"Счупена" флаш памет
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: "Счупена" флаш памет
няма да стане нищо, миналата седмица и аз имах същата грижа с една PQI и нестана нищо от гореописаните неща, плюс че пробвах и два три специализирани софтуера за рековъри на дискове, както НР формат тул който до сега не ми е давал отказ да поправя преебани флаш памети.
Е явно тоя път просто паметта си е заминала.
Случи ми се след като я включих на един много разжлембен УСБ порт явно не е подал правилно напрежение на паметта.
Е явно тоя път просто паметта си е заминала.
Случи ми се след като я включих на един много разжлембен УСБ порт явно не е подал правилно напрежение на паметта.

кофти работа са тия флашки, а да се скапе така изведнъж е доста гадно
Да използвам темата да попитам, каква може да е причината микро сд картите да искат формат след добавяне или премахване на файлове през четец за микро сд карти? Дали юсб порта е виновен, четеца или пък самия уиндос 7 ?
До сега винаги съм ги изваждал както ми падне и нищо не се е случвало, сега спецаиално натискам "Изхвърли" или там както беше и пак има проблеми?
Да използвам темата да попитам, каква може да е причината микро сд картите да искат формат след добавяне или премахване на файлове през четец за микро сд карти? Дали юсб порта е виновен, четеца или пък самия уиндос 7 ?
До сега винаги съм ги изваждал както ми падне и нищо не се е случвало, сега спецаиално натискам "Изхвърли" или там както беше и пак има проблеми?
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Пробвай да я форматираш един път и виж дали ще продължи да иска същото. Случвало ми се е същото и с флашка и с карта. След формат обикновено спира да пита.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
© написа:кофти работа са тия флашки, а да се скапе така изведнъж е доста гадно
седмицата понякога прави тая мизерия,дори и с външни дискове (на мен така с диск 500 гигабайта),дори и да ти предложи,не се съгласявай а опитай "поправяне"
Форматирал съм ги много пъти вече
Лошото е, че почти не останаха компютри под ХР и форматирането става все по-често.
А да държиш архиви на всяка карта на диска не е много приятно
Е поне разбрах, че ако аз съм псувал карти по 16-32гб, то има и хора изгорели с по 500гб, всъщност това ми е доста трудно да си го помисля

А да държиш архиви на всяка карта на диска не е много приятно

Е поне разбрах, че ако аз съм псувал карти по 16-32гб, то има и хора изгорели с по 500гб, всъщност това ми е доста трудно да си го помисля

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Флашките са една марка - San Disk. Имат доживотна гаранция, или там колкото. Често казано никога не съм имал изгоряла тяхна памет.

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
San Disk имат един досаден софтуер, който се стартира при вкарване на флашката в компютъра и някои антивирусни го засичат като вирус. Имах една такава и така и не успях да го махна и да си ползвам целия капацитет на флашката.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2