..:ОФИЦИАЛНА СПАМ ТЕМА Събор 2013:..
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: ..:ОФИЦИАЛНА СПАМ ТЕМА Събор 2013:..
отивам да пика кефтета 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Няма да пропусна да попиша в лилаво... Моллов, нали е ок ?

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
kokala написа:Днес, тоест вече вчерае забелязана черна 30-ка кабрио в Княжево при газаджиите.
Веднага да си признава кой е тоя разсипник, каращ горката кола на газ!!! Как може така да съсипвате 30-ките!
повечето кабриота (е30), които знам в България са на газчица. тва е кола да си круйзваш, в този ред на мисли, колкото "по-леко" си круйзваш, толкова по-леко се чувстваш

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Гледам пускате песнички...
https://www.youtube.com/watch?v=AdSuYk2fzBE
https://www.youtube.com/watch?v=sgPv6HFnfSs евала на колегата за колата
https://www.youtube.com/watch?v=B8mmmscWhXQ и любимото ми
https://www.youtube.com/watch?v=AdSuYk2fzBE
https://www.youtube.com/watch?v=sgPv6HFnfSs евала на колегата за колата

https://www.youtube.com/watch?v=B8mmmscWhXQ и любимото ми
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Значи какви капу..и има в тая държава,вчера 10 човека чакаме чинно на опашка за да си измием колите на една автомивка на самообслужване,имаше 3 клетки,по едно време излиза поредният който си е измил колата и някакъв цървул влиза от обратната страна и вика "само за 2 минути"-пуска монетата и почва да мие...
Хората в шок ебаси от наглостта
Почнахме да му викаме,ония си изми колата и си тръгна...е как нямаше някаква кал на близо да му е метна на колата...
Те това българите сме ебаси и изродите,като пътувах ония ден към Италия,е така некакъв уруд с един ситроен пикасо застана от пред,имаше вид на льольо ,ислезна от ситроена и след малко се върна с някакъв митничар (смешното беше че митничаря ходеше с фланелка дето пише от изозадзе че е гранична полиция,а от предната част едни нашивки същите като на ситроена,за мик си помислих и даже споделих на жената че тея от ситруен ,баси,имат и представител на границата че и реклама прави
,ма после видех един само с едно борче и преосмислих позицията си
),на сръбско -харватската граница пак некакви българчета се вреха между колоните да минат по-напред...
Баси цървулите сме...

Хората в шок ебаси от наглостта

Почнахме да му викаме,ония си изми колата и си тръгна...е как нямаше някаква кал на близо да му е метна на колата...
Те това българите сме ебаси и изродите,като пътувах ония ден към Италия,е така некакъв уруд с един ситроен пикасо застана от пред,имаше вид на льольо ,ислезна от ситроена и след малко се върна с някакъв митничар (смешното беше че митничаря ходеше с фланелка дето пише от изозадзе че е гранична полиция,а от предната част едни нашивки същите като на ситроена,за мик си помислих и даже споделих на жената че тея от ситруен ,баси,имат и представител на границата че и реклама прави

Баси цървулите сме...
- Bogat-Beden
-
-
ни са едосфай, бати Емо
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:ни са едосфай, бати Емо
а,бал съм го

Уважавам обаче безметежните копелета дето си признават,карам си колата и гледам един с порш ,свалил гюрука,ама то жега ти казвам-мозъка се разтича и излиза във вид на пот,обаче пича в най-голямата жега джитка без покрив,а слънцето пече ли пече,надупил климатика от вътре да се компенсира,спирам ,свалям джама на моята и подхващам не злоблив разговор:
-абре пич,не ти ли е жега ебаси..
Ония ме погледна и ми вика:
-Брат'чет,к'во да ти кажа,гъзарията почивен ден няма

- Bogat-Beden
-
-
Е.Димитров написа:-абре пич,не ти ли е жега ебаси..
-Брат'чет,к'во да ти кажа,гъзарията почивен ден няма

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Е.Димитров написа:-абре пич,не ти ли е жега ебаси..
-Брат'чет,к'во да ти кажа,гъзарията почивен ден нямааз 'ко имах Пурдше кабрю,щях ако мога и прав да го карам
Аз пък мога да ти кажа че съм карал жигулка (лада 1200S) прав,без да е била кабрио!
Преди години,в зората на "демокрацията",някъде около 1994-5 съм се засилил със жигулатор към пловдив,обаче нещо перката за охлаждане беше някаква изрязана версия и много не охлаждаше при 40 градуса отвън,по едно време почна стрелката която показва температурата за водата да се отклонява плавно и сигурно към секцията,където показва че трябва да продължа пеша...
За да не стане тази работа,набичих прословутото парно на ладичката на макс,като и пуснах вентилатора на същата скорост,но пък настъпиха изменения в климата и се оказаха няколко неща които са несъвместими по същество,но в една и съща географска величина,а именно в купето на ладата,това бе моето нежно тяло и температурата в купето която се настани като мъглива утрин по поречие на река,все пак за да не ходя пеш а да се придвижвам с колата ,но пък едновременно с това не можех да стоя в колата при тая температура,взех решение,показах се половината от прозореца на ладичката,като гледах да имам минимален досег на тялото си с части от колата,с върха на пръстите на крака подавах газ,с други пръсти,но този път на ръката се опитвах да имам възможно най-малка допирна точка с волана,който беше някакъв черен и лъскав ,задника ми категорично отказа едновременно да седне на седалката,която беше черна кожа (а,а,кожени седалки-гъзария) ,но пък от изкуствена кожа и едновременно отказваше да напусне купето...
Та представете си картинката ...ако можете.
В крайната точка където стигнах се почуствах че все едно съм бутал колата до там-целият потен и отслабнал

- Bogat-Beden
-
-

ама и на теб не ти е лесно

малий,снощи до 5 щрака лака,след малко съм на ба4,добре поне че ще съм сам у офиса днес
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
какккк са напекъхх
т'ва слънце всяка година става все по злобно

- Bogat-Beden
-
-
е т'фа не е повод за радост,амигоPaCk0o написа:какккк са напекъххт'ва слънце всяка година става все по злобно

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
PaCk0o написа:какккк са напекъххт'ва слънце всяка година става все по злобно
Слънцето е жестока работа и се отразява на мозъка!
Ето факти ако искате-забравих името на една колежка...а тя девойката има същото име като на жената...

- Bogat-Beden
-
-
следобеден рилакс