За малко да ми откраднат колата!
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
За малко да ми откраднат колата!
Днес за малко да ми откраднат колата. Бях спрял на кръстовището на бул. Мадрид и ул. Черковна и за малко да я гепът. Мама и брат ми пазаруваха дрехи от един магазин, а аз първо бях до колата след това влезнах в гастронома срещу нея да си взема вода и когато излезнах видях как един мъж излиза от колата ми.
Веднага ми мина през ум, че в жапката между седалките имам 2300лв.
Тръгнах по него обаче той явно знаеше кой съм и се обърна и ми извади нож. След това започна да тича и аз започнах да тичам по него докато набирах 166. По време на гонката постояно подържах връзка с диспечър на мвр. В крайна сметка го затрих из блоковете и се върнах при колата. Оказа се, че нищо не е взел дори парите си бяха там, разминах се само с 55лв. за нова ключалка. След 5 мин. пристигнаха полицайте. Записаха в една тетрадка как изглежда мъжът и ми казаха, че щом няма нищо откраднато значи няма престъпление да паля и да изчезвам и да се радвам, че не са ми гепили колата. Изкъм да ви предопредя, че точно там на това кръстовище има автоджамбази и да внимавате като спирате там. Аз само за 30сек. бях в магазина и явно е имало човек при мен в магазина който е сигнализирал, че излизам на другият мъж и той не е имал време да запали колата, а направо е скубнал да бяга,
Тая държава е под всякъква критика, колата я докарах от Австрия, там е стояла 1 година отвън на пътя, без застраховка и аларма и никой не я е барнал. А да не говорим, че докато бях там(Виена) карах един фият кабриолет и през ноща го оставях пред блока с махнат гюрук и цд на сони без да свалям панела. Когато в българия започнат да режът ръцете на крадците, само тогава ще се оправят нещата!!!

B M W и всички останали!
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Комшо, добре е все пак, че си го видял да излиза, а не да отпрашва с колата ти
. Майтапа настрана, хубаво че си се разминал. И оттук нататък - парички вътре найн
И ако дойдеш на някоя сбирка, ще отслужим един молебен, а ти ще почерпиш
.

И ако дойдеш на някоя сбирка, ще отслужим един молебен, а ти ще почерпиш

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Офф се се каня да дойда на една от сбирките и все не оспявам. Първият път закънях с 50мин и вие бяхте офейкали на някаква бензиностанция, а вторият път бях на София на изпит. В сряда ще ходя да чакам гаджето на централна автогара щот се прибира за малко от Виена и може да доидем с нея на сбирката в четвъртък.
B M W и всички останали!
- PSiderov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 118i LCI
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
meha написа:Еми аз затова си нося винаги един 9мм на колана,ама винаги!
ако го застреляш и нищо не ти е взел, ще те осъдят и ще береш ядове за нищо

за съжаление наистина няма оправия
на автора на темата, късмет и здраве и добре, че се е разминал
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Наистина.....колата има ли застраховка?
И поуката е - по възможност НИщо ценно да не се оставя в колата!
И поуката е - по възможност НИщо ценно да не се оставя в колата!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей на такъв боклук,бих искал в разказа ти да прочета как си хвърлил паве ,след като ти е извадил ножа и си му разбил главата скапана,като след това си го вързал за теглича и си го задърпал до кв.Враждебна по "Ботевградско шосе"
Нямам нерви вече ей
Много ми дойде в последно време и незнам вече
Ти хубаво си бил във Виена ,тука защо се върна ? нали виждаш/четеш какви нещастия ни връхлитат постоянно
Георги Пенчев

Нямам нерви вече ей

Ти хубаво си бил във Виена ,тука защо се върна ? нали виждаш/четеш какви нещастия ни връхлитат постоянно

Георги Пенчев
vicho написа:ако го застреляш и нищо не ти е взел, ще те осъдят и ще береш ядове за нищоmeha написа:Еми аз затова си нося винаги един 9мм на колана,ама винаги!
Бе аз в тази ситуация няма да го застрелям вероятно или поне в крака ще го прасна,защото явно е било пално с хора и деца и е опасно да се стреля!Но при положение че ми е влязал в колата,и ми е нанесал щети по нея.....а отгоре на всичкото ми вади и нож копеленцето,мислиш ли че като му насоча пистолета в главата ше му е забавно,а?
Пада на земята,а оттам се обаждам на един приятел полицаи да го приберат и после заедно в раионното ще му трошиме лукчета в устата....

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Твърдо против съм ползването на огнестрелни оръжия, особенно на обществени места, защото може да стане кофти сакатлък!
За заплашване да, но да гърмиш, не сме в Дивия Запад (или поне така си мисля
)
Димо , не си прав брато.
За заплашване да, но да гърмиш, не сме в Дивия Запад (или поне така си мисля

Димо , не си прав брато.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2