За "хубавите" номера.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: За "хубавите" номера.

Мнение от Е.Димитров » 14 Юни 2013, 17:21

err0r написа::oops:

Изображение

Лукойл?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 14 Юни 2013, 17:33

yavor20V написа:Обичам колите ми да имат готин номер,колкото да ми харесва да ги гледам аз...Ясно е ,че с такава глупост не може да се впечатли некой,за това не ми се верва да има такъв момент,освен тия дето метат по 7 бона за номер с 6 цифри.
Имал съм СА3999РР,СА6664СС,СА5556,СА9333,РК4744АК ,но съм имал и СА7250 и СА0518 и др такива,дето не са ми били по избор.По-готино щеше да е ако беше като в щатите....кви ли не майтапи може да си напишеш на номера!Яко е :)

Ами не е много яко щото пак те видях на бул.БГ и ако е някой фанатик лесно ще ви намери и ще има :bang:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 14 Юни 2013, 20:13

Мотаеше ми се преди една Q7 и беше с 3333, като отидох да я пререгистрирам поисках друг номер, случаен, най-малко 5-6 човека ме питаха защо, луд ли съм и т.н. :mhihi: Искам да съм различен, с обикновен номер, те пък ми дадоха пак някакъв такъв :mhihi: Ужас, нема спасение
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 14 Юни 2013, 22:25

Пълна селяния е тва с номерата! Ама пълна. Само у нас, в руските републики и чат пат негой мангал из Немачко или ред нек в УСА земе та се изцепи :bang: Ама у нас и при братушките си е болестно състояние. И кво бе шматки, сложили ми некви еднакви номера, най-ги обичам тия "мутри". Боже яла си прибери вересиите молим ти се!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 14 Юни 2013, 23:02

E34 написа:Пълна селяния е тва с номерата! Ама пълна. Само у нас, в руските републики и чат пат негой мангал из Немачко или ред нек в УСА земе та се изцепи :bang: Ама у нас и при братушките си е болестно състояние. И кво бе шматки, сложили ми некви еднакви номера, най-ги обичам тия "мутри". Боже яла си прибери вересиите молим ти се!

Остави хората да си правят каквото искат... Да си слагат каквото искат голема работа. Егати за какво се възмущавате. :shock: Егати тъпата тема. Нали се сещате, че тея номера все ще се паднат на някой някой ден, дори и да не се заплащат Е и?

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
Мечтае да кара: Alpine White E90 335i

Мнение от Mad Max. » 14 Юни 2013, 23:30

dimodi написа:Да сложиш "хубав" номер на някоя барака за мен по-скоро буди смях. :D

На един познат който кара москвич, като ходи да си сменя номера с новите когато трябваше да се сменят и му се падна 1111 :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

Мнение от Димитър Димитров » 14 Юни 2013, 23:58

E34 написа:Пълна селяния е тва с номерата! Ама пълна. Само у нас, в руските републики и чат пат негой мангал из Немачко или ред нек в УСА земе та се изцепи :bang: Ама у нас и при братушките си е болестно състояние. И кво бе шматки, сложили ми некви еднакви номера, най-ги обичам тия "мутри". Боже яла си прибери вересиите молим ти се!

Защо смяташ че е селяния?
Не мислиш ли че си прекалено критичен: шматки, мутри, вересии, всеки си има предпочитания смятам че е тъпо да се дават такива крайни изказвания и да се засягат голяма част от четящите форума.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 15 Юни 2013, 0:41

Димитър Димитров написа:Защо смяташ че е селяния?

Защото според мен начина, по който се стреми едно кисело гъзе да изпъкне с 15-20 годишната си кочина сред множеството от кочини и евентуално да демонстрира някакъв статус с избора на четири цифрички си е загатване на дълбоко емоционално състояние от аграрен характер. Между другото не случайно "истинските" номера са една торба пари, ама там пък е друга тема (пак с аграрен привкус) :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 15 Юни 2013, 2:55

Mad Max. написа:
dimodi написа:Да сложиш "хубав" номер на някоя барака за мен по-скоро буди смях. :D

На един познат който кара москвич, като ходи да си сменя номера с новите когато трябваше да се сменят и му се падна 1111 :mhihi:

Няма как да му се е паднал тоя номер защото тези номера се пазят докато не дойдеш с парите.. ;)
П.П Просто има коли който заслужават хубави номера... ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 15 Юни 2013, 3:12

Какво пък толкова с тези номера.... Който си има любими числа, защо да не си ги сложи на колата? На който не му се дават пари и няма пристрастие към определени числа, каквото му се падне. Разни хора, разни идеали.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 15 Юни 2013, 9:11

Някои хора много им се свидят 50 кинта и затова хейтват... :mhihi: :mhihi: :angel:

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
Мечтае да кара: Alpine White E90 335i

Мнение от Mad Max. » 15 Юни 2013, 10:30

boksioraE39 написа:
Mad Max. написа:

Няма как да му се е паднал тоя номер защото тези номера се пазят докато не дойдеш с парите.. ;)

Е като ти казвам.. отиде си човека, чака си на опашката и това му се падна. От къде да знам как е станало, може и грешка да е било, знам ли :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 15 Юни 2013, 10:58

Mad Max. написа:Е като ти казвам.. отиде си човека, чака си на опашката и това му се падна. От къде да знам как е станало, може и грешка да е било, знам ли :dunno:

Той може да му се е паднал, т.е. да е излязъл когато е дошъл неговия ред, но едва ли са му го дали. Освен ако не е платил 1000 лв. колкото си е таксата по закон. :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 15 Юни 2013, 11:07

dimodi написа:
Mad Max. написа:Е като ти казвам.. отиде си човека, чака си на опашката и това му се падна. От къде да знам как е станало, може и грешка да е било, знам ли :dunno:

Той може да му се е паднал, т.е. да е излязъл когато е дошъл неговия ред, но едва ли са му го дали. Освен ако не е платил 1000 лв. колкото си е таксата по закон. :lol:

Зависи кога и къде се развива действието, на нас са се падали случайно следните номера: 0203, 1117, 7111, в София, без да сме плащали.
Смятам че може да се падне по случайност, вярно че е трудно но пък....
Като цяло смятам че е излишна показност но разни хора, разни идеали...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 15 Юни 2013, 11:15

Сегашната ми кола е със ебати тъпия номер - 2 години не мога да го запомня :mhihi:
Остави хората да си правят каквото искат... Да си слагат каквото искат голема работа. Егати за какво се възмущавате. Егати тъпата тема.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата