Искате ли отмяна на забраната за тютюнопушене?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Да се отмени ли забраната?

Да, искам да я отменят, за да може да се пуши.
30
7%
Не, така си е добре.
313
72%
Да се раздели отново на зони за пушачи/непушачи
76
18%
Все ми е тая.
14
3%

Общо гласове : 433
старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Искате ли отмяна на забраната за тютюнопушене?

Мнение от K_Ilkov » 05 Юни 2013, 10:46

Е.Димитров написа:Това верно е много тъпо,обаче скоро тоя проблем ще отпадне като фиксират колата ти да не може да вдига повече от 140 ,пък ако ще и тея 140 да ги вдига за 3 секунди :mhihi:

само да не се окаже, че лобито на автопроизводителите е по-силно от цигареното :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Юни 2013, 20:18

Sharo написа:Абре едно време учителката ми по статистика верно, че ме учеше да не вярвам на статистиката ама тва е прекалено. Даже лаф си имаше.
Лъжа, по-голяма лъжа, най-голяма лъжа, статистика!!!

Та как го решиха, че се ходи по заведения по-малко заради цигарите ами не, защото тая зима едвам си плащаха хората сметките за тока.
Как па били уволнени над 150 000 човека от ресторатьорския сектор (хотели, заведения за хранене, дискотеки, барове, кафета), след като в регистъра са вписани, че работят под 150 000 човека в тоя същия сектор.

И аз от как не се пуши съм почнал да ходя повече по заведения ама едно празно не съм видял та ебем ти и статистиката

Логиката па, че тия дето ходели по заведения пушели и за тва траало се разреши ... ами те и к**ва по тия заведения главно киснат та ай и на тях по една стаичка да им направим или пък по една лента за над 150км/ч на всеки път, че повечето хора обичат да карат бързо, ай сихтир

Не бе - милион и 500 000 са си загубили работата заради забраната за пушене . Това наложи ЗДРАВНОТО министерство да поиска да се пуши .
Имаше една мазна торба с лай*а , която мисля се води председател на съюза на българските ресторантьори ... май не е чакал много да "посъветва" новите избраници на българския (по-точно турско-циганския) народ .
Егати и ден бавене нямаше :banghead:
Сега очаквам да започнем да строим АЕЦ Белене , вероятно заради рекордно НИСКОТО търсене на ток...

Аватар

Мнение от F3P » 05 Юни 2013, 21:04

acho.rs написа:...Сега очаквам да започнем да строим АЕЦ Белене , вероятно заради рекордно НИСКОТО търсене на ток...

Ако тея педераси се задържат 1г. на власт- 100% сме почнали строежа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 05 Юни 2013, 21:20

И аз съм притеснен,относно строежа на АЕЦ Белене...Дано не се задържат,че няма връщане назад.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 05 Юни 2013, 21:31

Тези такса за износ ни правят не конкурентно способни , иначе за момента има търсене на ток. В дългосрочен план няма да има. Турците строят няколко АЕЦ-а и няма да им се налага да купуват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 05 Юни 2013, 21:45

m.dimitrov1992 написа:Тези такса за износ ни правят не конкурентно способни , иначе за момента има търсене на ток. В дългосрочен план няма да има. Турците строят няколко АЕЦ-а и няма да им се налага да купуват

не само че строят няколко аец-а ами и реакторите и технологиите им са ЯПОНСКИ!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Юни 2013, 22:00

dimov_ написа:
© написа:Това за собствениците какво избирали и т.н. не е много така. Ако имаш заведение и всички заведения около теб се пуши, няма как да го оставиш за непушачи, защото ще имаш твърде малко клиенти за да се издържаш. Така по принуда всички заведения стават за пушачи.....

Колега, това въобще не е така.
Той би имал малко клиенти само ако вие непушачите сте малко. А доколкото виждам от тази анкета /73 %/ и както говорят всички, че 62 % искат в заведенията да не се пуши ... следва, че точно заведението за непушачи ще се пръска по шевовете.
Или нещо не са верни твърденията, че 62 % от хората искат да не се пуши.
... и не ми излизайте с номера "ами в една компания от 5 души единият ако е пушач, ние се съобразяваме с него и сядаме, там където се пуши ... и т.н " А ако аистина сте толкова толерантни оставете ни да си имаме и ние заведения за пушачи.
Редно е да започнат непушачите да си посещават тези заведения, които са направени за непушачи. Тоест, да станат малко по-надеждни клиенти. Заведенията сами ще започнат да стават за непушачи. И такива ще има точно толкова, колкото търсене има. Както е с всичко друго.

Аз ти говоря не като непушач, ами като собственик на малко заведение. Ако не се пуши навсякъде е ОК, клиентите се запазиха. Но едно заведение да има с цигари и сбогом клиенти! Идват доста майки с малки деца - а бе всичко пуши, направо не е за вярване. Колкото и да ми се иска да остане за непушачи, няма как да стане. Кой ще направи заведение да печели пари с него и ще си изгони клиентите :kuku: Моите клиенти ако гласуват в анкетата, резултатите ще са точно наобратно :mhihi: Освен това, аз с нетърпение очаквах забраната за тютюнопушене, очаквайки че потреблението на цигари ще спадне - много работа за някакъв мизерен процент печалба т.е. продават се просто да ги има като асортимент. Напротив, нищо не спадна, даже си мисля, че се купуват повече :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Юни 2013, 22:06

Пак ли стигнахме от фасовете до ядрените технологии ?
Нека се набутват турците със ядрени реактори - после като падне цената на тока ще им гледаме сеира.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Юни 2013, 22:06

А да не говорим, че добро зареждане с тези цигари струва няколко хиляди, които не знам дали и за година се избиват :dunno: , въпреки високооборотността им. Повече пари се правят, ако някой от доставчиците ти плаща за поддържане на "лица".
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Юни 2013, 22:29

Сега слушах репортажа за внасянето на предложение за промяна на закона. Направо побеснявам. Тъкмо хората свикнаха - то не бяха истерии, протести, референдуми и всичко се успокои и изведнъж тази напълно безпринципна и продажна "Атака" се появява на сцената като балансьор и поставя искането си пред коалиционните и партньори. Сигурен съм че, нито ДПС, нито БСП биха гласували подобно нещо ако от това не зависеше правителството им. Колкото и да се оправдават с бизнеса, това 100% ще доведе до негативни настроения срещу тях и отлив на гласоподаватели. Но на кой му пука :kuku:
Чудя се кой нормален човек би гласувал за Атака в следващи избори? Че те подкрепиха ДПС :kuku: За какъв национализъм говорят? Има ли по-безприципен човек от лидера им?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Юни 2013, 22:57

При нови избори не съм сигурен колко по-различни ще са резултатите. Активността ще е още по-ниска, а твърдия електорат ще си стои. Единствено е ясно, че АТАКА няма да преминат 4% :mhihi:

П.П. Айде пак към цигарите, че ще заключат темата :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 05 Юни 2013, 23:20

_galio_ написа:
а новият законопроект за тютюнопушенето идва точно от АТАКАЛЪ

партия ЮРУШ ли? :)

твърдо против отмяната и против тройния х** БСП-ДПС и ЮРУШ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 06 Юни 2013, 0:55

Изображение
Честито ви пушачи...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 06 Юни 2013, 2:31

Пушач съм, но съм за забраната за пушене в заведенията. Преди като отидем на кафе, се скъсвахме от пушене, сега най много две цигари да изпушим навън и това е. В работата направиха места за пушене. Е по-отвратни места няма. Вътре 20 човека и задимено и гадно. Така още повече намалих цигарите и ми е добре. Имам приятели с малки деца и като не се пуши в заведенията, родителите вземат децата когато ходим на заведение и отпада проблемът с търсенето на баба да ги гледа. А и като се прибера в нас след кафе, не смърдя на плитко заровен индианец....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 06 Юни 2013, 10:23

Meн ми е чудно като залагаме на туризма лятото, а по-голямата част от европа не пуши или ако пуши не иска да им се пуши около децата им, в хотела, в кръчмата, какво ще стане с резарвациите за това лято като върнат пушенето,а това е достатъчна причина за отмяна на резарвации. Един страшен хауст от местене по хотели в търсене на този дето не се пуши в него. Да разделят ресторантите си на две за пушачи и не вече им е малко късно на хотелите освен ако не говорим за смешката с разделението на масите
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата