Една легенда си отива ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Една легенда си отива ...

Мнение от BMW lover » 10 Сеп 2006, 20:52

Колкото и да ми беше станал антипатичен по едно време със всичките тези победи и колкото и да не го подкрепях :uups: - Днес като го гледах по телевизията на прескоконференцията как обеснява че това е едно от последните му състезания и как благодареше на всички - Отбор,Семейство,Родители и други, и как ще се оттегли от Formula 1 (обесняваше го с невероятни думи) - чак се просълзих :roll:

Да - познахте , става дума за Легендата,Абсолютния рекордьор с 7 световни титли, 70 подиума на които е бил на 1 място и близо половин милиярд фенове по цял свят

- Michael Shumacher :!:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 10 Сеп 2006, 20:58

За мен този човек наистина ще остане легенда, подобно на покойния Аертон Сена, когото много харесвах и на когото самият Михаел се възхищаваше. Една последна 8-ма титла ще бъде най-добрият начин за него да се сбогува с F1. Стискам му палци! После ще видиме за кого ще викам (образно казано). Може би за Кубица, че е от наще...
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 10 Сеп 2006, 21:20

Няма по-велик! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
We love you Ronnie!

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 10 Сеп 2006, 21:28

На мен също ми беше станало малко скучно да фледам F1. Всяко едно състезание с Шумахер си беше предначертано. Знаеше се как ще свърши. Той настина се доказа като най-добрия пилот след Сена и едва ли е необходимо от повече доказателства затова. Всяко нещо си има край и той явно разбра, че и неговият настъпи, но оставя след себе си една невероятна кариера и милиони почитатели от цял свят.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 10 Сеп 2006, 21:31

Пилето си отиде!
Геле каза че ще прави извънреден събор... ама нещо се покрива да го ... :)
Иначе сигурно кара добре, не сме се засичали по софията ... :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нахилен
Мечтае да кара: Е30 кабрио

Мнение от Maverik » 10 Сеп 2006, 21:39

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 10 Сеп 2006, 22:05

Сега се прибрах и седнах веднага за да напиша такава тема...За някои може би да беше антипатичен,но за мене той е легенда на която се възхищавам и почитам безкрайно.Човек с когото свързвам всичко с формула едно и въобще детството ми като цяло.Дълбок поклон с най-голямото уважение на света!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Michael Schumacher

Мнение от pepibmwe30 » 10 Сеп 2006, 22:48

Това е любимият ми пилот от много отдавна и винаги ще го запомня с майсторското си шофиране , това че истински пилот а бе просто си е майстор на колата, голям веселяк е и изобщо всичко , което се сетите добро за него ! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Много ще ми липсва Шуми с неговите бесни скорости (с вратите напред в завоя). ЕДНО ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ КЪМ ТОЗО ЧОВЕК И ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Сеп 2006, 11:50

Той е най-великия, задмина Хуан-Мануел Фанджо по брой на титли, задмина Аертон Сена по поппулярност, агресивност, успехи. Задмина всички светила във Формула1. И ще седи много дълги години на първо място във всички класации на кервана. :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 12 Сеп 2006, 0:00

В Детските си години(още съм си дете) няма да забравя как седях и тръпнех пред тв-то и чаках Шуми да пресече финала първи отново и отново.Отива си легендата,с който 99% от хората в днешно време свързват автомобилните спортове.Отива си най-щурата и агресивна глава в Ф1.
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 12 Сеп 2006, 18:58

просто никога няма да забравя този човек който е моя идол за пилот,как просто им показва как се кара на мокро просто велик ,няма равен . Жалко че си тръгва но рано или късно това щеше да стане :D
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Сеп 2006, 19:41

Набора най-после се пенсионира!!! Никога не ми е бил любимец,но признавам,че като пилот е адски добър-като човек - не става!
Както и да е ,за да направи тия рекорди явно е гений!
Сега може на спокойствие да отиде да си почине на езерото Комо-заслужил си го е!!!

Назад към Извън Темата