За малко да ми откраднат колата!
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Пичове аз го помня тоя, много добре му видях мутрата (то такава грозна мутра не се забравя лесно). Ще се оглеждам кат съм в София и рано или късно ще го засеча някъде и дупе да му е яко тогава. Утре съм на София и мисля да си взема един газов пистолет 9мм за 230лв., мисля че ще ми върши чудесна работа. Както съм написал горе, колата няма нито застраховка нито аларма. Нали, за да направиш каско искат аларма, а аз колата е регистрирах в петък. Аз точно след това право при алармаджиите мислех да ходя, но не ми остана време щот пичовете в сервиза дет смених ключалката се запавиха около 2 часа, понеже БМВ-то е малко тегаво точно там при ключалката и доста зор видяха докато я извадиха:). А моето мнение отностно застраховките е, че това си е законен мутраджииски бизнес. Как така не вдигат застрахованите коли, а само тези които нямат лепенки по стъклата. Много ясно, че целта на тези лепенки е да опътват крадците точно кои коли да крадът и да не вдигат техните си коли (демек колите застраховани от шефовете им). Майками познава хора от тъмните среди и те са й казвали, че когато се набележи кола в София. Крадците първо се обаждат до шефа си за да дадът информация. След това шефът им има пълен набор данни от кат и разбира всичко за колата и собственика й. След това той се обажда на крадците и ги инструктира какво да правят. Това го е казал един приятел на мама, който от 20 години се занимава с крадени неща и може да му се има доверие. За мен това е просто безумно, все пак живеем в 21 век. Каква кочина е само България
а?

B M W и всички останали!
mirmidon написа:Това го е казал един приятел на мама, който от 20 години се занимава с крадени неща и може да му се има доверие

А сега сериозно!Ако си решилда си купуваш газов пистолет,няма нужда да даваш толко пари!Има за по50-тина лв читави!Но знаи ЕДНО газовия пистолет,може само да плашиш кучетата,наркомани,засичащи те бакшиши

И другото което е че като си с газов,незнаеш отсреща дали няма да ти извадят боен

Но конкретната ситуация може би е щял да ти помогне

- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
mirmidon ,
при всички случай са те "пасли" преди да посегнат на колата .
Това означава , че не само са имали информация за тебе а си наблюдаван изкъсо повече време отколкото можеш да си представиш.
Рядко вече се прави опит или /в по-лошия случай/ се краде кола импулсивно , ей така на момента . Така , че колегите по-горе са прави ,
купи си сигурност - застраховай компакта .
ПС . Като се разминахме на язовирната стена в Монтана го мернах , прави впечатление като вид , така , че не губи време .........
при всички случай са те "пасли" преди да посегнат на колата .
Това означава , че не само са имали информация за тебе а си наблюдаван изкъсо повече време отколкото можеш да си представиш.
Рядко вече се прави опит или /в по-лошия случай/ се краде кола импулсивно , ей така на момента . Така , че колегите по-горе са прави ,
купи си сигурност - застраховай компакта .
ПС . Като се разминахме на язовирната стена в Монтана го мернах , прави впечатление като вид , така , че не губи време .........

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
колега няма какво да ревеш и 10г лапе да го питаш за застраховките ще ти каже че това е положението а ти чак и кеш си държиш наи спокоино направо се едно е пишело на колата ела вълчо изяш ме
тва каде си бил е отделен въпрос пак е било въпрос на време някои шиптер да ти тупне цд-то 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ей са бях до сервиза на бат Йонко в Илиенци кхм
та там едно ауди а4, с точно изтекла застраховка, разминал се човека с брокера си по морета и за няколко дена просто е бил без. Колата веднага се вдига, карат като луди, и се набиват по някви урви - картери, двигатели отдолу тотално всичко, двигателя за основен.
И са дали са обикаляли да гледат стикери или някой им е пуснал веднага инфото че колата точно е вече без засдтраховка - правете си изводите сами
а БМВ незастраховано - незнам как си оцелял и 1 ден.. аз като дойде моето от Бавария го държах на летището на РВД-то където се стреля на месо, и от там другата сутрин всичко - маркировки мита аларми застраховки до вечерта, и после пак на паркинг, но през деня не съм се отлепял на повече от една ръка разстояние от него

