За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: За "хубавите" номера.
Кой за какво ги поръчва не искам да коментирам, но ще дам пример със себе си и все пак за една чужда кола.
Да започна първо с мен. Работната ми кола държа да е с колкото може различни цифри за да не се набива на очи изобщо, никой няма мерак да я краде по принцип, Опел Зафира е, такси. Когато мина на някакъв светофар на червено при абсурдни за мен обстоятелства да чакам(разбирайте когато няма и теоретичен шанс да застраша друг участник в движението)зелено, бързам, шанса някое ченге да ми запомни номера е минимален.
За моята си кола иначе, което и струва някой лев исках номер с не някакви еднакви цифри просто, а изчаках да свърши серията и се напънах за 0001 ВВ. Подобни са номерата върху служебните коли на "милицията" в нашата област(Стара Загора). Та обясниха ми, че все пак е малко нахално желанието ми(
), а и в Казанлък не бяха пратили 0001. Обаче имаше 0010 ВВ, което си е почти същото, отделно една бивша кола на родната милиция в града беше с такъв номер. Та логиката ми явно е проработила явно защото половината куки са ме питали как съм го взел, така де, имат си едно наум.
А и не само милиционерите, някой крадци също. По принцип има такива, които се ослушват повечко при кражба на кола с някои цифри, а и повтарящите създават впечатление ако нямат време да ги свалят. Парите за този номер бяха смешни и не са ми коствали усилия.
Но пари за номер от рода на 4 еднакви цифри никога не бих дал защото за мен са грешни. Нито изглеждат добре вече защото е пълно в 6 цифри(наскоро на един Каен видях даже ЕВ ЕВ ЕВ ЕВ
), нито път помагат за нещо, освен куките да погледнат на теб като на златна кокошка.
Да дам пример сега с една друга кола, която има Софийски номер(не знам защо си я регистрира там човека след като си е от тук и по-често си обикаля тук)с шест двойки(222222), а някак цялата сума за този номер не ми се връзва с нещо. Говорим за Ес класа, купена преди няколко години, малко след като излезна модела и, която като я погледнеш гледаш ЕС63 амг и разни такива неща по нея. Нещо обаче нито ми звучеше като амг, нито пък ми изглеждаше да върви подобно. Оказа се, че била ес 350 на газ или нещо подобно.
Та оставям на всеки сам да прецени защо на човек му се дават луди пари колата да изглежда на самолет, да даде още толкова за номер, а всъщност да кара куц кон на газ. А не е като да няма пари.
Хора всякакви, колкото и номера.
Да започна първо с мен. Работната ми кола държа да е с колкото може различни цифри за да не се набива на очи изобщо, никой няма мерак да я краде по принцип, Опел Зафира е, такси. Когато мина на някакъв светофар на червено при абсурдни за мен обстоятелства да чакам(разбирайте когато няма и теоретичен шанс да застраша друг участник в движението)зелено, бързам, шанса някое ченге да ми запомни номера е минимален.
За моята си кола иначе, което и струва някой лев исках номер с не някакви еднакви цифри просто, а изчаках да свърши серията и се напънах за 0001 ВВ. Подобни са номерата върху служебните коли на "милицията" в нашата област(Стара Загора). Та обясниха ми, че все пак е малко нахално желанието ми(

Но пари за номер от рода на 4 еднакви цифри никога не бих дал защото за мен са грешни. Нито изглеждат добре вече защото е пълно в 6 цифри(наскоро на един Каен видях даже ЕВ ЕВ ЕВ ЕВ

Да дам пример сега с една друга кола, която има Софийски номер(не знам защо си я регистрира там човека след като си е от тук и по-често си обикаля тук)с шест двойки(222222), а някак цялата сума за този номер не ми се връзва с нещо. Говорим за Ес класа, купена преди няколко години, малко след като излезна модела и, която като я погледнеш гледаш ЕС63 амг и разни такива неща по нея. Нещо обаче нито ми звучеше като амг, нито пък ми изглеждаше да върви подобно. Оказа се, че била ес 350 на газ или нещо подобно.

Хора всякакви, колкото и номера.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Темата малко се изроди в последните страници.Имам чувството че някои хора ще са доволни даже такива "серийни" номера с поредни цифри да бъдат изключени от списъка достъпен за граждани.Щото тях не ги кефи и трябва всички да са против ?! Ако не са-определението е тъпи селяци и мутри.
Типично за българина да брои парите на хората дето са платили за такива номера без изобщо да му влиза в работата .
Типично за българина да брои парите на хората дето са платили за такива номера без изобщо да му влиза в работата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На бмв-то исках номера да е като на ладата 0204 , но ми казаха че няма как да стане. Избрах си 3717, НО ще си пусна молбата на 0204 ..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ще стане за 0204, просто трябва да изчакаш следващата серия. 

