да се е*а в глупака....
Модератор: Общи модератори
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: да се е*а в глупака....
Да се еба в глупака,отидох до Кауфланд за бирени фъстъци,а се върнах с 4 литра течност за чистачки на прЕМоция
И като се прибрах,видях стопиран в началото филм,с налята бира и празна купичка фъстъци...да се ебааааааа в глупака

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Ха, интересна тема...
Забравих в багажника сот-аджииски акумулатор и той взе, че даде на късо и се запали.
Резултата е изгорял мокет в багажника и лява ръка...
И с парите на заем... никога повече на никой ! Като лихвар звъня по телефоните и всеки се прави на луд
Забравих в багажника сот-аджииски акумулатор и той взе, че даде на късо и се запали.
Резултата е изгорял мокет в багажника и лява ръка...
И с парите на заем... никога повече на никой ! Като лихвар звъня по телефоните и всеки се прави на луд
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
Купих си нови говорители за тонколоните слагам първата, слагам втората и на предпоследното болтче ми се изплъзна ръката и пробих говорителя с винтоверта 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Evgeni написа:Купих си нови говорители за тонколоните слагам първата, слагам втората и на предпоследното болтче ми се изплъзна ръката и пробих говорителя с винтоверта

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Evgeni написа:Купих си нови говорители за тонколоните слагам първата, слагам втората и на предпоследното болтче ми се изплъзна ръката и пробих говорителя с винтоверта
ето докъде довежда мързела, другия път си хвани тресчотката като бял човек и си смени колоните

- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
Не колега не беше от мързел просто голям мерак да ги чуя и бързам, бързам и на ето какво стана.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Да се еб@ в глупака!Излизах с едно момиче 2 месеца,тя си имаше приятел с който уж да скъсат....даде ми празни надежди,хлътнах по нея и накрая ми каза,че е по-добре да спрем с всичко......и са от 5 дни депресия
Вориянта е да сипа 50лв. и да ходя да я "преодолявам" на някое безлюдно място !

Вориянта е да сипа 50лв. и да ходя да я "преодолявам" на някое безлюдно място !

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Cvetun написа:Да се еб@ в глупака!Излизах с едно момиче 2 месеца,тя си имаше приятел с който уж да скъсат....даде ми празни надежди,хлътнах по нея и накрая ми каза,че е по-добре да спрем с всичко......и са от 5 дни депресия![]()
![]()
![]()
![]()
Вориянта е да сипа 50лв. и да ходя да я "преодолявам" на някое безлюдно място !![]()

Поне ако си я минал по реда-давай на пред,останал ти е спомена

Он
Направих си страшен разтвор за чистачките,забърках толкова различни препарати че по едно време се притесних че ...може да гръмне ебаси

Обаче малко по късно разбрах че не трябваше да слагам една съставка...препарат за почистване на керамична печка плота...някакво бяло е такова

мятам се на колата вчера и забелязвам че предното и задното стъкло са малко кални и някой е размазвал (с нещо) калта. решавам че децата са си играли нещо и забравям.
на магистралата започва да вали и в момента в които си пускам чистачките едната хвръква назад. аз нали съм си момче българче набивам спирачки за секунда щото ем се стреснах ем нали може и да отбия и да спра да си я прибера при което тоя зад мене ме удря
спираме - моята задна броня е охлузена а на него му е крив капака и строшена решетката и... строшено предното стъкло от чистачката която го е уцелила разбира се
както и да е, разбираме се и се прибирам и решавам да питам дали някой си е играл с чистачките освен че е мазал по стъклото. намирам виновниците и ги наказвам без айпад привилегии за 7 дни.
и така.
на магистралата започва да вали и в момента в които си пускам чистачките едната хвръква назад. аз нали съм си момче българче набивам спирачки за секунда щото ем се стреснах ем нали може и да отбия и да спра да си я прибера при което тоя зад мене ме удря

спираме - моята задна броня е охлузена а на него му е крив капака и строшена решетката и... строшено предното стъкло от чистачката която го е уцелила разбира се

както и да е, разбираме се и се прибирам и решавам да питам дали някой си е играл с чистачките освен че е мазал по стъклото. намирам виновниците и ги наказвам без айпад привилегии за 7 дни.
и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
По добре запали свещ колега .Можеше да има кал и по джантите....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Цял семестър не пипнах да уча , сега имам 7 ликвидации
Да се е*а в глупака!!!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Наруших принципите си за пореден път, да се...........
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Сутринта влизам да се къпя. По едно време бъркам в шкафчето за сапунче и фиксирам някакъв душ гел, ама толкова ми се спи, че не прочитам нито к`во пише, нито нищо. Почвам да се насапунисвам и се чудя "бе т`ва що не се пени нещо, ала бала", позаглеждам се в опаковката да видя срок на годност и какво мислите, че прочитам: интимен гел

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Flash написа:Сутринта влизам да се къпя. По едно време бъркам в шкафчето за сапунче и фиксирам някакъв душ гел, ама толкова ми се спи, че не прочитам нито к`во пише, нито нищо. Почвам да се насапунисвам и се чудя "бе т`ва що не се пени нещо, ала бала", позаглеждам се в опаковката да видя срок на годност и какво мислите, че прочитам: интимен гел![]()
![]()
Ахахаха, колега, тва ме разсмя искрено:grin:
За да не съм съвсем оф - вчера се качвам на Тойотата на баща ми (десняк), като не съм я карал поне два месеца. Тръгвам, настройвам си радиото, огледала, а-у и забелязвам ченгета в близкия храсталак

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Е.Димитров написа:[
Направих си страшен разтвор за чистачките,забърках толкова различни препарати че по едно време се притесних че ...може да гръмне ебаси![]()
Обаче малко по късно разбрах че не трябваше да слагам една съставка...препарат за почистване на керамична печка плота...някакво бяло е такова,е сега трябва да го вадя с изпръскване,обаче си сложих и нови чистачки нали и ...бе бал съм го,ше го изпръсквам ....3 литра да еб...
Връщам си думите назад-разтвора чисти като бесен,направо цепи мрака