ЗА ТРИЕНЕ :)
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
ЗА ТРИЕНЕ :)
Ако темата не е в правилния раздел, моля да бъде преместена, и ако се сметне за ненужна да бъде изтрита!!
Здравейте колеги, интересува ме дали някой от вас се занимават с програмиране, по-точно с програмата Imagine ? Възложен ми бе проект който трябва да направя, но понеже отсъствах в доста от часовете ( не, не съм бягал, имах здравословни проблеми,ходех на раздвижвания ) не знам как да стане, нямам нито команди нито нищо. Та мисълта ми е дали е трудно и може ли да ми помогне някой като го свърши за мен, или поне да го започне.... Ето и точно за какво става на въпрос.Благодаря за отделеното време и внимание !

Здравейте колеги, интересува ме дали някой от вас се занимават с програмиране, по-точно с програмата Imagine ? Възложен ми бе проект който трябва да направя, но понеже отсъствах в доста от часовете ( не, не съм бягал, имах здравословни проблеми,ходех на раздвижвания ) не знам как да стане, нямам нито команди нито нищо. Та мисълта ми е дали е трудно и може ли да ми помогне някой като го свърши за мен, или поне да го започне.... Ето и точно за какво става на въпрос.Благодаря за отделеното време и внимание !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна daniel_e30 на 19 Юни 2013, 22:39, променена общо 1 път

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Re: Програмисти или компъотърни спецове ? Помощ за проект.
Много сложни работи ви карат да правите, в недалечното минало като учих информационни в гимназията бяха някви доста по-простички. Но с тва .ехе какви работи може да направиш на училищните компютри
Успех 

- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Re: Програмисти или компъотърни спецове ? Помощ за проект.
Охх, колега, просто, не ми се говори, комповете ги чаткам по принцип ама, просто така се случи. Дано някой помогне че.... 

3 мнения
• Страница 1 от 1