ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ЗА / ПРОТИВ НА Е-60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ЗА / ПРОТИВ НА Е-60
че може може
Мотора /м54/ е стар и сравнително лесен за правене.
Аз се спрях на романо, съветвам всички за това ги. За 1700лв с външно зарядно и тип резервна гумна
не знам дали по-добро цена-качество. Бг-тата са по 1400лв. другите надхвърлят 2.
След монтажа ще споделя конкретики при интерес.
Мотора /м54/ е стар и сравнително лесен за правене.
Аз се спрях на романо, съветвам всички за това ги. За 1700лв с външно зарядно и тип резервна гумна
не знам дали по-добро цена-качество. Бг-тата са по 1400лв. другите надхвърлят 2.
След монтажа ще споделя конкретики при интерес.
мисля че двигателя е ( Модел двигател N52B25 ) и е с start/stop система и мн. от майсторите се дърпат.Предлагат ми фобос 1
kroln написа:мисля че двигателя е ( Модел двигател N52B25 ) и е с start/stop система и мн. от майсторите се дърпат.Предлагат ми фобос 1
Приятелю стига майсторите който ти слагат гаста да си разбират от работата не е проблем двигателя на ,който ще я слагаш.Аз лично препоръчвам БРС ,малко по скъпи са но хората са тесни спецялисти и си разбират от работата.
П.С. Миналото лято в Германия видях едно деде с феисова М5 на гас колонката така ,че ...........................
Да не правя реклами на разни марки, но при положение, че за Фобос ще ти кажат 1400лв
сложи си Романо за 1700, в пъти по-добро !
сложи си Романо за 1700, в пъти по-добро !
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Незнам дали някой знае но на ГИ Романо всъщност само изпаритела е техен, а всичко друго е брандирано с тяхното лого.
Ланди Ренцо, БРЦ, Аутогаз Италия, Романо, Ловато и др. са с електроника на А.Е.В. която от скоро е собственост на Ланди.
Ланди Ренцо, БРЦ, Аутогаз Италия, Романо, Ловато и др. са с електроника на А.Е.В. която от скоро е собственост на Ланди.
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
и все пак не разбрах , газов инжекцион пасва ли дадения двигател?
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
kroln написа:и все пак не разбрах , газов инжекцион пасва ли дадения двигател?
Да на този двигател няма никакъв проблем да се монтира газова уредба но е важно софтуера да подържа възможност за работа с двигатели без вакум в смукателния колектор!
Има няколко варианта за твоя двигател които мисля ги обсъдихме по телефона - зависи само от бюджета.
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
На N52 всяко OBD2 би трябвало да се монтира и да заработи без никакви проблеми.
Здравейте
Информирам се за вариантите и сервизите
Е60 525 М серийте е двигателя. За сега съм се спрял или на БРЦ (в официалния им сервиз) или Романо (в Еврогаз)
Някой да препоръча други сервизи където хората са спецове в поставянето?
Информирам се за вариантите и сервизите
Е60 525 М серийте е двигателя. За сега съм се спрял или на БРЦ (в официалния им сервиз) или Романо (в Еврогаз)
Някой да препоръча други сервизи където хората са спецове в поставянето?
- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 е60 530i & '96 e36 328i
- Мечтае да кара: e60 M5
Аз карам N52B30 със BRC.Газовото го е слагано във Пловдив.Колата работи много добре,разхода е добър и засега нямам никакви проблеми.E 36цата е с 2.8 и е с романо като и с нея нямам проблеми.Със новите двигатели е много тънко с валветроника.Много майстори от него се плашат.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Споделете разхода газ-бензин една съпоставка 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

M62B46
Бенз градско - около 20 София 18 Варна Извън 11-13 зависи как караш, до 120-130 и 180-200...
Газ съответно 22 софия 20 варна и 13-15 за извън града при еднакво с гореописаното шофиране...
Бенз градско - около 20 София 18 Варна Извън 11-13 зависи как караш, до 120-130 и 180-200...
Газ съответно 22 софия 20 варна и 13-15 за извън града при еднакво с гореописаното шофиране...
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Здрасти, на някой от вас, не съм любимец, защото наскоро си купих И мерцедес (ЦЛС), но нека да споделя нещот от сравнително новият ми опит с шофирането на газ, колата е поръчана с газова уредба в Италия и всичките настройки са оргинални, газовото с което работят в Мерцедес Италия е на БРЦ, а софтуеара е съвместна разработка с мерцедес, разхода ми на газ градско е около 15/100 извнградско на магистрала с 140-150км/ч 12/100 с 90км/ч 8.5/100 (двигателя е 3.5 В6 272к.с) на бензин разхода ми градско е 14/100 на магистрала 13/100!!! извънградско е еднакъв, не знам на какво се дължи. Пробвал съм да карам колата на бензин и разлика в динамиката не намирам, когато я взех, дори вдигнах 250км/чна газ, според мен за да се търсят динамични отколнения между газта и бензина ако е сериозна газова уредба с добри настроики, трябва да се отиде на дино стенд, защото във всекидневието разлика няма !!! Единствената разлика е когато отидеш на колонката и за Бургас София дадеш 120лв вместо 60лв. Така че аз лично препоръчвам слагането на газова уредба, а за собствениците на по нови модели съм сигурен, че скоро в бедната ни татковина цените на течната фаза ще намалеят и системите ще се подобрят, за да можем да караме и по новите модели на газ. Сега за да не ме мразите, офицялно съобщавам, че следващият ми автомобил отново ще е от любимата марка, най- вероятно Х5 4.8и или друг баварски модел с повечко място и голям осмак, който със сигурност ще карам на газ, не защото побългарявам автомобила, а не обиам да прахосвам пари на вятъра. А може един едн и М5 да подкарам на газ 

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
Течната фаза и сега си е много добра, проблема е в говняната ни газ! При мене с по нискобюджетна уредба, също няма грижи и разлика, както съм казвал нееднократно, майстора е много важен....