Кak се пражят кожени палта.........

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 14 Авг 2006, 18:33

kiko написа:само ми е интерестно после как спят как галят децата си тези хора нямам думи просто

Т'ва нема деца 100 % нито пък жена и съм сигурен че съня им е изпълнен с кошмари а дано да е така :!:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Авг 2006, 20:33

аз не издържах и се :bcry: .....в момента не се сещам за нещо по ужасяващо от това.......
Как е възможно да има такива...... (незнам толкова отвратителна дума)хора!?......мечтата ми е да видя как тези същите КАСАПИ се мъчат в нечовешка агония...дано да гният в АДА :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 14 Авг 2006, 21:47

kiko написа:
vld написа:
Lila_Angel написа:Аз също съм го гледала..или поне предполагам, че е същото - не мога да го гледам отново... няма думи които да описват тая варварщина...и поне да ги убиват, или да ги убиват за да ги ядат...а то за да може някоя фръцла да се облича с тях...ужас....не знам как може някои жени после да си сложат тези кожи върху себе си....
:shock: :shock: :shock:

Аз до колкото разбрах за да ги дерат така живи и да ги измъчват ,целта е зрелище за което някои хора плащат.
Което е още по трагично :!:

не е за зрелище за съжаление съм чувал че така умишлено живи ги дерат е че се отделя някъв ензим или протеин или нешо подобно което прави кожата по еластична или качествена :evil: но това в никакъв случаи не ги оправдава тези изруди само ми е интерестно после как спят как галят децата си тези хора нямам думи просто
Преди врме си говорих с една йога и стана въпрос за месото което го ядеме.Значи когато колиш животно,то отделя някакъв ензим и фактически това месо което го ядем е доста вредно и всички болести идват точно заради консумацията на месо.Затова йогите ядат само плодове и зеленчуци,но това вече е друга тема

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 14 Авг 2006, 21:49

Голями природозащитници се навъдиха във форума. Те обаче на са виждали как "Молотовка - ГАЗ 63" се обръща и в нея изгарят 4 изключително възпитани и почтени момчета в далечната 1983 г. (мои и на TheBoss) набори, които си отидоха в разцвета на силите си. Вечна им памет :twisted: :idea:
Това ли е да обсъждаме във форума някакви зверчета и откровени диваци пред човешкото нещастие. Амин. Дано съм прав. :help: :help: :help:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 14 Авг 2006, 22:28

Кой какво е виждал е друга тема. Колегите изказват отвращение от ненужна жестокост.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 15 Авг 2006, 0:20

Божичко... :twisted:

Фидел Кастро така, както се отнасяме с животните, така се отнасяме и с хората... :uups:

Извинявай за коментарът, но имам двама братя, минали през казармата преди 2000 г. и не искам да преживявам наново кошмарите им, особено на по-малкия ми брат, служил в Елхово. Хора сме, но и не съвсем, превърнали сме се в зверове към себеподобните си и към беззажитните от нас животни.

Дори Лъва ловува, Само за да се изхрани. Не за да сее смърт, за идеята. :roll:

Бях чувала, че като пребият животните и ги одерат живи, кожите им се запазвали за 20 години. Този клип трябва да се види от всякакви кокони, мерклийки за "визонови" палта.

Не съм носила или купувала кожено палто от дивеч никога, обичам животните, затова, но това, което видях ме отказа завинаги да го помислям, че е възможно да се продават и не трябва да се допуска. Убиваме животните, над които сме господари, защото сме по-силни. :evil:

Жестоко е... а каквито са хората, такъв и навика им към целия свят. Въпрос на мироглед. :(
Да караш Peugeot е страст!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Авг 2006, 14:17

Междо другото да ви свтна как стоят нещата понеже имам приятелче което е ветеринарен лекър ,вчера го разпитах и му споделих на какво съм попаднал.Та той ми обясни ,че ги дерат живи без да ги убиват,защото когато го убият се отделя хормон който предизвиква по бързо разграждане на тъканите ,а обратно на това докато ги изтезават живи се отделя друг хормон който пък ги заздравявал и така.
Това естествено не оправдава мъчителите.
И друго ме светна,че котките имат най здравата кожа измежду животинките.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 10 Сеп 2006, 2:21

темата вече се позабрави, но аз преди секунди попаднах на следния линк http://tuleni.hit.bg/indexbg.html и се ужасих отново :shock: :evil: :(
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 10 Сеп 2006, 2:32

M2PR написа:темата вече се позабрави, но аз преди секунди попаднах на следния линк http://tuleni.hit.bg/indexbg.html и се ужасих отново :shock: :evil: :(

и аз щях да постна същия линк..........Леле това е отвратителнО!!! вече не знам в какъв свят живеем :dunno: какви са тия безсърдечни хора :( засужават да бъдат измъчвани цял живот......и то по най-гадния начин :( :evil:
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 10 Сеп 2006, 3:42

Ааа това вече няма да се излъжа да го гледам, стига ми първото...на който му се гледат гадории в нета има достатъчно, та даже и с хора...аре мерси :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 10 Сеп 2006, 15:14

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 10 Сеп 2006, 22:39

road666 написа::arrow: http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

принципно дадох същия линк
АПНИ, БАБА, 'АПНИ