да се е*а в глупака....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: да се е*а в глупака....

Мнение от Maxmadness » 18 Май 2013, 12:19

Да се еба в глупака,отидох до Кауфланд за бирени фъстъци,а се върнах с 4 литра течност за чистачки на прЕМоция :bowdown: И като се прибрах,видях стопиран в началото филм,с налята бира и празна купичка фъстъци...да се ебааааааа в глупака :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Мнение от AmW » 18 Май 2013, 12:32

Ха, интересна тема...
Забравих в багажника сот-аджииски акумулатор и той взе, че даде на късо и се запали.
Резултата е изгорял мокет в багажника и лява ръка...

И с парите на заем... никога повече на никой ! Като лихвар звъня по телефоните и всеки се прави на луд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d LCI

Мнение от Evgeni » 18 Май 2013, 15:02

Купих си нови говорители за тонколоните слагам първата, слагам втората и на предпоследното болтче ми се изплъзна ръката и пробих говорителя с винтоверта :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 18 Май 2013, 20:24

Evgeni написа:Купих си нови говорители за тонколоните слагам първата, слагам втората и на предпоследното болтче ми се изплъзна ръката и пробих говорителя с винтоверта :ranting:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Колега извинявай ама не се сдържах :lol: :lol: :lol:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 18 Май 2013, 23:21

Evgeni написа:Купих си нови говорители за тонколоните слагам първата, слагам втората и на предпоследното болтче ми се изплъзна ръката и пробих говорителя с винтоверта :ranting:

ето докъде довежда мързела, другия път си хвани тресчотката като бял човек и си смени колоните :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d LCI

Мнение от Evgeni » 21 Май 2013, 16:19

Не колега не беше от мързел просто голям мерак да ги чуя и бързам, бързам и на ето какво стана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 30 Май 2013, 16:26

Да се еб@ в глупака!Излизах с едно момиче 2 месеца,тя си имаше приятел с който уж да скъсат....даде ми празни надежди,хлътнах по нея и накрая ми каза,че е по-добре да спрем с всичко......и са от 5 дни депресия :mhihi: :mhihi: :mhihi: :banghead:

Вориянта е да сипа 50лв. и да ходя да я "преодолявам" на някое безлюдно място ! :mrgreen: :driving:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Май 2013, 16:40

Cvetun написа:Да се еб@ в глупака!Излизах с едно момиче 2 месеца,тя си имаше приятел с който уж да скъсат....даде ми празни надежди,хлътнах по нея и накрая ми каза,че е по-добре да спрем с всичко......и са от 5 дни депресия :mhihi: :mhihi: :mhihi: :banghead:

Вориянта е да сипа 50лв. и да ходя да я "преодолявам" на някое безлюдно място ! :mrgreen: :driving:

:OT:
Поне ако си я минал по реда-давай на пред,останал ти е спомена :mhihi:

Он
Направих си страшен разтвор за чистачките,забърках толкова различни препарати че по едно време се притесних че ...може да гръмне ебаси :dunno:
Обаче малко по късно разбрах че не трябваше да слагам една съставка...препарат за почистване на керамична печка плота...някакво бяло е такова :mhihi: ,е сега трябва да го вадя с изпръскване,обаче си сложих и нови чистачки нали и ...бе бал съм го,ше го изпръсквам ....3 литра да еб... :dummy:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Май 2013, 17:14

мятам се на колата вчера и забелязвам че предното и задното стъкло са малко кални и някой е размазвал (с нещо) калта. решавам че децата са си играли нещо и забравям.

на магистралата започва да вали и в момента в които си пускам чистачките едната хвръква назад. аз нали съм си момче българче набивам спирачки за секунда щото ем се стреснах ем нали може и да отбия и да спра да си я прибера при което тоя зад мене ме удря :banghead:

спираме - моята задна броня е охлузена а на него му е крив капака и строшена решетката и... строшено предното стъкло от чистачката която го е уцелила разбира се :ok:

както и да е, разбираме се и се прибирам и решавам да питам дали някой си е играл с чистачките освен че е мазал по стъклото. намирам виновниците и ги наказвам без айпад привилегии за 7 дни.

и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Май 2013, 20:56

По добре запали свещ колега .Можеше да има кал и по джантите....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 30 Май 2013, 21:18

Цял семестър не пипнах да уча , сега имам 7 ликвидации :mhihi: Да се е*а в глупака!!!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 31 Май 2013, 10:15

Наруших принципите си за пореден път, да се...........

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 31 Май 2013, 13:50

Сутринта влизам да се къпя. По едно време бъркам в шкафчето за сапунче и фиксирам някакъв душ гел, ама толкова ми се спи, че не прочитам нито к`во пише, нито нищо. Почвам да се насапунисвам и се чудя "бе т`ва що не се пени нещо, ала бала", позаглеждам се в опаковката да видя срок на годност и какво мислите, че прочитам: интимен гел :conf: :paranoid: :mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 31 Май 2013, 19:36

Flash написа:Сутринта влизам да се къпя. По едно време бъркам в шкафчето за сапунче и фиксирам някакъв душ гел, ама толкова ми се спи, че не прочитам нито к`во пише, нито нищо. Почвам да се насапунисвам и се чудя "бе т`ва що не се пени нещо, ала бала", позаглеждам се в опаковката да видя срок на годност и какво мислите, че прочитам: интимен гел :conf: :paranoid: :mhihi:

Ахахаха, колега, тва ме разсмя искрено:grin:

За да не съм съвсем оф - вчера се качвам на Тойотата на баща ми (десняк), като не съм я карал поне два месеца. Тръгвам, настройвам си радиото, огледала, а-у и забелязвам ченгета в близкия храсталак :lol: . Инстинктивно посягам за забравения колан, обаче го няма:shock: - напипвам си само лявото рамо. Усетих се, че колана ми е отдясно, ама добре че гледаха на другата страна куките:grin:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Юни 2013, 11:38

Е.Димитров написа:[
Направих си страшен разтвор за чистачките,забърках толкова различни препарати че по едно време се притесних че ...може да гръмне ебаси :dunno:
Обаче малко по късно разбрах че не трябваше да слагам една съставка...препарат за почистване на керамична печка плота...някакво бяло е такова :mhihi: ,е сега трябва да го вадя с изпръскване,обаче си сложих и нови чистачки нали и ...бе бал съм го,ше го изпръсквам ....3 литра да еб... :dummy:

Връщам си думите назад-разтвора чисти като бесен,направо цепи мрака :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата