За насилието по пътищата
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За насилието по пътищата
Днес имах случка. Някакъв ме засече брутално, на косъм се размина да се удариме зверски. След като го усвирках, този излезе от колата и взе да псува нещо и да ми тропа по стъклото. Чичкото беше 50 кила с напикани гащи, но въпреки това доста кисел. Имам навика да заключвам вратите и си седях в колата и не излезнах, теглих му една майна и това беше.
Зачудих се дали съм постъпил правилно или трябваше да излезна да му плесна един шамар. Следващия път киселия чичко може така да налита на някое момиче и да я стресира доста.
Зачудих се дали съм постъпил правилно или трябваше да излезна да му плесна един шамар. Следващия път киселия чичко може така да налита на някое момиче и да я стресира доста.
- astrix80
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
- Мечтае да кара: за каквото е мечтал си го кара
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: За насилието по пътищата
за шамари е бил при така описаната ситуация, ама той тоя живота вече го е шамарил и твоите няма да ги разбере
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Излишно е цялото това напрежение, немога да си го обесня. Вчера по нещастно стечение на обстоятелствата, се нанизахме 3 коли една след друга...нищо сериозно, само счупени пластмаси и огъната ламарина. Слезнахме поговорихме, пихме по едно кафе докато дойде КАТ, и по живо по здраво...даже не се и ядосах 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Наскоро излизаме на сестра ми с колата от улица. Тя шофираше, излезе си спокойно. По улицата на повече от 60-70 метра идваше такси, но по никакъв начин не сме го засекли, нито сме му попречили по някакъв начин, защото 30 метра след това имаше светофар, който светеше червено. Нужно ли е да обяснявам какво направи шофьора на таксито след това? Свиркане, викане,селяни (тук трябва да спомена, че регистрационния номер не пише нито С, нито СА, което допълнително мотивира "гражданина"), майката!... Нещото което най-много ненавиждам-да ме псуват. Приятеля на сестра ми му се върза, започна да го пита какво иска, оня взе да върти телефони... Просто казах на сестра ми на първото възможно място да завие в противоположна на него посока и това е. Бая усилия ми коства, но като се замисля определено си заслужава да подминеш.
Та и аз онзи ден се бях замислил... Оправия няма. Та извода-седиш, търпиш, мачкат те, служиш за душевна изтривалка на тоя и оня, избиват си комплексите върху тебе и тва е. Иначе си лош, и какъв ли не. И най-важното-не си заслужава да си съсипеш живота заради някой комплексиран идиот, който е решил, че му е много голяма оная работа. Рано или късно всеки си намира майстора.
Та и аз онзи ден се бях замислил... Оправия няма. Та извода-седиш, търпиш, мачкат те, служиш за душевна изтривалка на тоя и оня, избиват си комплексите върху тебе и тва е. Иначе си лош, и какъв ли не. И най-важното-не си заслужава да си съсипеш живота заради някой комплексиран идиот, който е решил, че му е много голяма оная работа. Рано или късно всеки си намира майстора.
Бях се нервирал че го оставих да се мисли за недосегаем и не излезнах. Но сега си мисля че по-добре да не се занимавам с такива. Ще вземе после да ми запише номера да ме викат по полицията че съм го бил. И в крайна сметка така нито е да го оставиш да дивее нито е да го биеш за да не си навлечеш разправии.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Излиза ли някой, че и той да е виновен веднага излизаш и ти. Знаеш ли го може да иска нещо да чупи по колата. Аз се дразня само като някой хем неможе да кара хем псува камоли да ми излиза да се разправяме.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Aз бих един боклук с голф защото по същия начин излезе и почна да ми удря по колата ,нито го бях засякъл нито нищо казах му да се успокои,започна да ме псува на майка,и викам е тва е сега щи кажа ,помня че не остана доволен и така.
Последна промяна Beamerdriver на 30 Май 2013, 20:50, променена общо 2 пъти
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Никога не си струва да ''раздадеш правосъдие'' най-вече пък при такива обстоятелства.
Запомни случката и се постарай на неговите години да не изглеждаш и постъпваш и ти така.Много жалки изглеждат отстрани такива хора.Аз обикновено нямам и желанието да ги погледна снизходително,презрението е по-голямо в такива моменти.
И помни ,че той на твоите години няма да се върне /гледам си на 27/ и си го е за яд това,но ти на неговите ще дойдеш само че ще имаш предимството да не се превърнеш в 45-50 годишен киселяк.
Най-вероятно простатата го е зовяла за пореден път,не се коси

Запомни случката и се постарай на неговите години да не изглеждаш и постъпваш и ти така.Много жалки изглеждат отстрани такива хора.Аз обикновено нямам и желанието да ги погледна снизходително,презрението е по-голямо в такива моменти.
И помни ,че той на твоите години няма да се върне /гледам си на 27/ и си го е за яд това,но ти на неговите ще дойдеш само че ще имаш предимството да не се превърнеш в 45-50 годишен киселяк.
Най-вероятно простатата го е зовяла за пореден път,не се коси

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Бе не знам за вас, ама ако некой ми пипне Е30-ката, дори и да почука на стъклото, после ще има мозъчни увреждания.
Иначе кат съм с японската чекия, хич даже и не ми пука, че ме засичат, като ме засекат, аз си давам газ и ако му мине номера - мине (щото японската чекия е мъртвец и не мое се дръпне кат ората). Наскоро едно Авди с некви червени надписи отазад, се опита да се "вреди" пред Витарката, ама завърши с неуспешен опит да се вреже под тира пред него...
После отвътре некъв киселяк ме гледаше лошо, ама нищо не смея да направи, щото Любето беше с мен, а аз колкото и да му се усмихвах доволно, оня си затрая...
Вече се улавям, че в Е30-ката ме е по-страх, отколкото на мотора... а това не е нормално.
Иначе кат съм с японската чекия, хич даже и не ми пука, че ме засичат, като ме засекат, аз си давам газ и ако му мине номера - мине (щото японската чекия е мъртвец и не мое се дръпне кат ората). Наскоро едно Авди с некви червени надписи отазад, се опита да се "вреди" пред Витарката, ама завърши с неуспешен опит да се вреже под тира пред него...

Вече се улавям, че в Е30-ката ме е по-страх, отколкото на мотора... а това не е нормално.

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Затова напоследък карам Корсата на жена ми-за да си лекувам нервите! 

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Сега се сетих ,веднъж бях до една поликлиника в дружба ,бях закарал майка ми да се види с нейна приятелка и станах свидетел на следната случка:
-Eдин таксиджия спрял неправилно и едно момче с някакво сиво Audi комби,му се развали колата и не може да излезе и таксиджията се разбесне и започна да го псува даже тръгна да го бие с някакво дърво... обаче последва изненада, от комбито излезе един пич точно копие на скалата (
горе-долу ) и като го започна с тупаници в главата ....реки от кръв се ляха и излезе една леля от таксито и почна разтървава момчето и то си се качи в аудито и си тръгна
(колата се оправи по чудо) 
-Eдин таксиджия спрял неправилно и едно момче с някакво сиво Audi комби,му се развали колата и не може да излезе и таксиджията се разбесне и започна да го псува даже тръгна да го бие с някакво дърво... обаче последва изненада, от комбито излезе един пич точно копие на скалата (

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Според мен не трябва да се прощава за нищо - и при най-малкото прегрешение трябва да се прави мазало (изключение само за жените трябва да се прави), иначе си трябва яко екшън, тръби, кози краци, бухалки, ютии, абе кой каквото има - да излиза и да става каквото ще става... писна ми от метросексуални душици, които засичат нагло без мигач, (а аз трябва да скоча на спирачката за части от секундата и да се препотя 5 пъти за Е30-ката) и после да си мислят, че ще им се размине с едно "извинявай"... за такива - никаква мислост докато не тръгне кръв, слуз и фекалии от тях... като не могат да карат човешки и според някакви нормално-възприети правила, не им е мястото на пътя...

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
zlatko_baretata написа:Според мен не трябва да се прощава за нищо - и при най-малкото прегрешение трябва да се прави мазало (изключение само за жените трябва да се прави), иначе си трябва яко екшън, тръби, кози краци, бухалки, ютии, абе кой каквото има - да излиза и да става каквото ще става... писна ми от метросексуални душици, които засичат нагло без мигач, (а аз трябва да скоча на спирачката за части от секундата и да се препотя 5 пъти за Е30-ката) и после да си мислят, че ще им се размине с едно "извинявай"... за такива - никаква мислост докато не тръгне кръв, слуз и фекалии от тях... като не могат да карат човешки и според някакви нормално-възприети правила, не им е мястото на пътя...
А иначе беше спокоен човек :-Д
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2