Представиха новата S-класа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Представиха новата S-класа

Мнение от alx » 28 Май 2013, 13:14

Leon написа:Вие докато се джафкате, хората карат...

То едното не пречи на другото да ти кажа... Или поне не съм забелязал :lol:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Май 2013, 17:23

А, не пречи, аз само си започвам поетично изречението ;)
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Май 2013, 18:44

Leon написа:Не съм впечатлен от силуета и излъчването. Личи си, че е високотехнологична, но само това, няма излъчването на предишния модел.

Еми то тва е :yes: Просто тази кола трябва да има от всичко, включително и излъчването. С технологии "С класа" и излъчване "Хюндай" някак си не се връзва...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от azotos » 28 Май 2013, 19:06

acho.rs написа:... а къде е първия КСЕНОН, първата НАВИГАЦИЯ , първото АКТИВНО нощно виждане , първия самостоятелен ИНТЕРНЕТ в кола ... мога още доста да ти говоря по темата :winky:

Другите неща ги коментирахме ,но сега видях и това за нощното виждане ...

Първата система е монтирана 2000г. като опция в Cadillac Deville . Системата е пасивна ,а изображението от инфраред-камерата се прожектира на предното стъкло с хед-ъп дисплей :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=MiyFx8z3Ht4 -сега изглежда нелепо :lol: , но тогава си е технологичен връх .

По отношение на N.V. системите в Мерцедес и БМВ: И двете фирми предлагат night vision системи мисля от 2005г ,но на БМВ системата винаги е била ПАСИВНА -разчита се само на и.р. камера , докато на Мерцедес системата от самото начало е АКТИВНА-освен ир камера , във фаровете на колите с тази с-ма има и прожектори ,които чрез филтри пропускат светлина само в инфрачервения спектър.
И двата подхода ,от това което съм чел си имат плюсове и минуси : Активната дава по-контрастен образ и може да се разпознават и обекти които не са източник на топлина ...Недостатък е че работната зона зависи от "ир прожекторите" (-150м) ,както и възможността два автомобила с активни системи при разминаване взаимно да се "заслепят " и на екрана да има само бяло изображение.

Сори че се отклоних толкова от темата ,но може на някой да му е било интересно .
...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 28 Май 2013, 19:22

Абе не знам, но такова нещо като това отдолу не съм чел за 7-ма серия та дори и във времето, в което се чака вече новият модел -
http://fakti.bg/avto/50820-slabo-tarsen ... a-s-klasse
Особено пък новата 7-ма серия се приема великолепно от клиентите и продажби и както беше описано в една статия надхвърлят с 28% очакванията! S-класата БЕШЕ еталон, сега седи в доста гъста сянка заради А8 и 7-цата. Прочетете малко мненията по чуждите форуми на хората които КАРАТ тези коли и ще останете доста учудени. Те щОтО са много добри в луксозните коли за това допуснаха да фалират Майбах. Спора е излишен. Мерцедес бавно, но сигурно си губи онази слава от миналото. Добре, че поне уцелиха дизайна с новият CLS.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Май 2013, 22:46

Аз пък новият CLS не мога да го харесам...
Умирам за стария, но новият...
Старият SL също ми харесва повече от най-последния.
Има един фейслифт на R230 (вторият) след 2008ма, който направо ме разбива като го видя.
На 204ката фейслифта и купето са много красиви.

Така че въпрос на вкус...
Днес бях в Камор и се втрещих. Загледах се по една много интересна 5ица... и тя се оказа 6ица с 4 врати.
I'm sorry, но имам известен интерес към БМВ като марка и моделите им, поназнайвам и от коли... ама така като гледам, силно се върви по стъпките на Ауди (всичките модели еднакви, купете си това, което може да си позволите, да не се чувствате прецакан).

Изображение
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 28 Май 2013, 22:56

Е,дано това ти промени мнението наново в полза на БМВ:
http://jalopnik.com/the-best-thing-about-bmws-pininfarina-gran-lusso-coupe-509869304

Колата от подписа ми.
Говори се че новата седмица ще се доближава много до този вид.Е,дано.Пининфарина рядко правят нещо лошо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 29 Май 2013, 7:03

liloff написа:Аз пък новият CLS не мога да го харесам...
Умирам за стария, но новият...
Старият SL също ми харесва повече от най-последния.
Има един фейслифт на R230 (вторият) след 2008ма, който направо ме разбива като го видя.
На 204ката фейслифта и купето са много красиви.

