Препоръчайте ми добър татуист в София
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: Препоръчайте ми добър татуист в София
DirtySouth написа:Smoocki написа:Аз съм супер доволен от Пешо ,от красна поляна .
Намира се на в блока до пазара .Работи със доста добри тушове ,хем си правех единия татус на ръката през едно доста горещо лято .Вече 3 та година не е избледнял грам
Симо това да не ти е затвора през 70те години бе братле че тушове използвашБоите са на растителна остнова за да не предизвикват алергични реакций и тн , а също и да не избелдняват.
Е добре де погрешка съм го казал ...боя или туш се тая

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
и добре де все пак нова тема ли да пусна или някой знаещ ще осветли питането - игли или нещо модерно като в маями инк???
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Doberman_vas написа:и добре де все пак нова тема ли да пусна или някой знаещ ще осветли питането - игли или нещо модерно като в маями инк???
Брат и двата ми татоса са правени с игли ,но в някое по-модерно студио може и да има и други технологии

Здравейте, и аз да кажа нещо - Sofia Tatto Ink: http://www.tattoobg.org/sti/index.htm и Inky Dragon: http://www.tattoobg.org/inkydragon/ (мисля, че и двете са на един и същ човек, но са на различни адреси. Братовчедка ми ходи в Tattoo Ink, попаднала на някакъв Цеко-за съжаление. Иначе чувам за Емо Сапаревски, че е изключително добър професионалист и си гледа работата и мои приятели са адски доволни. Тоя Цеко и взел капаро 50лв. и казал след 2 седмици да отиде, но добре, че не се е оставила в неговите ръце, беше мн разочарована от отношението му и наглото държание. Тя имаше един стар татос, който искаше да промени, казал и еми да си мислила преди да го направиш (кой е той да и държи сметка, що го е направила и т.н.), както и да е, добре че си е тръгнала и че не се е занимавала с тях,
Иначе пак казвам има и много доволни от там, това че има и нагли типове, които развалят имиджа е друг въпрос. Имам много приятели доволни от ЕМО. Успех!

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Tattoo Monica - Познавам ги момчетата, свестни професионалисти, преди време продупчиха езика на гаджето на половин цена, защото била много хубава 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Аз татус нямам но приятелката ми си направи при Смоков - http://www.smokov.com/
Доста професионално отношение, направига и точно каквото иска. НАдписа който искаше е тъничак и по малък и на други места казваха че неможе толко тънко и нямало да стане. Еми те пък го нправиха и стана много добре. Не е евтинко, но пък качествено. То все пак се и таксува на сядане така че ако може да търпиш няма да е толкова скъпо.
Доста професионално отношение, направига и точно каквото иска. НАдписа който искаше е тъничак и по малък и на други места казваха че неможе толко тънко и нямало да стане. Еми те пък го нправиха и стана много добре. Не е евтинко, но пък качествено. То все пак се и таксува на сядане така че ако може да търпиш няма да е толкова скъпо.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
При Смоков се таксува на час. Определя време за което ще го направи и ти казва цена.
Стилян и Калоян (Смокови) съм забелязал, че рисуват само големи неща, за по малките до 2 часа ги прави друг. Приятелка ходи при него и е също толкова доволна колкото и аз от Стилян.
Не обичам да препоръчвам много такива неща, но от Smokov Tattoo съм много доволен. Професионалисти до най дребния детайл !
Стилян и Калоян (Смокови) съм забелязал, че рисуват само големи неща, за по малките до 2 часа ги прави друг. Приятелка ходи при него и е също толкова доволна колкото и аз от Стилян.
Не обичам да препоръчвам много такива неща, но от Smokov Tattoo съм много доволен. Професионалисти до най дребния детайл !
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Ами на мойта приятелка и го прави единия, незапомних кой и татуса беше малък. Явно зависи и от тяхното натоварване. И да, уговаряш си час за кога да бъде.
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колеги аз чувам добри отзиви за Калин в Перник но записването е месец предварително.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
intention написа:Колеги аз чувам добри отзиви за Калин в Перник но записването е месец предварително.
Аз съм ходил при него преди 5-6 години и добре работеше, пък сега може и още по-добър да е станал. А някой да му има тел. че съм го загубил? Може и на ЛС ако ви е срам

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
0895729478 това е на Калин номера. И аз съм много доволен от него пък и цените са му 2-3 пъти по евтини отколкото в Сф. Нарисува ме за 40 лв , в Сф ми искаха за същото 100-120 лв
Гадното е че има много хора и трябва да се запишеш за след месец 

- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
И мен ме рисуваха за 40лв... за мое съжаление...
След време дадох 600лв. за да оправя творението от 40лв...
След време дадох 600лв. за да оправя творението от 40лв...
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Да дам и аз един глес за Емо Сапаревски от Inky Dragon както и за Людмил мисля се казваше момчето от Magic Needle във Враца 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Doberman_vas написа:Колеги, скоро хванах Мачми Инк предаването, и там ми направи впечатление че ги татуират без игли, а просто рисуват, обаче си остават за винаги![]()
![]()
.
Та имате ли инфо за този начин?
Колега, кой епизод си гледал...Според мен си се объркал от цветните маркери, с които рисуват шаблона...За съжаление - no pain, no gain! Точно по Маями Инк съм ги гледал да реват и да се гърчат.

Без страх, без спирачка!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3