упражнение за мозъка
Модератор: Общи модератори
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Най-жалкото е, че самите водещи са толкова тъпи, че никога не биха стигнали със собствени разсъждения дотам, докъде повечето от вас стигнаха. Това предаване можеше и да е интересно ако на екрана не седеше руса идиотка с напомпани на макс цици или оня кон зара, която пита колко триъгълника виждаш... Просто предването е с цел само печалба, бих се обадил ако шанса не беше едно на милион. Забелязали ли сте как казват айде звъннете никой не звъни защо!??! И глупаците си мислят, че вярно никой не звъни и сега е техния шанс в живота. Ама се свързват с една машинка, която тихо им прибира паричките... Докато има кретени ще има и такива предвания, а истинските загадки, интересни и смислени, предлагаха по-скромни награди навремето, но бяха истински и телефоните не бяха импулсни. Всичко беше за забавление. От господари на ефира вдигнаха шум, защо пускат надпис, че телефона е импулсен с някви такива цифри, че никой не може да ги види, те взеха да пускат бели букви и цифри на бял фон, или ултра бързо вървящи надписи. Това си е абсолютен произвол и е за съд направо!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
добре де, и някой знае ли отговора ...
че 7к лв. как ми трябват

че 7к лв. как ми трябват

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
sonny написа:Май тая вечер всички ще гледата Ало, къщата с тъщата
Изобщо не е за завиждане

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Иво написа:Най-жалкото е, че самите водещи са толкова тъпи, че никога не биха стигнали със собствени разсъждения дотам, докъде повечето от вас стигнаха. Това предаване можеше и да е интересно ако на екрана не седеше руса идиотка с напомпани на макс цици или оня кон зара, която пита колко триъгълника виждаш... Просто предването е с цел само печалба, бих се обадил ако шанса не беше едно на милион. Забелязали ли сте как казват айде звъннете никой не звъни защо!??! И глупаците си мислят, че вярно никой не звъни и сега е техния шанс в живота. Ама се свързват с една машинка, която тихо им прибира паричките... Докато има кретени ще има и такива предвания, а истинските загадки, интересни и смислени, предлагаха по-скромни награди навремето, но бяха истински и телефоните не бяха импулсни. Всичко беше за забавление. От господари на ефира вдигнаха шум, защо пускат надпис, че телефона е импулсен с някви такива цифри, че никой не може да ги види, те взеха да пускат бели букви и цифри на бял фон, или ултра бързо вървящи надписи. Това си е абсолютен произвол и е за съд направо!
Както се казва "докато има балъци, ще има и тарикати"!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тез игри водят до редуциране на междинния мозък ,аз затова гледам само дискавъри и нешънъл джеографик .. а тая Зара верно е някъв мутант ,навремето като се снима в плейбой се чудех да плача ли да се смея ли 

- Eliana
-
Незнам някой успя ли да запомни точният отговор как е записан. Моята зрителна памет сигурно ме излъга, но успях да запомня това:
0,5+0,5+5=6
28+28+2+8+1=67
31+31+3+1=66
Това прави общо 139
Казаха, че верният отговор е 138
0,5+0,5+5=6
28+28+2+8+1=67
31+31+3+1=66
Това прави общо 139
Казаха, че верният отговор е 138

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
като каза за математици, имам една позната, на толкова олимпиади по математика е ходила, че вече им губи бройката и така и неможа да реши кой от всичките отговори, които получи е верен и каза, че тия "не са наред", аз пък взех, че й повярвах и така

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Eliana
-
Аз нямам повече какво да напиша по темата само: " Ако отидете и си купите например минерална вода от 0,5л. да знете, че всъщност литрите на са това което са, т.е на са 0,5 а 6л.". Наистина е жалко, че производителите са само на загуба "
.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
единсвеното което е подходящо е да не се гледа предаването, да му падне в последсвие рейтинга и да приключи цялата ГРОТЕСКА с "тиез игри"