Така че въпрос на вкус...
Днес бях в Камор и се втрещих. Загледах се по една много интересна 5ица... и тя се оказа 6ица с 4 врати.
I'm sorry, но имам известен интерес към БМВ като марка и моделите им, поназнайвам и от коли... ама така като гледам, силно се върви по стъпките на Ауди (всичките модели еднакви, купете си това, което може да си позволите, да не се чувствате прецакан).

Изображение
Изображение

Разликата между гран купето и петицата точно, е огромна, не мога да си представя, че си се объркал - предница, странична линия, задница, стопове, КУПЕ стайл... Въобще нищо общо.
Винаги серийте са си приличали през поколенията малко или много. Напоследък повече, но нищо фрапиращо. Мнооого далече са БМВ от Ауди още.
Аз например често бъркам, като към мен се задава Е32-ка. Мисля си, че е Е34... А не е като да е от последните...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Май 2013, 17:27

Загледах се по една много интересна 5ица... и тя се оказа 6ица с 4 врати.

Пак хубаво, щом не си я помислил за 1чка :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Май 2013, 17:37

аз ще си призная съвсем честно че от пръв поглед като ги видя на улицата не мога да различа новата трета серия от пета серия и пета серия от 7ма серия. същото с аудитата- а4 и а6 са ми еднакви и а6 и а8 също не ги познавам от пръв поглед.

мерцедесите все още си личат кой кой е отдалече.

на мене лично не ми харесва тая посока при бмв и ауди защото обезличава колите, но ...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 29 Май 2013, 17:39

Що? Ти с 1чка ли я обърка? :)
Майтапът настрана, Новата 1ца може да е грозновата с тези фарчета, но е разпознаваема все още.
За жалост мисля, че ще й убият индивидуализма с новата 2ка и ще умалено копие на всяко друго БМВ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Май 2013, 18:14

На първо време , унифицирането на дизайна е ТРАДИЦИЯ :idea:
След това - да объркаш 6та серия Гран Купе и 5ца .... извинявай ама трябва да си зле с очите . Новите купета на 3та серия и 1ва серия , ще са много различни спрямо седаните и отчасти и заради това ще се наричат 2ра и 4та серия . Аз единствено прилика виждам в задницата на Ф10 и Ф30 за което се радвам, защото смело твърдя, че в момента дизайна на задниците (как звучи само) на БМВ е ненадминат . Няма нито едно Ауди (без Р8) или мерц , който да се мери по пропорции .
Това че някой не може да различи 3ка от 7ца , си е негов проблем . Мерц отидоха на майната си с дизайна и не случайно паднаха зад Ауди по продажби .

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 29 Май 2013, 18:37

Докато сме в ерата на покитайчването на автомобилите ще е така.Всички си изгъзиха дизайна ,но според нашите европейски разбирания за хубаво и грозно.Но на Европа никой не разчита а и идните години ще е така.Така че докато Китай продължава да е толкова експанзивно развиващ се потребител и пазар на всичко,включая автомобили ще е така.Поне да бяха направили една азиатска линия на дизайна и една стандартна,но къде ще им излезе сметката тогава.
Всички топ марки има за какво да търпят критики,но пък искам да видя и прочета как китайските им клиенти приемат новия им дизайн.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 29 Май 2013, 23:22

Само, че точно в този сегмент БМВ представиха един дизайн, който е всичко друго, но не и китайски. Ф01 е изключително изчистен автомобил и няма нищо общо с кича при тази S-класа, за която е темата и при А8. Казано с други думи - така трябва да изглежда една 7-ма серия - точно както е настоящата!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Май 2013, 2:34

Явно е въпрос на гледна точка, защото не мисля, че има нещо китайско или циганско в Ауди А8. За мен е с най-минималистичния дизайн от 3те. Ако мога да ги опиша с една дума, Ауди е елегантно, БМВ е удобно, а Мерцедес... хайде няма да ги коментирам тях :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата