..:ОФИЦИАЛНА СПАМ ТЕМА Събор 2013:..
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: ..:ОФИЦИАЛНА СПАМ ТЕМА Събор 2013:..
Нема помощни, дай я малката при мен за един ден ше я науча, как научих и сестра ми 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
randity написа:Нема помощни, дай я малката при мен за един ден ше я науча, как научих и сестра ми
Абе споко дишай тя е пич

Много като тебе вече плакаха ...
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Ебаси едва обяд е, а ме мързи зверски. И като си помисля, че и утре е работен ден!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Явор написа:кроки,да почвам ли със снимките в темата ти
да, поредичка искам

Pisobella написа:Кроки, защо си плащаш поправките? Ако те скъсат на редовната сесия имаш право да се явиш и на есен - би трябвало поправителната/ ликвидационната/ или както я наричат, да е безплатна. Ако полагаш изпит, който си взел в друга учебна година, тогава би трябвало да се плаща.
не ги плащам аз, а университета!
randity написа:И на мен са ми казвали, че в УНСС има дарителство
объркал си се пич
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Е, университетът плаща на преподавателя, за това, че изпитва студенти. Ако за това става дума. Ама по 30 кинта на човек ми се струва множко
Въпросът е, че ти нищо не плащаш. Освен в определени случаи, но те са си упоменати в правилника на висшето учебно заведение.

Въпросът е, че ти нищо не плащаш. Освен в определени случаи, но те са си упоменати в правилника на висшето учебно заведение.
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
С голяма корупция се слави тоя университет, на мой познат, негов приятел казва, че доста пари им бута на тия гадни даскали...

- Kroki
- Дон Кроки
-
Да точно така. Нищо не плащам аз, ама ме е яд, че прави пачки на наш гръб. АКо искаш да си плащаш има начини, то навсякъде има де..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Чак пък пачки...
То преподаването е повече за чест и слава....
То преподаването е повече за чест и слава....
- Kroki
- Дон Кроки
-
300 човека по 30лв... В началото на семестъра ни накара от НЕГО да си купим НЕГОВИТЕ учебници 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
За 5 години в УНСС съм купил общо 5 учебника и то щото тия бяха най-смислените. Никой неможе да те задължава да купуваш квото и да било.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Kroki написа:300 човека по 30лв... В началото на семестъра ни накара от НЕГО да си купим НЕГОВИТЕ учебници
Мисля, че и сам можеш да се досетиш, че нямам как за един изпитван студент да му се плаща по 30 кинта. Това са ужасно много пари, а по принцип им влиза в задълженията да изпитват. Може да са 30 кинта НА ИЗПИТ изобщо, ама 30 кинта на студент.... За такова нещо не съм чула, иначе ВСИЧКИ преподаватели щяха да късат наред студенти само и само да има поправки и да взимат парички

Къде си го видял това, че е по 30 лв на човек?
А това с пробутването на учебниците е голяма простотия..... Надявам се, че учебникът поне става

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
До миналата година учих там и мисля, че се плаща нещо символично чак на ликвидация!
Иначе за дарителствата сте се объркали яко! Ако поддадеш и те мързи да учиш тогава ще кихаш иначе нямаш грижи. 4-ки, 5-ци, че понякога и 6-ци се изкарват. Бакалавърството го избутах със среден успех 4 и неща, а магистратурата с 5 и нещо. Не съм дал нито един нерегламентиран лев и т.н. Купил съм си няколко учебника лекции, курсови и т.н. Иначе да ! Образованието не е на ниво, макар че ако се интересуваш може да научиш дори само от четене и слушане доста. Преписването е масово явление.
Иначе за дарителствата сте се объркали яко! Ако поддадеш и те мързи да учиш тогава ще кихаш иначе нямаш грижи. 4-ки, 5-ци, че понякога и 6-ци се изкарват. Бакалавърството го избутах със среден успех 4 и неща, а магистратурата с 5 и нещо. Не съм дал нито един нерегламентиран лев и т.н. Купил съм си няколко учебника лекции, курсови и т.н. Иначе да ! Образованието не е на ниво, макар че ако се интересуваш може да научиш дори само от четене и слушане доста. Преписването е масово явление.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
b00st написа:За 5 години в УНСС съм купил общо 5 учебника и то щото тия бяха най-смислените. Никой неможе да те задължава да купуваш квото и да било.
Да, ако се буташ в шамарите

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Мен също не са ме карали да си купувам учебници. Е, имало е преподаватели, които си ги представят на първите лекции като препоръчителна литература, ама не са задължавали да си купуваш. Даже се сещам за преподаватели, които са ни подарявали учебни помагала или ксерокопирани извадки, по които да се готвим. И за една, която ни подари по една нейна книга да си четем. Сещам се и за други случаи. Но ние не сме и били по 50+ човека.
Само една преподавателка се сещам (и тя е от УНСС
), която ни водеше лекции, като ни казваше КАКВО и КЪДЕ да си подчертаем в учебниците й, направо си четеше учебника, а ти си подчертавай
Ама пак не е задължавала да си го купиш...
Само една преподавателка се сещам (и тя е от УНСС

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
студентски форуми за вас няма ли,та разводнихте хубавата тема 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"