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
BMW Power ACM написа:.
За моята си кола иначе, което и струва някой лев исках номер с не някакви еднакви цифри просто, а изчаках да свърши серията и се напънах за 0001 ВВ. Подобни са номерата върху служебните коли на "милицията" в нашата област(Стара Загора)..
тва ме подсеща,имах един CL500 и го зех с номер ОВ 0101 ВВ и беше с тъмни стъкла.....ееееееееее,разпраха ме от 20толевки и 30ки за 3-4е дни ,докато го регистрирам в София и разлепя фолиото

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Нормално е да те виждат като ходещи 20 лв. в София, пък и с тези Ловешки номера... 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
BMW Power ACM написа:Нормално е да те виждат като ходещи 20 лв. в София, пък и с тези Ловешки номера...
Именно, мен със софийските не ме спират освен ако не направя някоя глупост

ATR-42/72
- zxsport
-
Малкият ми танк го купих от виден прокурор - първоначално той се возел в него, в последствие станал пилотен автомобил (т.е. 2-ра кола, ползвана от личната охрана на човека). Като го купувах ми споделиха най-важната екстра - полицията ще ми пожелава приятен ден!?!!?!?!?!?!! WTF?!?!?!
Майтап?
В никакъв случай!
На няколко пъти отдалеч са ми махвали с палката и като отбия и спра и се пресегна да подам документите - органът на реда ми пожелава приятен ден! Нямам стикери и други обозначителни знаци - само рег. номер!!!
На няколко пъти ми се е случвало да ми бибиткат (като поздрав) от други коли хора които не познавам! В началото си мислих, че ми е спаднала гума, незатворена врата и т.н.
Та рег. номер в този случай си е "принадлежност" към еди-какво си ...
Просто "известните" в "дадени" среди хора ползват еднакви номера за колите си с цел идентифицитене, като в последно време обаче се забелязва и обратна тенденция ... явно някои от тях вече не държат да се афишират...
Майтап?
В никакъв случай!
На няколко пъти отдалеч са ми махвали с палката и като отбия и спра и се пресегна да подам документите - органът на реда ми пожелава приятен ден! Нямам стикери и други обозначителни знаци - само рег. номер!!!
На няколко пъти ми се е случвало да ми бибиткат (като поздрав) от други коли хора които не познавам! В началото си мислих, че ми е спаднала гума, незатворена врата и т.н.
Та рег. номер в този случай си е "принадлежност" към еди-какво си ...
Просто "известните" в "дадени" среди хора ползват еднакви номера за колите си с цел идентифицитене, като в последно време обаче се забелязва и обратна тенденция ... явно някои от тях вече не държат да се афишират...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна zxsport на 17 Юни 2013, 0:32, променена общо 4 пъти
- yavor20V
-
-
кажи номера ,за да знам какъв ше е следващия ми?? 

- zxsport
-
yavor20V написа:кажи номера ,за да знам какъв ше е следващия ми??
Прикачих 2 снимки ... джипът от едно известно време е с други номера щото се кара на друго място, и в момента (щото нЕмало значение) е с 4 еднакви цифри ... като инициативата за последното не е моя ...
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
BMW E46 M3
CA9944XX
исках СА0343МР, СА0343НР или СА0343КС но нямаха, затова 9944...
Golf 3 16v GTI
C9944XX - семейна традиция
Golf 2 8v GTI
C9944XX - родоначалникът - на старите номера, без синя ивица, така и си го скрапнахме на Нюрбургринг
BMW 320iS
C0320MP - geddit?
- откраднаха я...
CA9944XX
исках СА0343МР, СА0343НР или СА0343КС но нямаха, затова 9944...
Golf 3 16v GTI
C9944XX - семейна традиция
Golf 2 8v GTI
C9944XX - родоначалникът - на старите номера, без синя ивица, така и си го скрапнахме на Нюрбургринг
BMW 320iS
C0320MP - geddit?

Power is Nothing Without Insanity
Някой спомена нещо за запомняне на номера. Какво ви се е случвало като ви запомнят номера? Според мен не би трябвало да се случва нищо, моят също е запомнящ се и нямам спомен някой полицай да ме е издирвал по номер. И да ме намери какво ще ми каже? Ти мина еди къде си еди как си ... Моля? Да сте ме спрели и да сте ме глобили, явно сте се припознали или пък имате лично отношение към мен? 
Единствените проблеми които съм имал заради номера е "рутинни" проверки - документи, багажник, рама и т.н.

Единствените проблеми които съм имал заради номера е "рутинни" проверки - документи, багажник, рама и т.н.
- yavor20V
-
-
аз съм ги имал заради физиономията ,не заради номера
и веднъж ,щото закарах до махалата един комшия,без да знам че продава багаж и пред нас дойдоха две лади следователи,мислейки че аз му го "донасям" 

Аз съм с СА9944ВВ на една счупена фиеста - причината е, че пратих майка ми да избере номер от списък и тя не разбала и взела този
Но помага, сигурно като видят тъжната озъбена физиономия на фиестата бз решетка и решават, че е на някой беден чичо полицай
Много спирания са ми се разминали!

Но помага, сигурно като видят тъжната озъбена физиономия на фиестата бз решетка и решават, че е на някой беден чичо полицай

Live it like you Love it
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Винаги съм искал кола с хубав номер , но последните две се ми се падат регистрирани и малко глупаво ще е да си сменя номера с мой пожелание след като вече е регната .
Е попаднах на една небезизвестна е36ца с номер С1117ХР , и много и се радвах не само заради номера разбира се .
Забележете , че номера е С , не СА - тогава тези номера не ги даваха толкова лесно и за сегашните пари, явно Роската е имал силни връзки
.
Е попаднах на една небезизвестна е36ца с номер С1117ХР , и много и се радвах не само заради номера разбира се .
Забележете , че номера е С , не СА - тогава тези номера не ги даваха толкова лесно и за сегашните пари, явно Роската е имал силни връзки

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.