Представиха новата S-класа
Модератор: Общи модератори
Re: Представиха новата S-класа
Нали знаете, че ще има АМГ, Карлсън, Лоринзер, Брабус които ще се усещат 

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
latrel написа:Нали знаете, че ще има АМГ, Карлсън, Лоринзер, Брабус които ще се усещат
Абе то все едно всеки тръгна да си купува по една, та........

Сравнена с F01, новата "есовица" доста ми грознее и попринцип на Бенц всички модели (без АМГ) не ми харесват, но "По вкус и по цвет, тавариши нет" нали така беше.....

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
gotti88 написа: "По вкус и по цвет, тавариши нет" нали така беше.....
Не е точната поговорка,точната поговорка е понеже гроздето е високо-та за това било кисело или онова,дето някоя страхотна мадама не пуснала на някой ...да кажем със по-скромни възможности и ония обявил в края на краищата че добре че тази не му дала,че чул че била голяма ку..а

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Да не говорим пък колко модели на БМВ меко казано останаха неразбрани от почитателите на марката,а фейслифтовите им версии бяха натоварени със задачата не само технически но и визуално да подобрят впечатленията от тях.Т'ва новата единичка,старата седмица преди фейса,Е90 преди фейса............Както и добре че са М-пакет вариантите за да станат едни наистина хубави за парите си автомобили,няма какво да си кривим душата сега.
S класата е чудесна,особено че се ползва в белите страни за да те возят в нея,а не да компенсираш малката чурка,както е масово у нас.Тва е подвижен спа център ,супер мултимедийни и интернет възможности за возещия се бизнесмен отзад,уникална по рода си система от набор от камери следящи релефа на пътя и обстановката и автоматично нагласяща поведението и окачването по зададени критерии,и не на последно място--пълната автономност на настройките на климата вътре в колата--пълна защита от УВ лъчите,директното слънценапичане и филтрираща въздуха система за всеки един индивидуално от намиращите се в купето на мерцедеса.Пионери са и винаги са били в ниво коли-лимузини и грижа за пътуващия,а не шофиращия!!!!!!Функцията за която са създадени този тип коли.
Аз лично очаквам с нетърпение купето и кабриолета на S класата и се надявам да са максимално близко до концепциите които съм виждал ,тогава нека пак да си говорим за мерцедес
S класата е чудесна,особено че се ползва в белите страни за да те возят в нея,а не да компенсираш малката чурка,както е масово у нас.Тва е подвижен спа център ,супер мултимедийни и интернет възможности за возещия се бизнесмен отзад,уникална по рода си система от набор от камери следящи релефа на пътя и обстановката и автоматично нагласяща поведението и окачването по зададени критерии,и не на последно място--пълната автономност на настройките на климата вътре в колата--пълна защита от УВ лъчите,директното слънценапичане и филтрираща въздуха система за всеки един индивидуално от намиращите се в купето на мерцедеса.Пионери са и винаги са били в ниво коли-лимузини и грижа за пътуващия,а не шофиращия!!!!!!Функцията за която са създадени този тип коли.
Аз лично очаквам с нетърпение купето и кабриолета на S класата и се надявам да са максимално близко до концепциите които съм виждал ,тогава нека пак да си говорим за мерцедес

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
vld написа:@2bar написа:Повечето от нещата са въпрос на вкус - линия, волан и т.н. От друга страна нещата са направени така, че да се харесат на потенциалните купувачи, а не на всички. Затова е ясно, че винаги ще има такива на които им харесва и такива, на които не им харесва. Но на живо колата въздейства по съвсем друг начин а за удоволствието от каране....няма смисъл да говорим.
Едно е сигурно - колата си е замислена като лимузина от най - горният клас и като такава бих казал, че може би в момента е най - доброто, което може да се купи (ако оставим настрана емоциите). На този етап нито Audi нито BMW може да излезне с нещо, което е конкурентноспособно на 222. Просто си е факт, който и те го знаят.
Колега не съм съгласен с това "а за удоволствието от каране....няма смисъл да говорим...."
В тази кола е удоволствие да се возиш, не да я караш, какво удоволствие можеш да изпиташ обезсшумена мекица която все едно се движи по вода?
Друго си е да караш 20 годишен изгнил кошер , който в белите страни и за скрап не го взимат нали ....
Подобни изказвания показват само , че въпросният човек никога не се е качвал дори , камоли карал еС класа ....
jordanpar написа:......Пионери са и винаги са били в ниво коли-лимузини и грижа за пътуващия,а не шофиращия!!!!!!Функцията за която са създадени този тип коли......
Според мен времената се менят, менят се и много от клишетата - шофьор и т.н. Поне късата версия на S по - скоро е замислена като семеен автомобил (отзад не е кой знае колко широко за такъв клас кола, за деца става ама не бих казал, че един бизнесмес ще се чувства кой знае колко удобно). Та в тоя ред на мисли бих казал, че се обръща и доста голямо внимание на шофьора.
@2bar написа:отзад не е кой знае колко широко за такъв клас кола, за деца става ама не бих казал, че един бизнесмес ще се чувства кой знае колко удобно
Ти нищо не каза... С класата отзад била за деца

ми ако ти се отдаде възможност, седни отзад, сложи си лаптопа върху краката и ще видиш, че не е кой знае колко широко. Ама преди това седни отпред и си нагласи предната седалката като за теб.
с-класата не е за деца само по една причина - задните седалки са вентилирани и като такива имат дупки в кожената тапицерия...
който знае- знае
който знае- знае

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Аз много добре знам колко е пространството отзад и когато съм се возил си ми е било супер широко/удобно/комфортно и това го твърдя за всеки един модел С след 90-та година!!! Шоферчето не е бил 130 кг дебелак, който да кара със седалка мах назад 
На българските бизнесмени не им трябват лаптопи. Те работят с манИкенки до 48кг и не се оплакват от пространството

На българските бизнесмени не им трябват лаптопи. Те работят с манИкенки до 48кг и не се оплакват от пространството

....то че напълнях последните години...така си е...ама някакси доста по - удобно се чувствам в удължената версия (V). W ми идва някакси тясно отзад. Като отворя лаптопа и вече трябва да си ззвъртам краката.
@alx,
т'ва някакъв майтап ли, който не схващам или наистина някаква "дивотия" за американският пазар? За предишната не съм много сигурен (не съм я карал кой знае колко) но сегашната ес класа определено има копче за включване и изключване на обдухването на седалките. Говорим за версии за европейският пазар, какво се продава в Америка - нямам си на идея.
@alx,
т'ва някакъв майтап ли, който не схващам или наистина някаква "дивотия" за американският пазар? За предишната не съм много сигурен (не съм я карал кой знае колко) но сегашната ес класа определено има копче за включване и изключване на обдухването на седалките. Говорим за версии за европейският пазар, какво се продава в Америка - нямам си на идея.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
По-скоро, че малките деца може да разливат нещо (или да пропускат отделителни течности
)

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е аз какво казвам де, удоволствие е да се возиш в такъв ватомобил, мислен е за лукс и удобство на пътниците.
Мнението ми, че една Е класа или 5 серия на БМВ е значително по приятна за каране е на базата на прочетено в нета и разговори с комшшии чиити приятели са виждали хора да карат С класи и те са им казали така.....

Мнението ми, че една Е класа или 5 серия на БМВ е значително по приятна за каране е на базата на прочетено в нета и разговори с комшшии чиити приятели са виждали хора да карат С класи и те са им казали така.....

говорете си..
не съм я виждал още, но новата линия на бенцовете много ме кефи и предполагам и тази с-класа няма да е изключение
пък и като изскочат АМГ-версиите.. не знам, говорете си
не съм я виждал още, но новата линия на бенцовете много ме кефи и предполагам и тази с-класа няма да е изключение
пък и като изскочат АМГ-версиите.. не знам, говорете си

No bling at the Ring