Няколко въпроса относно Cherokee

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Няколко въпроса относно Cherokee

Мнение от narf » 06 Май 2013, 21:53

Привет на всички,

първо да кажа, че се обръщам в този форум за конкретен съвет, тъй като бях пуснал тема в друг форум, но с продължение на седмици никой не се отзова, та се надявам да има някой тук, който може да има опит с подобен автомобил.

Горд собственик съм на Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, 2005 година. Това е първата 4х4, която си купувам и съм буквално очарован. До октомври миналата година имах 320д, но при първото ми посещение в София за една вечер го откраднаха, но това е друга тема за разговор.

Първият ми въпрос е как да си обновя картата на заводската навигация? Намирам нов софтуер, който е оригинален и е доста скъп. Като цяло, ако нямам друг избор ще го направя, но ако има варианти да се мине по-тънко е най-добре.

Вторият ми въпрос е мога ли да си сложа камера за задно виждане и ако мога къде е най-удачното място за монтиране по джипката. Предполагам , че може, тъй като навигацията има видео изход, но все пак.. Чувал съм, че има такива, който се монтират на регистрационния номер като плафон или направо на бронята. Някакви съвети за подобни камери?

Поздрави.

Назад към Извън Темата