Представиха новата S-класа
Модератор: Общи модератори
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Представиха новата S-класа
Понеже съм гаден хейтър ще кажа,че това е много грозна кола 
Сега сериозно,колата ме кефи като цяло,обаче тая грозна седалка и тая решетка отпред са много зле

Сега сериозно,колата ме кефи като цяло,обаче тая грозна седалка и тая решетка отпред са много зле

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
не знам аз ли съм старомоден, че тая синя седалка не ми се връзва с бежавия интериор. Нямаше ли да е по добре и седалките да са кремави 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Важно е да ти цветно 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Със супер смесени чувства съм относно интериора и екстериора...
Отвън консервативния вид ми допада, макар че наистина нещо в задницата под определен ъгъл ми удря на китайско.
Отпред немога да предценя, вътре ми допада като цяло това с въздуховодите дето са го направили като по-старите мерцедеси.
Волана твърдо не! Таблото също ми е странно на някои снимки...
Предните седалки ми изглеждат едни такива тънички, кекави, като футуристични пейки от ковано желязо
Шегата настрана, сигурен съм, че колата ще си е много сериозна, дори да има някакви противоречия относно външен вид, съмнявам се от мерцедес и то при S-класата си, да се изложат, каквото и да си говорим тук : )
Въздържам се от крайни мнения като цяло (с изключение на волана
) преди да я видя наживо.
Защото излъчването на колата на живо би могло да е много по-различно от това на снимки : )
Отвън консервативния вид ми допада, макар че наистина нещо в задницата под определен ъгъл ми удря на китайско.
Отпред немога да предценя, вътре ми допада като цяло това с въздуховодите дето са го направили като по-старите мерцедеси.
Волана твърдо не! Таблото също ми е странно на някои снимки...
Предните седалки ми изглеждат едни такива тънички, кекави, като футуристични пейки от ковано желязо

Шегата настрана, сигурен съм, че колата ще си е много сериозна, дори да има някакви противоречия относно външен вид, съмнявам се от мерцедес и то при S-класата си, да се изложат, каквото и да си говорим тук : )
Въздържам се от крайни мнения като цяло (с изключение на волана

Защото излъчването на колата на живо би могло да е много по-различно от това на снимки : )

E34, E38
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
При предните поколения (W221 vs E65/66/67/68) Мерца определено е по-хармонично изглеждащата кола.Бих изчакал да видя на живо за категорично мнение,ама съдейки по снимките.....лошо,Цетше(или там както се произнася),лошо....
Забрави да допълниш:БМВ акбар мин кули шай

BMW Power ACM написа: Нещо гледат, че ние разширихме бъбреците при седмицата(а и като цяло)и те са се пробвали, но се е получило малко както когато жабата видяла да подковават коня и решила и тя да се нареди.![]()
Но те на Мерцедесаджиите не им пречи. Просто ще ти кажат, че Мерцедеса си е Мерцедес и спора може да приключи.
Забрави да допълниш:БМВ акбар мин кули шай

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Имах шанса да видя колата на живо, доредих се и за секунда да поседя вътре...впечатляваща машина е определено. Дизайна иска малко свикване, но честно казано, колата впечатлява с размерите си и от там грозотата която е ясно видима от снимките просто чезне някак си. И все пак, в мръсния 760il дето ме качиха веднъж... по-приятно беше. Провал няма да е заради китайците, чуваха се приказки, че вече са продадени 7000 бройки за Азия... Бавареца си е баварец пичове. Много ми стана забавно като разбрах, че Tesla S, електричката, е с по-високи продажби в Щатите от немското тежко трио А8, 7-series и S-class..малко се омешаха нещата, но е за добро май. Поздрави от немско
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Nickelback написа:Вътре е баси пенсионерскатаСериозно
Кога не е била? Явно шефовете, съвсем са остаряли вече.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
steeN написа:Nickelback написа:Вътре е баси пенсионерскатаСериозно
Кога не е била? Явно шефовете, съвсем са остаряли вече.Те и БМВ страдат от това в последните години...
Кат станеш и ти шефче друго ще говориш.
Иначе по темата - мисля си че на живо ще е по-добре. Също така ми е интересно OMG как ще изглежда.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
По ми е интересно как ще отговорят баварците със 7er. Сигурен съм, че ще повече от подобаващо 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
bum_bum написа:На една бяла бих и се израдвал доста па не знам.
Аз и черна няма да върна ако дадат.....
Иначе новият дизайн и на тази S-ка, и на ML, и на GL, и на GLK, и на CLS (особено комбито) много ми бият на Хюндай...незнам......старата S-класа без фейслифт си е уникална, ама с фейса се почнаха простотийте с диоди, стопове, някакви *ейски джанти и т.н.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Много е красива,като стане на 20 години си зема една такава 

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Тия китайски таблети закачени за седалките, дали се поръчат допълнително?
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Ей т'ва с тея дисплеи наистина си е подигравка, все едно аз или комшията сме ги закачили ей така ни в клин ни в ръкав... и тея сини седалки и китайски екстериор
аз никога не съм харесвал мерцедес де, ама тая С ми е наистина доста...странна