Анкета за "Изповедалнята"
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Fking написа:да и един "искрено и лично", също "мъжка козметика" и "хомосексуалисти с БМВ-та"
Точно това имах в предвид

- Bavarec_PoWer
- Потребител
-
Споерд мен идеята не е добра. Не знам какъв ще е смисъла, повечето на които ще се извините няма да видят какво сте написали... Като искате да се извините се извинявайте лично!
BMW само признавам за кола.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
това е форум за коли не изповедалня, който иска да се изповядва да се регистрира в тиинпроблем.ком това е моето мнение 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
LeX написа:това е форум за коли не изповедалня, който иска да се изповядва да се регистрира в тиинпроблем.ком това е моето мнение
Идеята е да се извиниш на някой от форума, а не да си пишеш ей така ... Защото на всеки му се е случвало да засече/прецака по някакъв начин някой и да има желание да му се извини, но просто да няма как и къде ...
e39-fan написа:LeX написа:това е форум за коли не изповедалня, който иска да се изповядва да се регистрира в тиинпроблем.ком това е моето мнение
Идеята е да се извиниш на някой от форума, а не да си пишеш ей така ... Защото на всеки му се е случвало да засече/прецака по някакъв начин някой и да има желание да му се извини, но просто да няма как и къде ...
А ЛС за какво са?!

_!_
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Space написа:e39-fan написа:LeX написа:това е форум за коли не изповедалня, който иска да се изповядва да се регистрира в тиинпроблем.ком това е моето мнение
А ЛС за какво са?!
ами, кой ти пише ЛС-та в днешно време, нали като пратиш нещо на ЛС не ти се брой в мненията...за кво да се хабиш

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
LeX написа:Space написа:e39-fan написа:LeX написа:това е форум за коли не изповедалня, който иска да се изповядва да се регистрира в тиинпроблем.ком това е моето мнение
А ЛС за какво са?!Lex ...
Ми бате тия дето са за бройката ... кво да ти кажа, да ядат банани! Аз съм регистриран тука от 2004 лятото чета всеки ден и виж колко мнения имам. Нито съм обидил някой надявам се, нито мен някой е обидил..
само един пичага вчера имаше възражения относно аватара ми, че бил голям ма си беше прав и аз му се извиних

_!_
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2