та там едно ауди а4, с точно изтекла застраховка, разминал се човека с брокера си по морета и за няколко дена просто е бил без. Колата веднага се вдига, карат като луди, и се набиват по някви урви - картери, двигатели отдолу тотално всичко, двигателя за основен.
И са дали са обикаляли да гледат стикери или някой им е пуснал веднага инфото че колата точно е вече без засдтраховка - правете си изводите сами

а БМВ незастраховано - незнам как си оцелял и 1 ден.. аз като дойде моето от Бавария го държах на летището на РВД-то където се стреля на месо, и от там другата сутрин всичко - маркировки мита аларми застраховки до вечерта, и после пак на паркинг, но през деня не съм се отлепял на повече от една ръка разстояние от него

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Един приятел на мама, който от 20 години се занимава с крадени неща и после ама защо ми крадат колата

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Да измрът всичките крадци!!!
Иначе те жапката решат ли да я отворят ще я отворят за това по добре да е отключена
като става дума за пистолети в тоя случеи един газов пистолет ти върши работа да задържиш крадеца на едно място... аз имам един пистолет които е макет на истински едно към едно и доста плаши с суматохата 

mirmidon написа:Пичове аз го помня тоя, много добре му видях мутрата (то такава грозна мутра не се забравя лесно). Ще се оглеждам кат съм в София и рано или късно ще го засеча някъде и дупе да му е яко тогава. Утре съм на София и мисля да си взема един газов пистолет 9мм за 230лв., мисля че ще ми върши чудесна работа. Както съм написал горе, колата няма нито застраховка нито аларма. Нали, за да направиш каско искат аларма, а аз колата е регистрирах в петък. Аз точно след това право при алармаджиите мислех да ходя, но не ми остана време щот пичовете в сервиза дет смених ключалката се запавиха около 2 часа, понеже БМВ-то е малко тегаво точно там при ключалката и доста зор видяха докато я извадиха:). А моето мнение отностно застраховките е, че това си е законен мутраджииски бизнес. Как така не вдигат застрахованите коли, а само тези които нямат лепенки по стъклата. Много ясно, че целта на тези лепенки е да опътват крадците точно кои коли да крадът и да не вдигат техните си коли (демек колите застраховани от шефовете им). Майками познава хора от тъмните среди и те са й казвали, че когато се набележи кола в София. Крадците първо се обаждат до шефа си за да дадът информация. След това шефът им има пълен набор данни от кат и разбира всичко за колата и собственика й. След това той се обажда на крадците и ги инструктира какво да правят. Това го е казал един приятел на мама, който от 20 години се занимава с крадени неща и може да му се има доверие. За мен това е просто безумно, все пак живеем в 21 век. Каква кочина е само Българияа?
внимавай с газовите щото те могат да извадят истински и после какво...
като вдигнаха джипа от гаража преди няколко години беше ясно на всички че за са знаели какво да правят.. отвориха и дворната и гаражната врата и са си го изкарали най спокойно докато ние бяхме горе пияни (беше на празник). ни куче се чу ни нищо... (па после го и убиха куцэто, май им е пречило за новият грабеж, който последва.... )
колата беше с чужд номер (да не се плаща ДДС). не знам какво що платиха ама баща ми яко изгоря... още не му е минало обаче ината си купи друга (същата като старата но с нещастен мотор) и я регистрира под фирмата на един негов приятел. не е пипната до сега
не знам какво да си мисля вече.. мафия до гуша, а където няма мафия, дребни престъпници на всеки ъгъл. но все пак се оправят нещата, но много бавно.
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
mirmidon написа: Утре съм на София и мисля да си взема един газов пистолет 9мм за 230лв., мисля че ще ми върши чудесна работа.
Какъв е тоя газов пистолет за 200 лв. има много по - евтини и пак вършат същата работа
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Много кофти случка,но все пак си се разминал с много големи ядове.....и въпреки това такива типове трябва продължително и болезнено да страдат 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
x3m написа:Какъв е тоя газов пистолет за 200 лв. има много по - евтини и пак вършат същата работа
Списък с патлаци

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Там са бая скъпи по др. магазини са на много по - прилични цени като първият от списъкът е до 60 лв. няма смисъл
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2