбата понякога си прави гаргара :))) .Един слънчев ден след години може би , ти паркирайки лъскавото си БМВ пред твоя офис или пред къщата ,която сега стягаш , до теб да се приближи девойка с блуждаеш поглед , облечена във вехти дрешки и с пресилена усмивка на уста да ти каже: ''здравей , помниш ли ме ''? ....... М-дам, никога не знаеш какви изненади ще ти поднесе живота, но винаги се стреми да си поставяш цели и използвай всякакви средства за да ги постигнеш -така както правят жените . Така не рискуваш един ден при среща след време между двамата , ти да си неприятно изненадания,а ще си винаги от страната на печелившият -на победителя! Успех от мен ти желая и просто затвори тази страничка и отвори нова ....Със сигурност след всяка любов идва нова, която е още по силна и истинска от предишната ..Само се огледай около себе си -може би наистина някъде там около теб те очаква едно друго момиче, което отдавна очаква знак за да е забележиш и да дойде при теб .Действай , колега !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sivkotarak » 05 Май 2013, 23:15

zlatko_baretata написа:Абе според мен, каквото и да му пишете останалите играчори, нашия пак ще си циври по неговата си "любов"... :mhihi:
Убеждавам се с всяка тема в този раздел, че требва да се върне Татовата казарма, щото вече станаха твърде много ранимите метросексуални душички, а мъжете (такива каквито трябва да са, а не бетер махленски клюкарки, дето си споделят любовните терзания пред цел свет, вместо да стиснат зъби и да продължат нататък), са отдавна застрашен вид.

Изпревари ме. :arrow:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 05 Май 2013, 23:16

sineok_pi4_ написа:
rado_e30m40b16 написа:Здравейте, колeги. Момичето, с което сме от 4 години и половина реши да се разделим. Аз я обичам страшно много.... а тя ми казва че всичко се е изтъркало и няма смисъл от нищо :( Дайте съвети

...

Ех, колко мъка има по тоя свят, не е истина! :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 05 Май 2013, 23:38

Здравейте! То станалото-станало не можеш я върна на сила! И следващия път с едно на ум :mhihi: Имах подобен случай преди 2-3 години,но без да искам разбрах,че се е хванала за друг клон :mhihi: а и моя не пуска :mhihi: Сигурно чакаше да затварди нещата,но я изпреварих! Чудех се как да я разкарам и веднъж ми казва да я закарам до тях и при слизането от колата и казах да не се връща вече-изкара поглед :shock:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 05 Май 2013, 23:49

И аз ще се напия заради теб, колега :ok:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Май 2013, 0:31

Колега загубил си 4 години от живота си да търчиш подир тая и пак искаш да те води за носа ?! Ти да не мислиш че днеска е станала и решила да скъса с тебе ? Тия глупости че всичко се изтъркало ... искала малко да остане сама ...ъъ боли я главата и не и се излиза ами те са редовните признаци че бяга по тъча.
Кой знае от колко време има нещо дето бърка пейзажа ама айде няма да задълбаваме чак толкоз.Сега ако искаш да не ти е чак толкоз кофти мятай накоя от приятелките й .Таз врата дето се затваря ти отваря много други така че света не свършва - радвай се на живота и я забрави тая възможно най бързо.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 06 Май 2013, 0:45

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 06 Май 2013, 0:45

С пиенето не става, трябва си синтетика :mhihi: . Майтапа на страна, и аз съм бил в такава ситуация и само и единствено времето лекува :yes:

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 06 Май 2013, 0:49

m.dimitrov1992 написа:С пиенето не става, трябва си синтетика :mhihi: . Майтапа на страна, и аз съм бил в такава ситуация и само и единствено времето лекува :yes:

Времето лекува, дрън-дрън... друга "звезда" (звезди) лекува без грешка... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 06 Май 2013, 1:08

zlatko_baretata написа:Времето лекува, дрън-дрън... друга "звезда" (звезди) лекува без грешка... :mhihi:

:yes: тук съм абсолютно съгласен. Ако не се появи друго съзвездие ако ще и 50 години да минат няма лекуване. Ама с по-горните ти коментари не съм. Нема мъж на тоя свят който да не е циврил поне веднъж за жена ако ще 5 казарми да е карал. И е ревал по-скоро от яд отколкото от мъка.
ShibinG написа:никога all in в жена

а на този първи закон на мъжката природа, момченцата трябва да се учат още в училище! Закона важи и за покет дами в Холд'ем-а :mrgreen:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата