..:ОФИЦИАЛНА СПАМ ТЕМА Събор 2013:..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: ..:ОФИЦИАЛНА СПАМ ТЕМА Събор 2013:..

Мнение от deyan-enchev » 22 Май 2013, 23:10

ти добре ли си след тия 4 катастрофи
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 22 Май 2013, 23:11

На мене и колата ни нема нищо, ма идиоти колко искаш
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 22 Май 2013, 23:13

Е поне това е добре, пазете се
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 22 Май 2013, 23:20

Първата беше, някакъв пич с Фиат Брава ни засече, движеше се прекалено бързо за толкова мокър път, червен светофар, на спирачките ама не ги пуска, заби се в един Пасат комби, той се заби в някакъв ван, а той в една Фиеста ... Всички леш ...

Втората на Тодор Александров един лачен Голф 3 беше влезнал под един камион, пак не успял да спре ...

Третата някакъв Фиат Кабрио беше влезнал в багажника на една Примера

И четвъртата, заставаме първа кола преди тунела и един пич със скутер, прави обратен, опит за дрифт, овладява го /беше аха да падне/ и от простотия му наби газта, завъртя се и директно на земята, но най-голямата простотия беше, че всички почнаха да го заобикалят, само ния спряхме да го питаме добре ли е, има ли нужда от помощ ... България :censored:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 22 Май 2013, 23:25

Важното е, че няма пострадали и някакви сериозни инциденти. Поочуканите коли се преживяват...
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 22 Май 2013, 23:27

sedd написа:Знам,че тука не се броят :D кажете къде мога да напиша малко "спам" и да се зачита за мнение :help:

Без повече такива приказки, да не отнесеш наказание!

///Maximalniq написа:Днес цял ден съм по пътищата, 8 часа сутринта излязох от нас, преди час се прибрах,800км изминах. Ходих на оглед за тази http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=338584 , има забележки, спукан картер, пуши, нескопосано пребоядисана, виещ диференциал, забележки по интериора (леки) и огъната предна греда в левия ъгъл. От година си търся читаво Е30 и това, въпреки забележките, бях склонен да го взема. Разбрахме се за цената и пича ни вика... Ем да ама собственика е в София, не е на мое име колата, опита се да ми намекне да му дам парите и да я взимам без прехвърляне, после ми вика изчакайте 2-3 дена, а пък аз утре имам матура нали... :mhihi: Както и да е, жив и здрав да е пича, благодаря му за подаръчето :yes:

BTW Продължавам с търсенето на Е30-ка, ако ли не, взимам една за 1500, в гаража и бой.

Има една хубава за 3500. Принципно маалко свестни има вече
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Май 2013, 23:27

на чужда чукната кола и жена не трябва да се смееш,че на всеки се случва :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 22 Май 2013, 23:29

Аз не съм се смял, даже ми стана кофти, щото Голфа така се беше врязал в камиона, че беше влезнал до предните седалки ... Дано всичко е наред с всички

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Май 2013, 23:32

просто лаф да фкарам,не беше ти адресата :bchug:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 22 Май 2013, 23:33

Кофти работа, днес видях от балкона как една линейка при навлизане в кръстовище на ляв завой сече пътя на спряла (или спираща) зафира и и смъкна бронята, май и фара с решетката закачи. Линейката беше на сирени и буркани, въобще не спря, оня само слезе, дигна ръце, огледа колата и тръгна след 2 минути..баси шанса
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 22 Май 2013, 23:35

Те и мен така ме засекоха :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 22 Май 2013, 23:44

Kroki написа:
sedd написа:Знам,че тука не се броят :D кажете къде мога да напиша малко "спам" и да се зачита за мнение :help:

Без повече такива приказки, да не отнесеш наказание!

///Maximalniq написа:Днес цял ден съм по пътищата, 8 часа сутринта излязох от нас, преди час се прибрах,800км изминах. Ходих на оглед за тази http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=338584 , има забележки, спукан картер, пуши, нескопосано пребоядисана, виещ диференциал, забележки по интериора (леки) и огъната предна греда в левия ъгъл. От година си търся читаво Е30 и това, въпреки забележките, бях склонен да го взема. Разбрахме се за цената и пича ни вика... Ем да ама собственика е в София, не е на мое име колата, опита се да ми намекне да му дам парите и да я взимам без прехвърляне, после ми вика изчакайте 2-3 дена, а пък аз утре имам матура нали... :mhihi: Както и да е, жив и здрав да е пича, благодаря му за подаръчето :yes:

BTW Продължавам с търсенето на Е30-ка, ако ли не, взимам една за 1500, в гаража и бой.

Има една хубава за 3500. Принципно маалко свестни има вече

Надявам се да изникне нещо :confused:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Май 2013, 23:49

Бхаха то читави Е36ци не останаха вие за Е30ки се надявате :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 22 Май 2013, 23:50

Kroki написа:Те и мен така ме засекоха :mhihi:

Я се похвали официално кво точно е станало с горката палатка...ако ти се пише де.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 22 Май 2013, 23:52

Ще изникне,ама като си я направиш сам инак не никнат :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата