За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: За "хубавите" номера.
И аз досега не съм давал пари за "хубави" номера...
По принцип любимото ми число е 13 и за мой късмет ми се падна В 4976**(4+9=13 и 7+6=13)

По принцип любимото ми число е 13 и за мой късмет ми се падна В 4976**(4+9=13 и 7+6=13)

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Мен въобще не ме интересуваше какъв номер ще ми се падне. Баща ми обаче вдигна една олелия "Сакън, такава кола не може да е с какъв да е номер!" и използва връзките си в КАТ за да уреди 7227, за което се бръкна с 30лв. Много хора го правят от суеверие, баш киселяците щото така им повелява върховната киселина 

Аз като купих колата и отидох в КАТ много ми се щеше да взема 5566. Не знам защо, но много ми харесваше точно тази комбинация.
Не беше свободен и в крайна сметка сложих 6677.
Варианта тогава беше или връзки или спонсорство за полицията 300 лв., които аз категорично нямах намерение да плащам и така минахме на вариант 1.
Платих си само 30 лв., което си е нормалната такса за такъв номер. Лично за мен "хубавия" номер някак си придава завършен вид на колата, просто ми харесва как стои. Разбира се трябва и колата да е прилична. Да сложиш "хубав" номер на някоя барака за мен по-скоро буди смях.
Скоро видях една Лада комби в бежов цвят, карана от един старец с номера 8899.
После си мислех, че най-вероятно дядката е бил някое пенсионирано полицейско шефче. 

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Взех си Е36 купе, дадох 52 лв. и си взех номер А9594КХ (можех да избирам, беше най-хубавия от списъка)... карах я 2 месеца и я продадох в Стара Загора. И за кво ги дадох тия пари?!?
Сегашната ми е с 5995, не съм го плащал, така я взех. Файда ми е.
Сегашната ми е с 5995, не съм го плащал, така я взех. Файда ми е.

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
на мойта още едно време като трябваше задължително да сменим номерата ...ми се падна 7996 и си ми харесва..никога не бих дал пари за номер..
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Причината е проста. Демонстрация на статус (било то пари или връзки). Ако тези номера бяха евтини, нямаше да има почти никакъв интерес. Тук е някъде $80 на година(честно казано не помня вече ама беше 2цифрена сума) да поддържаш номер с букви и цифри по твое желание, стига друг да го няма... и в крайна сметка изобщо не са масови.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Категорично отказах такъв номер при регистрацията ми....а ми предложиха..дори не се интересувах какви номера има,карал съм и с еднакви или огледални,едно и също е.Просто не ми е за цел някой да ме запомня..а полицайте да си ме разпознават като ,,донорчето ни,,
Аиде нема нужда:) А колата е Х-5 /четири различни цифри/ 

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Обичам колите ми да имат готин номер,колкото да ми харесва да ги гледам аз...Ясно е ,че с такава глупост не може да се впечатли некой,за това не ми се верва да има такъв момент,освен тия дето метат по 7 бона за номер с 6 цифри.
Имал съм СА3999РР,СА6664СС,СА5556,СА9333,РК4744АК ,но съм имал и СА7250 и СА0518 и др такива,дето не са ми били по избор.По-готино щеше да е ако беше като в щатите....кви ли не майтапи може да си напишеш на номера!Яко е
Имал съм СА3999РР,СА6664СС,СА5556,СА9333,РК4744АК ,но съм имал и СА7250 и СА0518 и др такива,дето не са ми били по избор.По-готино щеше да е ако беше като в щатите....кви ли не майтапи може да си напишеш на номера!Яко е

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
всичко си зависи от човека...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
аз не си помня номера на ондата, дето я продадох преди седмица, вие на всичките си коли помните номерата.. луди хора 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Като започне някой "Ауу ми то тоя номер лесно се помни..."
Ми аз па да ви кажа някой ако иска да ви направи сечено и 45598243546 да ви е номера той ще го запомни

После мен редовно ми се случва моя номер да го бъркат навсякъде (1777 ТН/ТМ/ТХ/ТА и т.н.)

ATR-42/72
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
и аз не съм плащал ама винаги съм стискал палци преди да дойде чичката табелката и с нитачката
и досега работи,имал съм 1321;0208;4894 и тн.
какви бяха тарифите ако искам точно определени числа?а не огледални или еднакви.

какви бяха тарифите ако искам точно определени числа?а не огледални или еднакви.
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Взех 30-ката с РА4442АТ и ме радва много,бащата тогава искаше да поръча РА1991** или РА9191** заради набора ми 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
kiko написа:и аз не съм плащал ама винаги съм стискал палци преди да дойде чичката табелката и с нитачката![]()
Номер огледален-какъвто има-35 лв, номер 3 еднакви какъвто има пак толкова ми искаха, 4 еднакви 2000 лв, 6 еднакви 7000 лв.
Номер по поръчка без значение дали е 5588, 5558 или 1352 след попълване на заявление 300 лв

ATR-42/72