Интересната промяна в учебните програми
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Интересната промяна в учебните програми
какво да съм прав,постнатото от теб е поредната евтина манипулация на която всички се хващат като овце и всеки трети гледам във фейса си големия патриот против турския език.А нито чул нито прочел малко да се запознае за какво иде реч.
Чисто и просто едни хора,сами ще се сетите кои,използват обстановката за да дестабилизират сегашното статукво в парламента,каквото се получи.
Значи миналите 4 години на никой не му пречеше този законопроект ,значи на няколко пъти цигани се поругаваха с портрети на български възрожденци и патриоти, но никой не се вдигна да изгоним циганите от България,а например Женския пазар си остана тяхна територия.
Ааа,ама аз забравих ,че те нямат партия в парламента и не са фактор в политическия живот.
На всичко отгоре всеки може да влезе в сайта на МС.Не е разглеждано нищо по въпроса последните дни в парламента.Отговорете си на въпроса кой иска да настрои българи против турци и защо точно сега някой дирижира и протести с такъв мащаб в Турция??????????
Твърде евтини номера за да минат .
п.п.Да не говорим че всеки може да си зададе въпроса и сам да си отговори-С колко турци съм имал проблеми в живота си?А с колко цигани?
просто е.
Чисто и просто едни хора,сами ще се сетите кои,използват обстановката за да дестабилизират сегашното статукво в парламента,каквото се получи.
Значи миналите 4 години на никой не му пречеше този законопроект ,значи на няколко пъти цигани се поругаваха с портрети на български възрожденци и патриоти, но никой не се вдигна да изгоним циганите от България,а например Женския пазар си остана тяхна територия.
Ааа,ама аз забравих ,че те нямат партия в парламента и не са фактор в политическия живот.

На всичко отгоре всеки може да влезе в сайта на МС.Не е разглеждано нищо по въпроса последните дни в парламента.Отговорете си на въпроса кой иска да настрои българи против турци и защо точно сега някой дирижира и протести с такъв мащаб в Турция??????????
Твърде евтини номера за да минат .
п.п.Да не говорим че всеки може да си зададе въпроса и сам да си отговори-С колко турци съм имал проблеми в живота си?А с колко цигани?
просто е.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе едно е турция и хората дето живеят там (в европейската част) и нашите "турци" ,които са толкова турци,колкото аз съм ариец!
Тамошните турци,освен че НЕ харесват нашите псевдо турци,имат и про-европейско мислене и ценностна система ,гледам че масово се носят манипулации защо протестират и само на няколко теми плахо загатнаха причината,говорят за МОЛ което не е вярно,искат там да се строи джамия,обаче не дава добри сигнали че в турция не искат джамия,някакси МОЛ звучи по-така...
А тука напират да се строят джамии,всъщност "турка" местан с неговата идея за турски език в училищата е от...2010 година и тогава с подкрепата на предишните управляващи се е гласувало положително на тази идея..един дявол знае защо тогава не се надигна вълната от възмущение,ами сега...
Тамошните турци,освен че НЕ харесват нашите псевдо турци,имат и про-европейско мислене и ценностна система ,гледам че масово се носят манипулации защо протестират и само на няколко теми плахо загатнаха причината,говорят за МОЛ което не е вярно,искат там да се строи джамия,обаче не дава добри сигнали че в турция не искат джамия,някакси МОЛ звучи по-така...
А тука напират да се строят джамии,всъщност "турка" местан с неговата идея за турски език в училищата е от...2010 година и тогава с подкрепата на предишните управляващи се е гласувало положително на тази идея..един дявол знае защо тогава не се надигна вълната от възмущение,ами сега...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Ето за това става въпрос.
Изведнъж сега някой му стана неудобен тоя въпрос че и фейсбук вълна на недоволство,че не знам си к'во.....
Абе някой хора нямат файда да се опитаме да си стабилизираме вътрешноикономическото ни състояние,ами с извинение бъркат л@айната за да се размирише от друга посока.
Абе това ли са ни най-големите проблеми ,оправихме ли пенсионери,болни и трудещи се,че това да ни е дерта.
И всичко това,когато един политик,бивш министър е заплашен със съд и евентуални лоши последици...
Мислете,някой като ви говори не кой ви говори,а какво и има ли логика.

Изведнъж сега някой му стана неудобен тоя въпрос че и фейсбук вълна на недоволство,че не знам си к'во.....
Абе някой хора нямат файда да се опитаме да си стабилизираме вътрешноикономическото ни състояние,ами с извинение бъркат л@айната за да се размирише от друга посока.
Абе това ли са ни най-големите проблеми ,оправихме ли пенсионери,болни и трудещи се,че това да ни е дерта.
И всичко това,когато един политик,бивш министър е заплашен със съд и евентуални лоши последици...
Мислете,някой като ви говори не кой ви говори,а какво и има ли логика.
Е.Димитров написа:..един дявол знае защо тогава не се надигна вълната от възмущение,ами сега...
защото това на МОН е храника за глупаците, истинската причина за недоволството идва от изказването на Георгиева
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Е.Димитров написа:Абе едно е турция и хората дето живеят там (в европейската част) и нашите "турци" ,които са толкова турци,колкото аз съм ариец!
Offtopic:
замислял ли си се за името на държавата ти Бълг-ария, Болг-ария, Bulg-aria ? име, което е непроменено ммм ... доста време

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
_galio_ написа:Е.Димитров написа:Абе едно е турция и хората дето живеят там (в европейската част) и нашите "турци" ,които са толкова турци,колкото аз съм ариец!
Offtopic:
замислял ли си се за името на държавата ти Бълг-ария, Болг-ария, Bulg-aria ? име, което е непроменено ммм ... доста време

Всъщност исторически Сирия идва от арийци
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
jordanpar написа:А от такива теми които тъъъънко заобикалят политическите ограничения във форума,а всъщност имат много ясна цел никой няма нужда.Тъй като в една друга,чисто политическа тема някой хора бяхме наказани за дързостта си да имаме собствено мнение,а тук се оставя свободно да се правят манипулации.
Което за пореден път ми дава ясно да разбера какво е настроението сред модераторите на форума и кой има файда от цялата работа.
Леле, чисто политическа, сега да не кажеш, че някоя партия ми е платила да я пусна темата, пък част от парите съм ги дал на модераторите, че да не я заключат

Айде, да я заключат или изтрият темата... По-добре.
П.С.
А, че чрез тази тема се стигна до някаква яснота сигурно няма значение...

E34, E38
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
justboy написа:А, че чрез тази тема се стигна до някаква яснота сигурно няма значение...
има, има - аз съм наясно вече, че и други следят темата. доволен съм

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
jordanpar написа:Има едно нещо което ни липсва масово у българите-толерантност.Като се събере с вродената консервативност на българина--нещата стават плачевни.
Ние сме силни и отворени само на маса и то след третото питие,а всъщност мнозинството са дребни и схлупени душици.
Вадят се смешни доводи-500 години робство,бля бля бля........И?Да вземем и до Аспарухово време да се върнем,а.
А никой не вижда какъв икономически лъв е Турция последните 18 години.Никой не вижда какво точно означава ''протести'' последните три дни от новините пак в Турция.Те са загърбили миналото си и се опитват да станат нормална светска и европейска държава,и успяват.А ние не само тъпчем на едно място а даже назад вървим.
Турция много отдавна отговаря на европейските норми и изисквания даже повече и от половината настоящи членки на Евросъюза,но от чисто други съображения не е допускана официално до общността.
Та идеята ми не е да хваля Турция,а да се видим ние къде сме ,кои сме и колко струваме.Че само приказките ни големи.
А от такива теми които тъъъънко заобикалят политическите ограничения във форума,а всъщност имат много ясна цел никой няма нужда.Тъй като в една друга,чисто политическа тема някой хора бяхме наказани за дързостта си да имаме собствено мнение,а тук се оставя свободно да се правят манипулации.
Което за пореден път ми дава ясно да разбера какво е настроението сред модераторите на форума и кой има файда от цялата работа.
За твое знание и успокоение, никой от модераторите и администрацията във форума няма никакво политическо отношение към никоя партия или движение.
За последен път те предупреждавам да ограничиш пилитическото си участие в темите, защото ако продължаваш в същия дух лично аз ще ти сложа бан завинаги в този форум.
Политическите теми във форума са забранени.
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3